Hlavní obsah

Rok 2023 podle karet: Vodnáři se zamilují, Váhy čeká úspěch v práci a Raky idyla ve vztazích

Foto: denrz, Shutterstock.com

Foto: denrz, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Blíží se rok 2023 a my vám přinášíme předpověď tarotových karet – pro každé znamení v pěti zásadních oblastech života. Jak se vám bude dařit v lásce, práci, zdraví, vztazích či po duchovní stránce?

Článek

Pro každé z dvanácti znamení zvěrokruhu jsme vyložili pět tarotových karet, které vám prozradí, co vás čeká v pěti nejdůležitějších oblastech života. Bude váš rok 2023 lepší než ten, který právě končí? Co přinese následující rok právě vašemu znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Láska: rytíř holí – Nejednejte unáhleně, nepodléhejte pouze emocím a instinktům. Přemýšlejte hlavou: platí pro vás dvakrát měř, jednou řež.

Byznys: 5 mečů – Nelámejte věci přes koleno, nesnažte se jít hlavou proti zdi. Úspěch by mohl mít hořkou pachuť a příliš vysokou cenu.

Zdraví: 3 pentakly – Podařilo se vám překonat dlouhotrvající potíže, teď nepolevujte a držte se toho, co víte, že funguje.

Vztahy: 2 poháry – Najíždíte na velmi harmonickou, mírumilovnou vlnu. Se všemi budete hledat společnou řeč a pochopíte se lépe než kdy jindy.

Duchovno: Velekněz – Ve vašem životě se objeví duchovní učitel, rádce, který vám mnoho předá a posune vás ve vašem spirituálním poznání.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Láska: eso pohárů – Váš vztah je velmi hluboký a opravdový, jde o ryzí lásku a náklonnost, kterou je potřeba chránit a pečovat o ni. Nezapomínejte na to.

Byznys: Spravedlnost – V roce 2023 budete sklízet, co jste zaseli, vrátí se vám to dobré i to zlé. Buďte spravedliví a objektivní, mějte soudnost a zachovejte nestrannost.

Zdraví: 6 pohárů – Najděte rovnováhu mezi dáváním a braním, hledejte zlatý střed, kde se nebudete příliš omezovat, ale ani rozmazlovat.

Vztahy: Poslední soud – Impulz ke změně. Otevřete oči a pozorně se podívejte, jaké lidi kolem sebe máte. Hledejte nové možnosti a východiska.

Duchovno: 2 meče – Pracujte na své schopnosti zůstat neutrální a nestranní, najděte vnitřní klid v sobě, ne v okolí a lidech kolem vás.

Foto: SimonVera, Shutterstock.com

Rok 2023 se pro Býky ponese v duchu láskyFoto: SimonVera, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Láska: 10 mečů – Váš vztah míří do závažné krize. Tato karta je velmi negativní, upozorňuje na bolestivý konec a ztrátu jistot. Najděte oporu v jiných oblastech života.

Byznys: 2 hole – Octnete se uprostřed velkého konfliktu. Vaším úkolem bude zachovat neutralitu a udržovat si přehled, o všem. Ať nezabřednete do bažiny, ze které není cesty ven.

Zdraví: 8 pentaklů – Jste velmi rozvážní a zdraví je pro vás ohromně důležité. Navzdory všemu negativnímu v životě se držíte v psychické i fyzické pohodě a máte kde brát síly.

Vztahy: 5 holí – Bohužel vás čekají zmatky a neshody na poli vztahů. Snažte se spory řešit s klidnou hlavou. Je to jen poměřování sil, z toho vyváznete!

Duchovno: Viselec – Stagnujete. Cítíte se být obětí, sami sebe omezujete, nikam se neposunujete, nerozumíte sami sobě. Musíte najít něco, co vás z vnitřního zmatku vytáhne.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Láska: 4 poháry – Ze svého milostného života jste roztrpčení a sklíčení, necítíte naplnění, jako byste se svým partnerem jen plýtvali čas. Přitom je na obzoru šance, kterou pouze nevidíte.

Byznys: 7 mečů – Snažíte se dosáhnout úspěchu úskokem, lží, obejít to, co si ostatní museli tvrdě odpracovat. Ano, možná je to strategie, ale budete mít z takového vítězství radost?

Zdraví: 8 holí – Abyste následující rok přestáli ve zdraví, zapracujte na své kondici, sportujte a snažte se co nejvíc pohybovat. To vám chybí.

