Hlavní obsah

Vyrobeno v Česku: pořiďte si kabelku, tričko či boty s osobním vzkazem či monogramem

Foto: Vasky

Foto: Vasky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hledáte osobní dárek pro vaše blízké? Pořiďte jim módní kousky či doplňky s monogramem. Představujeme vám české značky, které umí vybrané oblečení, boty či kabelky personalizovat.

Článek

Jméno, monogram, znamení zvěrokruhu, významné datum, ale i rčení. To vše si můžete nechat vyšít či vyrazit na módní kousky, které se tak promění v osobní a originální dárky. Můžete tak třeba vstoupit do manželství v obuvi, která ponese vaše společné příjmení. Nebo darovat kabelku s oblíbeným životním mottem. Podívejte se, co vše je v dnešním módním světě českých značek možné personalizovat.

Řekněte si „ano“ v teniskách

Obuvnická firma Vasky dokáže na vaše boty nejen vyrazit monogram, ale nyní přichází i s novinkou v podobě svatebního nápisu. Nevěsta s ženichem si mohou zakoupit v prodejnách tenisky na míru, na něž si nechají vytisknout své „ano“ , jména i datum svatby. Nápis může být z boku i na samotné podrážce.

Foto: Archiv firmy

Svatební tenisky na míru mohou nést vaše jméno, příjmení i datum svatby, oba páry stojí 9990 Kč, VaskyFoto: Archiv firmy

Z italské kůže

Kabelka z kvalitní kůže je, co se dárku týče, většinou sázka na jistotu. Jenže tahle jistota může trochu zavánět nudou nebo malou invencí. Proto je zde česká značka kabelek z italské kůže s názvem Loro Oro, což prý v italštině znamená „jejich zlato“. A právě díky nějakému osobnímu vzkazu se tak může výrobek z této dílny stát zlatem v šatníku toho, komu chcete dárek dát. Mezi nejoblíbenější motivy patří ražba iniciálů, čísel a znamení zvěrokruhu, avšak fantazii se meze nekladou!

Foto: Archiv firmy

Kožená kabelka Gigi Baguette Nude Golden od 1890 Kč a kabelka Moon Saddle Bag Classic od 2490 Kč, Loro OroFoto: Archiv firmy

Vzkaz z lásky

Pokud vás nezaujaly tvary kabelek či peněženek u předchozího výrobce, možná vás zaujme česká značka Mybelka. Tam si můžete s personalizací trochu vyhrát, vybrat si lze nejen tvar, ale i barvu a druh kůže, třeba semišovou, hladkou nebo krokodýlí, dále pak kování, pásek, podšívku a nakonec přidat právě gravírování. A pokud vám z těch možností jde tak trochu hlava kolem, můžete se kombinacemi inspirovat přímo na stránkách výrobce.

Foto: Archiv firmy

Kožené kabelky Kornelie za 2290 Kč a Luna za 2390 Kč s osobním vzkazem, MybelkaFoto: Archiv firmy

Basic kousky s monogramem

Vyšít monogram, popřípadě citát na tričko, bílou košili, mikinu, plážovou slaměnou tašku, ale i kšiltovku vám nabízí další česká značka Anamé, kterou jsme vám již představovali v rámci firem, jež vznikly v době pandemie. Cílem značky je nejen šít z kvalitních a udržitelných materiálů, ale i podpořit omezení spotřeby oblečení. A osobní vzkaz, jméno, motto je právě jednou z věcí, která udělá váš kousek jedinečný a díky tomu ho jen tak ze šatníku nevykážete.

Foto: Archiv firmy

Bavlněná košile Marlene s monogramem stojí 4490 Kč, basic tričko pořídíte za 1390 Kč, AneméFoto: Archiv firmy

Drobné dárky

Nemusíte darovat jen oblečení, boty či kabelky, jméno své blízké osoby nebo svůj vzkaz nechte vyrazit na peněženku, klíčenku či pásek. Krásné kožené poctivé kousky nejen pro dámy, ale i pro pány, vám na zakázku zhotoví i brašnářství Tlustý s několikaletou tradicí.

Foto: Archiv firmy

Klíčenky s osobním jménem i rčením stojí od 199 Kč, peněženka v různých barvách za 4890 Kč, Brašnářství TlustýFoto: Archiv firmy

Načítám