Hlavní obsah

Vlasové proměny: Lady Gaga brunetou, Skahira růžovkou

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Vlasové proměny u VIP žen nás vždycky baví a nutno říct, že poslední dobou je co hodnotit. Lady Gaga je brunetkou, Shakira má růžové vlasy a Cara Delevingne hnědé. Co na to říkáte vy, prospěla jim změna, nebo se vám předtím líbily více?

Článek

Čím delší lockdown, tím větší záliba v péči o vlasy nebo pleť. Anebo touha po radikální změně. Také to tak máte? Pak vás třeba zaujmou proměny slavných žen, které nedávno přišly s novým střihem nebo barvou kštice. Jelikož jsou ale otevřená kadeřnictví stále v nedohlednu, berte to spíš jako inspiraci. Nějaké domácí experimenty se stříháním nebo výraznou barvou raději nedoporučujeme.

Lady Gaga (35)

K Lady Gaga patří neodmyslitelně platinová blond. Ve filmu House of Gucci, který režíruje Ridley Scott (83), se ale po čase vrací jako bruneta. Zahraje si v něm Patriziu Reggiani (72), bývalou ženu Maurizia Gucciho (†46), původně jednoho z dědiců módního impéria. Byla odsouzena za jeho vraždu a z vězení propuštěna v roce 2016.

Lady Gaga se v brunetu proměnila už jednou kvůli filmu – Zrodila se hvězda (2018) – kde si zahrála s Bradleym Cooperem (46). Za ty roky, co v šoubyznysu působí, měla na hlavě snad všechno, a to i samozřejmě díky nejrůznějším parukám. V létě to byla modrá, pak fialová barva. Její přirozenou barvou je ale právě tmavě hnědá.

Foto: Profimedia.cz

Lady Gaga je žena mnoha tváří a v brunetu se změnila kvůli natáčení filmu. Předpokládáme, že jde pouze o paruku. Blond k ní stejně pasuje nejvíc!Foto: Profimedia.cz

Hilary Duff (33)

Další blondýnka, která ráda experimentuje s pastelovými odstíny. Nedivíme se, zesvětlené prameny k tomu víc než lákají. Zpěvačka má vlasy zahuštěné a prodloužené, proto vypadají tak skvěle. Před pár dny porodila třetího potomka a zřejmě zatoužila ještě předtím po změně. Jí sluší všechno, i proměna na „Šmoulinku“. Tu si ostatně zkusila i během loňského jarního lockdownu.

Pokud byste zatoužili po podobném pastelovém odstínu, můžete ho docílit i tónovacími maskami. Ale jen za předpokladu, že jsou vaše vlasy hodně zesvětlené. U modrých a fialových barev pak mějte na paměti, že se někdy mohou vymývat do zelena a pigment se z vlasů těžko dostává. Kdyby se tak stalo, musíte počkat, až se otevřou kadeřnictví. Tam vám udělají speciální kůru, která vlas vyčistí.

Foto: Profimedia.cz

Hilary Duff má v pastelových odstínech oblibu. S blond kadeřemi lze holt skvěle experimentovat!Foto: Profimedia.cz

Emma Corrin (25)

Jaro, čas zkracování a zesvětlování! Přesně tak to cítí britská herečka Emma Corrin, představitelka princezny Diany v seriálu Koruna a čerstvá držitelka Zlatého glóbu. Hned vás taky napadlo, že je to účes přesně podle Lady Di? Kratším střihem podtrhla klučičí styl, do kterého se poslední dobou ve volném čase stylizuje. Vypadá, že se pro blonďatou narodila, přestože je přirozenou brunetou.

Foto: Profimedia.cz

Mikádo razantně zkrátila pod ušiFoto: Profimedia.cz

Cara Delevingne (28)

Blondýnky si užijí víc zábavy, ale brunety… Takhle okomentovala svoji nedávnou proměnu britská modelka Cara Delevingne. Za nás je to tedy spíš špinavá blond, ale to je detail. Cara si nechala vlasy hodně sestříhat, což v této ledabylé úpravě vypadá skvěle a přidá na objemu. V minulosti nosila vlasy promelírované, na platinovou, šedou, ale i na pixie.

Foto: Profimedia.cz

Sestříhané vrstvy, to je trend tohoto roku!Foto: Profimedia.cz

Shakira (44)

Zapřisáhlá dlouhovlasá blondýnka byla teď poměrně dlouhou dobu věrná tmavší medové. Tu teď opustila a zkusila odvážný jahodový odstín. I když je rozenou černovláskou, klasická blonďatá jí sluší nejvíc.

Pokud byste se rozhodli pro takový odstín, myslete na to, že se o podobně zářivé barvy musíte trochu víc starat. Nesvědčí jim časté mytí a je potřeba zvolit šetrný šampon určený pro barvené vlasy.

Foto: Profimedia.cz

Podle všeho je výrazná barva domácím pokusem, který se zpěvačce více než vydařil!Foto: Profimedia.cz

Anketa

Čí proměna se nejvíc povedla?
Lady Gaga
17,3 %
Hilary Duff
7,1 %
Emma Corrin
3,3 %
Cara Delevingne
13,4 %
Shakira
58,9 %
Celkem hlasovalo 1587 čtenářů.

Reklama

Načítám