Vztahy: 10 pohárů – Vaše vztahy fungují v příjemné harmonii až idyle. Lidé kolem vás pro vás budou v roce 2023 bezpečným přístavem a jistotou.

Duchovno: 10 mečů – Je potřeba smířit se s tím, že ne vždy se dějí věci tak, jak byste si přáli. Naučte se toto vědomí přijmout, abyste se lépe vyrovnali s neúspěchem.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Láska: 7 holí – Druzí vašemu vztahu nepřejí. Bude to zkouška jeho pevnosti. Pokud vám na něm skutečně záleží, budete se za něj muset postavit a bojovat.

Byznys: král pohárů – V roce 2023 nejdále dojdete se slušností, empatií a také spolehlivostí. Ukažte všem, že jste stavební kámen, o který se jde opřít.

Zdraví: páže holí – Čekají vás menší obtíže, které ale velmi ovlivní váš další přístup ke zdraví a péči o sebe. Poučte se z toho.

Vztahy: 4 pentakly – Na vztahy jdete moc opatrně a snažíte se neriskovat, neodmlouvat, nekomplikovat. Kvůli tomu ale budou stagnovat, ustrnou na místě. Nebojte se rozvířit vody.

Duchovno: 10 pentaklů – Našli jste okamžik stability, zlaté časy, kdy nic nemusíte – ale neumíte si je vychutnat. Objevte kouzlo klidu a zavedené rutiny. Naučte se v ní vzkvétat.

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Lvi se budou muset naučit vážit si klidu a zdravé rutinyFoto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

Láska: páže pohárů – V lásce se vám naskytne příležitost, která může zafungovat jako spouštěč štěstí a velmi blahodárný impulz. Nepropásněte ji.

Byznys: 9 pohárů – Podaří se vám vystoupat tam, kde chcete být. V práci se budete cítit naplnění a spokojení. Užívejte si období hojnosti.

Zdraví: Blázen – Jste trochu nezodpovědní a příliš se o své zdraví nestaráte – to je u Panny neočekávané. Snad je to naivita… Ale začněte se zase chovat jako Panny, tedy zodpovědně. Jinak na to doplatíte.

Vztahy: Věž – V oblasti vztahů bohužel utržíte ránu, kterou jste nečekali. Čeká vás něco extrémně nepříjemného, konflikt, který dlouho přetrvá.

Duchovno: 3 poháry – Zaměřte se na svou schopnost oslavovat úspěchy, opravdu se pochválit, když se vám něco povede. Jinak budou vaše pocity spokojenosti vždy jen přelétavé.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Láska: 6 pentaklů – S vaším partnerem či partnerkou vás pojí silné přátelství a pouto tolerance. Vzájemně si dobíjíte baterky a pomáháte si, jste pro sebe záchranou.

Byznys: král holí – Buďte dynamičtí a podnikaví, ukažte nadšení a taky to, že máte sebevědomí. Síla vůle vás ponese kupředu a k úspěchu.

Zdraví: 9 pentaklů – Se zdravotními potížemi si nedělejte starosti, v tomto ohledu pro vás příští rok bude skutečně bezstarostný.

Vztahy: 3 meče – Bohužel vás opustí někdo, koho jste považovali za svého stoprocentního spojence. Prociťte to zklamání a lítost, ať se můžete posunout dál.

Duchovno: Mírnost – Zaměřte se na trénink trpělivosti a sebekontroly. Naučte se hledat kompromisy a spokojit se s tím, že ne vždy můžete mít všechno.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Láska: 7 pentaklů – Propadli jste se do stagnace způsobené leností. Musíte do vztahu něco vkládat, pokud chcete, aby rostl. Do konce roku to ještě zvládnete napravit!

Byznys: 5 pohárů – Vaše kariéra bohužel nevezme ideální směr – čeká vás konec a nutnost rozloučení, cosi ukončí vaše mylné představy. Ztráta v této oblasti je bohužel nevyhnutelná.

Zdraví: eso pohárů – Na obzoru může být těhotenství. Jinak je eso pohárů veskrze pozitivní kartou naznačující, že budete zdraví jako buci!

Vztahy: 6 holí – V kolektivu, ve kterém se pohybujete, získáte velmi vůdčí pozici. Inspirujete a okouzlujete, rozmyslete si, kam lidi kolem sebe dovedete.

Duchovno: královna mečů – Umíte si držet odstup a zachovávat chladnou masku. Naučte se z toho těžit, využít tyto schopnosti ke svému prospěchu a získání výhody.

Foto: PR Image Factory, Shutterstock.com

Štíři si možná budou muset v práci zabalitFoto: PR Image Factory, Shutterstock.com

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Láska: 6 pohárů – Dejte na svou intuici a řiďte se tím, co vám říká srdce. Nedělejte si příliš velké starosti, věci se vždycky nějak vyvrbí.

Byznys: 8 mečů – Cítíte se omezovaní a svázaní, nedůvěřujete svým schopnostem, a proto vám nedůvěřuje ani okolí. Najděte cestu z této vnitřní nesvobody.

Zdraví: Síla – Po zdravotní stránce se nemusíte ničeho obávat, vitality máte na rozdávání a se všemi zdravotními problémy se snadno vypořádáte.

Vztahy: 6 pentaklů – Buďte velkorysí a naučte se odpouštět. Přátelství pro vás bude v roce 2023 skutečně klíčové, ponořte se do svých vztahů a věnujte jim energii, vrátí se vám.

Duchovno: královna pentaklů – Vaším úkolem je naučit se, že někdy je potřeba nechat věci se udát, neřídit je a nesnažit se je zvrátit. Nelehký úkol!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Láska: rytíř pentaklů – Hledáte někoho, kdo bude vaše krevní skupina, praktický, pracovitý člověk, na kterého je spoleh. Nepolevujte, v příštím roce máte šanci ho najít!

Byznys: Císař – Dejte svému jednání strukturu, nastavte jasná pravidla a pořádek. Projevte svou vrozenou cílevědomost a vůli.

Zdraví: eso pentaklů – Zdraví je něco, co vám v roce 2023 vůbec nemusí dělat starosti. Soustřeďte se na jiné oblasti.

Vztahy: 7 pohárů – Hledáte něco, co neexistuje, ženete se za vzdušnými zámky. Přijměte, že někdy zkrátka lidé nejsou takoví, za jaké jsme je měli.

Duchovno: 6 pentaklů – Najděte v sobě soucit a toleranci, naučte se také společnosti vracet a dávat. Zkuste si třeba vybrat charitu, která je vám sympatická. Nebuďte sobečtí.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Láska: rytíř pohárů – Na obzoru se rýsuje nový románek, případně čerstvý vítr, který vtrhne do toho současného vztahu. Těšte se na zamilovanost.

Byznys: 10 holí – Cítíte se pod tlakem, přetížení úkoly a stresem. Berete si toho na sebe moc, a protože vzbuzujete dojem neporazitelnosti, dávají vám hodně i ostatní.

Zdraví: 5 holí – Čeká vás boj o zdraví, do cesty se vám připlete několik komplikací. Slouží hlavně k tomu, abyste se poučili a změnili svůj životní styl. Nepřivírejte oči.

Vztahy: 2 pentakly – Sice řešíte několik situací s různými lidmi ve svém životě, ale nedělá vám to těžkou hlavu. Jste flexibilní a optimističtí – a to pomáhá.

Duchovno: 6 mečů – Osamostatněte se. Najděte si cestu, která bude jen vaše, třeba i klikatou a nejistou, ale jen a jen pro vás osobně.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Láska: 5 mečů – Váhy se překlopily příliš zásadně na jednu stranu a v tuto chvíli je váš vztah dost nevyvážený. Najděte k sobě znovu cestu a snažte se o rovnováhu. V lásce by neměl být jeden podřízený a druhý nadřízený.

Byznys: Kolo štěstí – Čekají vás velké a poměrně náhlé změny, snad až zásah osudu. Tento obrat může být k lepšímu i horšímu, záleží, jak s ním naložíte.

Zdraví: 4 pentakly – Jste na sebe až příliš opatrní, moc sázíte na jistotu a moc se chráníte. Vlastně tak sobě a svojí imunitě škodíte.

Vztahy: eso mečů – Vyjasněte si pozice s těmi kolem vás. Ukažte, kdo jste, o co vám jde, nesnažte se věčně jen ustupovat druhým. Prosaďte se.

Duchovno: 3 hole – Naučíte se hledět vpřed k zářným zítřkům, vybudovat si v hlavě pevnost, základnu, kde se budete vždy cítit bezpečně a nic k vám nepronikne.

Reklama

Načítám