Hlavní obsah

Rok s Darou Rolins, Evou Burešovou či Taťánou Kuchařovou: Jejich diáře nakopnou k životu i lenochy

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rády plánujete a milujete diáře, nejlépe motivační? Pořiďte si svůj kalendář podle slavných žen. Nechte se povzbuzovat a inspirovat každý den dámami, které něco dokázaly a mají co říct. Nabídka je rozmanitá a vyberete si přesně podle svých potřeb a povahy.

Článek

Recepty, citáty, tipy na cvičení a procházky přírodou, dodržování tradic, ale i osobní rady a fotografie ze soukromí. To vše obsahují motivační kalendáře pro následující rok, které vytvořily známé zpěvačky, herečky, modelky i influencerky. Můžete si tak naplánovat svůj rok 2023 s oblíbenou celebritou a pustit se směle do nových předsevzetí. Přejeme úspěšný start v novém roce!

Rok podle Dary Rolins

Diáře známé zpěvačky vycházejí pravidelně každý rok už několik let. Ten letošní je už sedmý v pořadí, a proto ho zdobí velká číslice 7. Zároveň značí i počet sladkých receptů, které uvnitř najdete. Diář je doplněný také o motivační citáty a Dařiny atraktivní fotografie. Vzadu je navíc pro fanoušky překvapení v malé kapsičce – ta pak poslouží na uložení drobností.

Foto: Vermi by Dara

Dara Rolins vytvořila pro své fanoušky již 7. diář v pořadí a má být už poslední. Je v české i slovenské verzi, na výběr je menší a větší formát. Prodávají ho třeba Knihy Dobrovský za 268 Kč (malý) či 321 Kč (velký)Foto: Vermi by Dara

3. kousek ZE(Mě) Evy Burešové

Patříte k předním fanouškům herečky, zpěvačky a sympatické seriálové hvězdy? Pak by vám neměl v letošní výbavě chybět ani její diář, který je už třetí v pořadí. Proto nese také příznačný název 3. kousek ZE(Mě) a najdete v něm kromě optimistických a povzbuzujících textů také střípky ze seriálů, kde hraje, i její dosud nepublikované soukromé fotografie.

Foto: Luxor

Diář Evy Burešové obsahuje i její dosud nepublikované fotky. Nabízí ho například Luxor za 399 KčFoto: Luxor

Diář Nesvačilové a Vagnerové

Dvě nerozlučné přítelkyně a herečky letos vydaly svůj první diář. Hana Vagnerová a její kamarádka přenesly svůj humor a neutuchající energii na stránky vtipného a pěkně barevného diáře pro rok 2023, kterému samozřejmě nechybí ani osobité texty, poznámky či originální malůvky. Petra Nesvačilová stihla diář pokřtít ještě v říjnu těsně před narozením dcerky Jasmínky.

Foto: Profimedia.cz

Diář Petry Nesvačilové a Hanky Vagnerové prodávají třeba v knihkupectví Kanzelsberger za 323 KčFoto: Profimedia.cz

Deníkodiář Taťány Kuchařové

Kalendář a zároveň deník vydala na rok 2023 také topmodelka a Miss World. Diář o rozměru A5 kombinuje možnost plánování do týdenního kalendáře a zároveň nabízí prostor pro běžné zápisy, poznámky a plány. Najdete v něm motivační rady, cestovatelské zajímavosti i modelčiny krásné fotografie.

Foto: Albi

Desky jsou vyrobeny z příjemného měkkého materiálu a diář je opatřený praktickou gumičkou. V prodejnách Albi stojí 268 KčFoto: Albi

TraDiář podle farářky Kopecké

Tak trochu netradiční diář vytvořila farářka Martina Viktorie Kopecká se spisovatelkou Martinou Boledovičovou především pro milovníky tradic a přírody. Je zaměřený na svátky a tradiční zvyky, které se propojují s přírodními cykly a zemědělským rokem, a jeho součástí je 12 originálních textů známé farářky, které vybízejí k zamyšlení nad konkrétním měsícem.

Foto: Smart Press

TraDiář mimo jiné poradí, jak na týdenní, měsíční i roční rituály a jak si užít starodávné i novější zvyky a svátky. Prodává například Knihcentrum za 409 KčFoto: Smart Press

Praktický plánovač A Cup of Style

Známé influencerské duo – sestry Nicole a Lucie  tvoří už několik let pod značkou A Cup of Style. Každoročně vydávají praktický plánovací diář, který je plný prostoru pro vlastní poznámky a samolepky, jež jsou součástí diáře, stejně jako malá úložná kapsa.

Foto: A Cup of Style

Týdenní diář je v nabídce e-shopu A Cup of Style ve dvou velikostech, stojí od 269 KčFoto: A Cup of Style

Reklama

Načítám