Hlavní obsah

Nejpeprnější hlášky Samanthy Jones, která se vrací do pokračování Sexu ve městě. Pamatujete si je?

Foto: Emma McIntyre, WireImag / Getty Images

Foto: Emma McIntyre, WireImag / Getty Images

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

A jak to bylo dál? Už zítra startuje druhá série spin-offu Sex ve městě, která přináší obrovské překvapení. Samanthu! Ačkoli sama Kim Cattrall prohlašovala, že se k natáčení nikdy nevrátí, nakonec se přece jen nechala umluvit alespoň k jedné krátké scéně. Pamatujete si některé její hlášky?

Článek

Pokud patříte mezi fanoušky Sexu ve městě, nejspíš máte datum 22. června zakroužkované v diáři. Zítra se na HBO Max objeví druhá série pokračování s názvem A jak to bylo dál… Jestli jste viděli nový trailer, určitě už víte, že se v něm objeví dávná láska Carrie, Aidan Shaw, nepůjde ale o jediný comeback. Navzdory tomu, že to bylo několikrát oficiálně a oboustranně vyloučeno, se v pokračování objeví postava, kterou fanoušci seriálu postrádají ze všeho nejvíc: Samantha Jones, již ztvárňuje herečka Kim Cattrall. Než ale začnete jásat, dodáme, že půjde o jedinou scénu, která bude nejspíš zasazena do posledního dílu série.

Otevřená válka mezi herečkami

Návrat Samanthy, byť spíše symbolický, byl obrovským překvapením pro všechny fanoušky. To, že herečka Kim Cattrall nevychází se svými kolegyněmi, a především samotnou Sarah Jessicou Parker alias Carrie, není žádným tajemstvím. Před lety jí dokonce prostřednictvím Instagramu vzkázala, že není její kamarádka a aby si přestala hrát na hodnou holku. Právě neochota Kim Cattrall pokračovat v práci na Sexu ve městě prý byla důvodem, proč se nakonec třetí film neuskutečnil a po dvojce z roku 2010 přišel až spin-off A jak to bylo dál…, který startoval v prosinci roku 2021.

Foto: Profimedia.cz

Hlavní hrdinky se naposledy setkaly na premiéře filmu Sex ve městě 2 v roce 2010. Už tehdy bylo zřejmé, že mezi nimi panuje napětí, a spekulovalo se, že Kim Cattrall vadí vyšší honorář Sarah JessicyFoto: Profimedia.cz

Samantha jen posílala textovky

Představitelka energické Samanthy tvrdí, že neviděla z pokračování kultovního seriálu ani jeden díl. Když se k ní ale doneslo, že se měla její postava rozhádat s Carrie, komentovala to slovy, která pronesla i spousta fanoušků: Tohle není Samanthě podobné. Aby scenáristé trochu obrousili hrany, nechali Carrie, aby si s ní vyměnila pár zpráv. Na dotaz, jestli se Samantha vrátí, ale tvůrce seriálu Michael Patrick King řekl, že si neumí představit, jak by to šlo uskutečnit. Jinými slovy – herečka nechtěla mít se svými bývalými kolegyněmi nic společného a je pravděpodobné, že to platilo i naopak.

Foto: Getty Images

Samantha Jones byla jednou z nejoblíbenějších postav seriálu, který se natáčel od roku 1998 do roku 2003Foto: Getty Images

S kolegyněmi se nepotkala

Spekuluje se o tom, co všechno bylo Kim Cattrall přislíbeno za to, že se v projektu mihne, faktem ale je, že se to generálnímu řediteli HBO Caseymu Bloysovi nakonec podařilo. Natáčení už bylo téměř u konce, když se uvolila, že se v seriálu objeví. Má to být až v posledním díle.

Se Sarah Jessicou se přitom vůbec nepotkala, stejně jako s ostatními kolegyněmi a hlavním tvůrcem seriálu. Kim Cattrall natáčela scénu separé a jediný, s kým přišla do kontaktu z bývalé party, byla stylistka a kostýmní výtvarnice Patricia Field, která Samanthu znovu oblékla. Tím mimochodem návrhářka jen podpořila drby, že na A jak to bylo dál… neodmítla pracovat proto, že by byla tak zaměstnaná seriálem Emily in Paris, ale protože držela při své oblíbenkyni Kim Cattrall.

Foto: John Lamparski, WireImage / Getty Images

Kim Cattrall a Patricia Field jsou velké kamarádky. Právě proto možná stylistka odmítla práci na A jak to bylo dál…Foto: John Lamparski, WireImage / Getty Images

I když je jasné, že si ostrovtipu Samanthy příliš neužijeme, fanoušci jsou nadšeni, že dostali alespoň malou náplast na zranění, které způsobil odchod jedné z nejpopulárnějších postav Sexu ve městě. A co vy – budete se dívat?

Nejpeprnější hlášky Samanthy

  • Manželství nezaručuje šťastný konec. Jen konec.
  • Hodnej tě vypeče, hajzl tě vypeče a ti zbylí nevědí, jak tě vypéct.
  • Zakázali kouření v barech. Co bude dál? Zakážou i sex v barech?
  • Muži podvádějí ze stejného důvodu, jako si psi olizují kulky. Protože můžou.
  • Hledám gynekoložku. Zkoušela jsem chodit k doktorovi, ale bylo to zvláštní… Ten chlap na tom strávil tolik času, ale odcházela jsem bez orgasmu a s účtenkou.
  • Je to pěkná bída. Nemůžeš si přehodit kabelku, abys nesrazila pět budižkničemů.
  • Ptáš se, jaký je jeho problém? Jeho problém je, že je to idiot!
  • Muži a vztahy? Zlato, jejich představa slova „my“ jsou oni a jejich penis.
  • S velkou láskou jsem skončila. Jsem zpátky v náručí velkých milovníků.

Načítám