Hlavní obsah

Arianne, Jasmína Rikka nebo Tristan William: Slavná miminka roku 2022

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Nejedna rodina se v roce 2022 rozrostla o roztomilý uzlíček a narodila se i celá řada slavných miminek. Které celebrity letos přivítaly nového člena rodiny? A byl to kluk, nebo holka?

Článek

Tristan William, Arianne i Matyáš. Slavné ženy z tuzemska i zahraničí letos přivedly na svět miminka rozmanitých jmen. Kdo si z porodnice odnesl další lásku svého života?

Jitka Boho

Česká zpěvačka se stala v říjnu dvojnásobnou maminkou, když na svět přivedla syna Tadeáše. Vážil skoro čtyři kila a zpěvačka uvedla, že dostat ho na svět byla pořádná makačka. Otcem je radní Tomáš Hřebík. Z předchozího vztahu má Jitka Boho sedmiletou dceru Rosálii. Střípky druhého mateřství sdílí na svém Instagramu, a i když je péče o dvě děti náročná, zdá se, že nemůže být šťastnější.

Foto: Profimedia.cz

Od mateřských povinností si zpěvačka v listopadu odskočila na Českého slavíkaFoto: Profimedia.cz

Eva Burešová

Přestože o jejím požehnaném stavu média spekulovala už nějakou dobu, ona si fakt, že čeká miminko s šéfkuchařem Přemkem Forejtem, nechávala nějakou dobu pro sebe a spekulace vyvracela. Důvodem byly obavy, že by všechno nemuselo vyjít tak, jak má. Naštěstí vyšlo. V srpnu přivedla na svět chlapce, který dostal netradiční jméno Tristan William. Burešová už má syna Nathaniela a Přemek Forejt dceru Stellu – dohromady tedy tvoří patchworkovou rodinu. Zpívající herečka překvapila, když několik měsíců po porodu sdílela fotku bříška, které jí ještě nesplasklo. Nabádala matky k tomu, aby se měly rády za to, co jejich tělo zvládlo.

Foto: Profimedia.cz

Herečka a zpěvačka už je zpět v práci. Chystá například muzikál BodyguardFoto: Profimedia.cz

Olga Lounová

Ve vztazích neměla česká zpěvačka úplně štěstí, a tak si nechala už před lety pro jistotu zmrazit vajíčka. Zda je nakonec použila, není jasné. Co ale jasné je, je skutečnost, že v listopadu porodila v jedenačtyřiceti letech své první dítě. Dcera dostala jméno Arianne. Stejně jako mnoho matek, i ona se rozhodla využít po porodu placentu. Malé kousky si nechala usušit, má doma také tinkturu a otisk placenty, který se dá pověsit na zeď.

Foto: Profimedia.cz

Že je těhotná, oznámila zpěvačka písníFoto: Profimedia.cz

Ewa Farna

Česká zpěvačka a její manžel hudebník Martin Chobot se z nového člena rodiny radovali v březnu. Stala se jím dcerka Ella a doma už manželům pobíhá tříletý syn Artur. Ewa Farna aspiruje na titul supermatky. Stejně jako po prvním porodu i po tom druhém se velmi rychle vrátila do práce. Už v minulosti uvedla, že mateřství je pro ni pátou chutí života a že ji přivedlo k rovnováze.

Foto: Profimedia.cz

V březnu Ewa Farna porodila a v dubnu už si přebírala cenu Anděl za album UmamiFoto: Profimedia.cz

Zuzana Hejnová

V říjnu se na porodní sál podívala také dvojnásobná mistryně světa v běhu na 400 metrů překážek. Bývalá česká atletka si z něj odnesla syna Matyáše. Dlouhá a náročná noc prý rozhodně stála za tu velkou bolest a dřinu, protože odměnou bylo krásné a zdravé miminko. Nejen kvůli mateřství, ale i kvůli vleklým zdravotním problémům v květnu oficiálně ukončila svou kariéru vrcholové sportovkyně.

Foto: Vlastimil Vacek / Právo / Profimedia

Zuzana Hejnová se s kariérou loučila na Zlaté tretřeFoto: Vlastimil Vacek / Právo / Profimedia

Petra Nesvačilová

O tom, že pod volnými šaty skrývá těhotenské bříško, se začalo psát, když se herečka zúčastnila filmového festivalu v Karlových Varech. Požehnaný stav následně potvrdila a v říjnu porodila holčičku Jasmínu Rikku. Pro ni a partnera Tomáše to ovšem bylo do poslední chvíle překvapení, protože si nenechali říct pohlaví. Na otázku, jestli bude spíš přísnou, nebo rozmazlovací maminkou, herečka před porodem odpověděla, že zřejmě trochu od obojího.

Foto: Václav Šlauf / MAFRA / Profimedia

Na červeném koberci ve Varech vyšlo najevo, že je těhotnáFoto: Václav Šlauf / MAFRA / Profimedia

Jennifer Lawrence

Americká herečka si své soukromí velmi střeží. Už v únoru porodila, ale pohlaví i jméno dítěte dlouho tajila. Prozradila ho až v září v rozhovoru pro magazín Vogue. Chlapeček dostal jméno Cy po poválečném americkém malíři. Svěřila se také s tím, že prodělala dva potraty. Při prvním těhotenství byla velmi mladá, takže jeho náhlé ukončení dokonce uvítala. Druhé naopak oplakala, protože přišlo v době, kdy už po miminku naopak s manželem velmi toužili.

Foto: Jennifer Lawrence, Shutterstock.com

Že je těhotná, prozradila v rozhovoru pro VogueFoto: Jennifer Lawrence, Shutterstock.com

Rihanna

Pátek třináctého pro americkou zpěvačku rozhodně nebude spojený se smutkem, potkalo ji totiž velké štěstí v podobě syna, který se narodil v květnu. Pro ni a rappera Asapa Rockyho je to první potomek. Pohlaví sice známo je, ale jméno nikoli. Pár ho prý sdílí jen s nejbližšími rodinnými příslušníky. Soukromí svého potomka chtějí co nejvíce chránit a přejí si, aby mohl vyrůst mimo záře reflektorů.

Foto: Andrea Raffin, Shutterstock.com

Ukáže někdy zpěvačka svého potomka světu?Foto: Andrea Raffin, Shutterstock.com

Kristýna Kociánová

Když se před časem na veřejnosti objevila herečka Pavla Tomicová lehčí o 35 kilo, všichni zůstali v němém úžasu. Na takto výrazném úbytku se ovšem nepodílel jen pohyb a vyvážený jídelníček, ale také stres, který zažívala. Později se totiž ukázalo, že prochází rozchodem, protože její manžel Ondřej Malý, se kterým působili jako nerozlučná dvojice, se rozhodl hledat štěstí jinde. Konkrétně v náruči herečky Kristýny Kociánové, se kterou počal dítě. To přišlo na svět v září, ale o pohlaví ani jméno se rodiče se světem zatím nepodělili.

Foto: Profimedia.cz

Mezi Kristýnou Kociánovou a Ondřejem Malým je devatenáctiletý věkový rozdílFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám