Hlavní obsah

Jak se trolí slavní. Kotek urazil Burešovou, Hanychová Čvančarovou aneb Kdo se pohádal a (ne)omluvil

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přestože se většina celebrit snaží vystupovat jako příjemné a nekonfliktní osoby, které se mají se všemi rády, občas se přece jen něco semele. Kdo se neudržel a veřejně se pustil do kolegy nebo kolegyně?

Článek

Urážky otcovských dovedností i hrubá kritika váhy. Některé celebrity se do sebe v minulosti pustily a bylo z toho pořádné mediální divadlo. Kdo koho zkritizoval a proč?

Agáta Hanychová a Jitka Čvančarová

Kritizovat někoho kvůli tomu, jak vypadá, není zrovna dotyčného nejlepší vizitkou. Nikdy totiž neví, čím si druhý člověk prochází, zda je dostatečně psychicky odolný a jestli to u něj nemůže vyústit třeba v poruchy příjmu potravy, jako je anorexie nebo bulimie.

Agáta Hanychová se ve svém pořadu Holčičky nevybíravě opřela do herečky Jitky Čvančarové. Řekla, že nechápe, jak může hrát tahle obtloustlá paní femme fatale a proč letos do Varů nepřijela ukazovat kozy a špeky. Herečka na tento drsný útok reagovala s noblesou a nesnížila se k urážkám podobného kalibru. „Přála bych všem dětem na světě, aby měly maminky, na které budou moci být hrdé, a ke kterým by mohly vzhlížet tak, jako já celý život vzhlížela ke své mamince a ke své babičce. Obě pro mě byly vzory lidskosti, pokory, skromnosti, kultivovanosti, noblesy a obrovské ženské síly, tak prosím, toto je má odpověď,“ odpověděla na sociálních sítích.

Agáta se následně na sociálních sítích omluvila a své urážky nazvala humorem.

Foto: Profimedia.cz

Agáta Hanychová si v poslední době opravdu nebere servítkyFoto: Profimedia.cz

Agáta Hanychová a Jakub Prachař

Není to poprvé, co se modelka do někoho veřejně pustila. Se svým exmanželem Jakubem Prachařem se nerozešla zrovna v dobrém, a ani po několika letech se jejich vztah nezlepšil.

Na Instagramu si postěžovala na střídavou péči, ve které mají dceru Miu. V době, kdy s ní měl být otec, odcestoval na dovolenou na Maledivy. „Vytočilo mě, že tatínek Mii je na Maledivách, má ji na čtyři dny a z těch ji uvidí jen dvě hodiny v sobotu. Respektuji, že je to jeho čas, ale když je ten otec, který se o ni má dle soudu starat, tak by neměl zrovna opouštět Česko,“ rozhořčila se. Uvedla také, že Prachař není dobrým otcem a označila ho za kokota.

Není to poprvé, co se jeden ke druhému veřejně vyjádřili ne zrovna lichotivě. Už předtím Prachař jakožto porotce show Česko Slovensko má talent uvedl, že by raději žil se soutěžícím transvestitou než se svou bývalou ženou.

Foto: Profimedia.cz

Tato dvojice už spokojený pár rozhodně netvoříFoto: Profimedia.cz

Vojta Kotek a Saskia Burešová

Pořádně napjatá atmosféra byla i mezi českým hercem a moderátorkou. V zábavním pořadu Máme rádi Česko použil herec starý vtip, že jeho americký přítel považoval moderátorku za transvestitu a ocenil, jak jsme v České republice pokrokoví. Moderátorka po něm požadovala, aby byla urážlivá část vystřižena, ale na to už bylo pozdě. Omluva a kytice nestačila a Saskia označila Kotkovo chování za duševní buranství, které ji prý ale nemůže urazit.

Foto: Profimedia.cz

Vtipu na svůj vzhled se Saskia Burešová opravdu nezasmálaFoto: Profimedia.cz

Tamara Klusová a Nikol Leitgeb

Nikol Leitgeb zvedlo ze židle vyjádření maminky tří dětí Tamary Klusové. V jednom rozhovoru řekla, že když se některým rodičům děti nehodí, odkládají je - jak se vyjádřila - do barevných domečků. Nikol Leitgeb se maminek, které dávají děti do školek a jesliček, zastala s tím, že je potřeba vydělávat, a tak to mnohdy jinak nejde. Nakonec se ale ukázalo, že šlo o nedorozumění a rozhovor, který vyšel původně v tištěném magazínu, byl na webu špatně interpretován.

Tamara Klusová vysvětlila, že neměla na mysli klasické školky, proti kterým nic nemá, ale internátní školky, kde jsou děti na noc. Ve světle těchto informací Nikol Leitgeb své vyjádření stáhla a Tamaře se omluvila.

Foto: Profimedia.cz

Spor slavných dam o školky byl nakonec jen nedorozuměnímFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám