Hlavní obsah

Základní kousky šatníku v podání celebrit

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Některé kousky jsou stálicí šatníků po dekády. Jsou univerzální, roky se drží na módním výsluní, dají se skvěle kombinovat, jednoduše řečeno ve skříni se vám rozhodně neztratí. A takhle základní kousky šatníku nosí a kombinují slavné dámy.

Článek

Existují trendy, které na módní nebe vystřelí jako raketa, ale pak stejně rychle padnou. A pak jsou tu kousky, které můžete mít ve skříni léta letoucí a kdykoli je vytáhnete, budete in. Jsou to kousky, do nichž se vyplatí investovat, protože si je vážně můžete „hýčkat“ až do roztrhání. Ví to i slavné dámy a takhle je módní stálice nosí. Inspirujte se!

Klasika jménem bílá košile

Zpěvačka Ashley Roberts (40) je jednou z nejlépe oblékaných celebrit, s módou to prostě umí. A naprostá klasika v podobě bílé jednoduché košile v její skříni nechybí. Funguje s džínami, když jedete pro děti do školy, k byznys kalhotám, když míříte do práce, hodí se ke sportovnímu outfitu, ale třeba můžete ji nosit i s podzimním hitem jménem pletená vesta, právě jako Ashley.

Foto: Profimedia.cz

Ashley Roberts platí za módní ikonu a moc dobře ví, že bez bílé klasické košile to nejdeFoto: Profimedia.cz

Foto: archiv firem

Zleva: bavlněná oversized košile, H&M, 599 Kč; košile volného střihu, Mohito, 549 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Zleva: pletená vesta, s.Oliver, 1699 Kč; plisovaná sukně, Copenhagen Muse (prodává Zalando), 2652 KčFoto: archiv firem

Bez křiváku to nejde

Černá kožená bundička, biker bunda nebo prostě křivák. Jak ji nazvete, je jedno, hlavně si ji ve skříni hýčkejte. Její využití je opět skoro bez hranic. Dokonale vás ochrání proti podzimní slotě a opět ji můžete vzít k čemukoli – k džínům, přes svetrové šaty, skvěle vypadá s maxi šaty, ale jak vidíte, i v kombinaci s romantickými midi šaty. Herečka Katherine Heigl (42), kterou znáte například ze seriálu Chirurgové, je toho jasným důkazem.

Foto: Profimedia.cz

Kožená bunda a romantické šaty, super kombinace podle Katherine HeiglFoto: Profimedia.cz

Foto: archiv firem

Zleva: bunda se zipy, Mango, 1299 Kč; bunda z eko kůže, Guess (prodává Answear), 5099 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Zleva: šaty z viskózy, Reserved, 999 Kč; šaty s potiskem, Zara, 1299 KčFoto: archiv firem

Trenčkot jako podzimní nutnost

Trenčkot je ideální přechodný kabát, který unosíte nejvíce právě na podzim. A je jedno, zda si ho pořídíte v dlouhém provedení nebo třeba jen v délce po kolena. Výhodou téhle klasiky je to, že sluší ženám jakéhokoli věku a i postavy.

Jeho využití je opět opravdu široké. Potřebujete vypadat elegantně, protože míříte na pracovní jednání? Super, trenčkot v kombinaci s byznys stylem není chyba. Ale i když si ho přehodíte přes mikinu a džíny, bude to vypadat parádně. A nebo můžete být odvážní a zkusit k tomuto jednoduchému kabátku extravagantnější zebří vzor, právě jako modelka Irina Shayk (35).

Foto: Profimedia.cz

Irina Shayk ve světloulinkém trenčkotu vypadá báječněFoto: Profimedia.cz

Foto: archiv firem

Zleva: přechodný kabát, Guess (prodává About You), 5999 Kč; trenčkot, Ivy&Oak (prodává Zalando), 10 800 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Zleva: kalhoty se zebřím vzorem, Bonprix, 449 Kč; top s límcem, Orsay, 249 KčFoto: archiv firem

Džíny jsou věčné!

Není snad žena, která by alespoň jedny džíny neměla ve skříni. Jsou to opravdu nesmrtelné kalhoty, a když si vyberete střih, který svědčí zrovna vám, neuděláte chybu.

A dávno už neplatí ani to, že by denim byl jen doménou ležérní a sportovní módy pro volný čas, v těch správných džínách můžete vyrazit i na slavnostnější události. Třeba jako Dara Rolins na tiskovku jedné kosmetické firmy. Protože džíny volného střihu opravdu působí elegantním dojmem, obzvlášť když k nim obléknete zajímavou halenku.

Foto: Profimedia.cz

Džíny mohou mít mnoho podob. Ty volné s nádechem elegance nedávno vynesla Dara RolinsFoto: Profimedia.cz

Foto: archiv firem

Zleva: volné džíny z bio bavlny, Esprit, 899 Kč; široké džíny, Lindex, 1299 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Zleva: halenka s volány, Asnwear Lab (prodává Answear), 489 Kč; blůza se zavazováním u krku, Shein, 229 KčFoto: archiv firem

Reklama

Související témata:

Načítám