Hlavní obsah

Žádný hluboký dekolt, ale cudný límeček! Rafinovaně nevinný detail v podání slavných krásek

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Slavné dámy se často předhánějí v hloubce svých dekoltů. Co to ale pro jednou zkusit jinak? Tyhle krásky neodhalují ani kousek ze svých předností, naopak působí skoro jako jeptišky, ale nesmírně šik. Proč? S pomocí cudného límečku. Módního evergreenu, který jen tak z módy nevyjde.

Článek

Hluboké výstřihy, téměř nekončící rozparky, průsvitné látky, krajka. To vše je na červeném koberci vidět v podstatě neustále. Možná o to větší úspěch pak mívají slavné dámy v cudnějších modelech. A jejich neodmyslitelnou součástí bývá límeček – malý drobný doplněk, který ale dokáže velké divy. Dejte mu šanci i vy.

Jitka Schneiderová (48)

Foto: Profimedia.cz

Herečka to s módou umí a bílý límeček je jen další důkazFoto: Profimedia.cz

Pyšní se štíhlou postavou, super křivkami, milým úsměvem a nepřehlédnutelnou barvou vlasů do zrzava. I když se nebojí odvážných modelů, s klidem si dovolí být čas od času za cudnou. Střídmé černé šaty ozvláštnila pouze bílým límečkem s červenou ozdobou, nazula subtilní černé střevíčky a příjemný model byl na světě. Ideální šaty na středně společenskou událost, které může mít v šatníku každá žena.

Foto: Archiv firem

Zleva: Rivalenti, 324 Kč, Beli Amo, 939 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firmy

Zleva: Obojí Botovo, 729 a 669 KčFoto: Archiv firmy

Karlie Kloss (29)

Foto: Profimedia.cz

Americká modelka v úžasných letních šatech s límečkemFoto: Profimedia.cz

Jestli něco patří k povinné letní výbavě, jsou to vzdušné a pohodlné maxišaty. Ideálně s květinovým vzorem (kytky prostě k létu patří) a po celé délce na knoflíčky. Podle potřeby si můžete pohrát s hloubkou dekoltu i s tím, jak moc či málo odhalíte nohy, a samozřejmě s límečkem.

Ještě jednu velkou výhodu tenhle typ šatů má – dají se kombinovat s teniskami, žabkami, ale třeba i se sandálky na podpatku, díky nimž se promění v romantický model na rande.

Foto: Archiv firem

Zleva: Trendyol (prodává Zalando), 1468 Kč, Y.A.S. (prodává About You), 1299 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: DeeZee (prodává Eobuv), 649 Kč, Steve Madden (prodává Humanic), 2399 KčFoto: Archiv firem

Amanda Holden (51)

Foto: Profimedia.cz

O zajímavost modelu se v tomto případě postaraly výrazné barvyFoto: Profimedia.cz

Tohle sice není límeček, ale pořádný límec, cudnost tomuto outfitu, který vynesla americká herečka a nepsaná módní ikona, ovšem ani v tomto případě nechybí.

Poměrně jednoduché šaty, jejichž střih lichotí téměř každé postavě, k tomu střídmý kabát a kozačky. Nuda, chtělo by se říct, ale díky výrazným barvám, a hlavně odvaze nositelky je takto zkombinovat, je to naopak pecka. Jen málokoho by napadlo, že tento odstín modrozelené bude tak skvěle ladit s červenými botami.

Foto: Archiv firem

Zleva: Reserved, 599 Kč, Mohito, 1299 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Eva Minge (prodává eobuv.cz), 5118 Kč, H&M, 1799 KčFoto: Archiv firem

Reklama

Načítám