Hlavní obsah

Jak (ne)stárnou hvězdy filmu Kamarád do deště: Sagvan Tofi slaví 58 a co ostatní?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herec, zpěvák a lamač dívčích srdcí, jemuž prošlo postelí hned několik sexy slavných krásek. Bouřlivák, král večírků, muž s nezkrotným temperamentem a zásobárna energie. To vše a mnohem víc je Sagvan Tofi, který slaví 58. narozeniny. Jak vypadá dnes hvězda snímku Kamarád do deště? A jak jsou na tom jeho tehdejší herečtí kolegové?

Článek

Od uvedení Kamaráda do deště uplynulo 34 let a od jeho pokračování Kamarád do deště II – Příběh z Brooklynu rovných 30. A Sagvan Tofi už také není ten divoký mladíček, jehož plakáty visely v kdejakém dívčím pokojíčku. Podívejte se, jak se změnily herecké hvězdy ikonického snímku.

Sagvan Tofi (58)

Jeho maminka je Češka, tatínek irácký Kurd. Je tedy jasné, po kom Tofi zdědil exotický vzhled, kterému ve své době neodolala kdejaká žena. Koneckonců mezi jeho bývalé partnerky se řadí i takové sexy krásky, jako je Simona Krainová (49), Dara Rolins (49) nebo Alena Šeredová (44).

Doby divokých milostných avantýr a bujarých večírků jsou ale nejspíš nenávratně pryč. Tofi žije víc než dvacet let se svou partnerkou Alenou, s níž má dceru Satine (12). Tofi vypadá dobře, pořád má mladistvý vzhled, rošťácký výraz a jiskru v oku.

Foto: Profimedia.cz

Věk Tofimu rošťácký výraz z tváře nevymazal Foto: Profimedia.cz

Lukáš Vaculík (60)

Když se řekne Sagvan Tofi, okamžitě vám na mysli vytane Lukáš Vaculík. Dva hlavní hrdinové obou legendárních filmů, dva nerozluční parťáci, dva herci, po nichž ve své době toužilo nespočet žen.

A jak Tofi uchvacoval svou divokostí, u Vaculíka se ženám tajil dech z jeho modrých očí a něžného pohledu. Ty pomněnkové oči má pořád a sluší mu i tahle prošedivělá verze jeho samého.

Foto: Martin Sekanina / CNC / Profimedia

I když přibývající roky jsou znát, ten pomněnkový kukuč je pořád neodolatelnýFoto: Martin Sekanina / CNC / Profimedia

Simona Krainová (49)

Herečce a modelce bude brzy padesát. V Kamarádovi do deště II – Příběh z Brooklynu hrála luxusní společnici Ivanu a při pohledu na ni se tajil dech nejednomu muži. A to se nezměnilo ani dnes. Simona Krainová si i jako dvojnásobná maminka a skoro padesátnice udržuje skvělou figuru a mladistvou tvář. Zadarmo to není, ale výsledek stojí za to.

Foto: Profimedia.cz

Simona je nastávající atraktivní padesátniceFoto: Profimedia.cz

Marek Vašut (62)

Objevil se v druhém díle Kamarádů, hrál Čechoameričana George. V mládí býval často obsazován do rolí frajírků, na kterého holky letí, a dost sex-appealu mu ještě zůstalo. Tenhle zapřisáhlý starý mládenec a elegán se prostě udržuje v kondici. Neztrácí šmrnc a smysl pro humor, což je rozhodně nejvíc sexy.

Foto: Profimedia.cz

Vašut je celoživotní singl a milovník eleganceFoto: Profimedia.cz

Veronika Žilková (60)

Také hrála v druhém pokračování Kamaráda do deště, a to manželku překupníka a podvodníka Bureše. Je až neuvěřitelné, jak štíhlou postavu si i přes přibývající roky udržuje. Snaží se i usmívat, i když teď rozhodně neprožívá lehké období. Místo klidného života řeší nepříjemný a mediálně propíraný rozvod poté, co ji Martin Stropnický (65) opustil kvůli jiné ženě.

Foto: Profimedia.cz

Byť nyní neprožívá snadné období, vypadá Žilková pořád skvěleFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám