Hlavní obsah

Zachránila ho před jistou smrtí. Renner děkuje dceři, Beckham opět vyznává lásku. Konec roku u VIP párů

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I když jsou spolu tyto páry mnohdy i několik dekád, jejich láska a vzájemná podpora nepolevuje. Skoro se zdá, jako by rok od roku rostla. Stejně jako předsevzetí stát se lepšími lidmi – a motivovat k tomu i ostatní.

Článek

Že je konec roku vždy ve znamení předsevzetí a bilancování, se předpokládá. Vítání roku 2024 vzaly ale slavné páry pořádně od podlahy. Někteří se zamysleli nad vším, co jim loňský rok přinesl, jiní poděkovali svým nejbližším za podporu nebo už nyní odhalují kousky ze svého nabitého diáře. Ani jedna z našich slavných tváří ale nezapomněla na svou milovanou polovičku.

Pierce Brosnan a Keely Shaye Smith

Charismatický herec Pierce Brosnan nepatří k těm, kteří by cíleně ovlivňovali veřejnost. Když ale dostal příležitost vyjádřit se, neváhal a na všechny apeloval: „Ukončeme tento rok v dobré víře, naději a vzájemné lásce. Buďme k sobě laskaví a dejme si to i jako předsevzetí.“ Přesně tak se Pierce chová i ke své ženě Keely Shaye Smith a možná to je klíč, že spolu letos oslaví třiadvacet společných let.

Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas

Na svůj Instagram natočila herečka Catherine Zeta-Jones pro své fanoušky video, ve kterém jim přeje stručně, zato výstižně šťastný nový rok. Její manžel, herec Michael Douglas, po jejím boku nechyběl. Oba zářili štěstím a podle všeho si oslavy užívali plnými doušky. Stejně jako vzájemnou lásku, kterou potvrdili v roce 2000 sňatkem.

Andre Agassi a Steffi Graf

Tenisové superstar jsou bok po boku šťastní už více než dvaadvacet let. Na sociální sítě umístil Andre Agassi první lednový den fotku se svou krásnou manželkou, olympijskou vítězkou, tenistkou Steffi Graf a dal k tomu všeříkající popisek „S láskou 2024“.

Ryan Reynolds a Blake Lively

Herec Ryan Reynolds umístil na Instagram fotku se svou ženou, herečkou Blake Lively, a přidal i několik dalších fotek pořízených napříč celým rokem 2023. S Blake jsou stabilním párem již jedenáct let a vychovávají spolu čtyři děti, přičemž nejmladší z dětí přišlo na svět loni v únoru. U fotek nechyběl ani výstižný popisek: „Většinu roku jsem strávil prací a s lidmi, které miluju.“ Současně naznačil, že v podobném duchu se ponese i následující rok. Naplánované jsou premiéry filmu Deadpool 3 nebo komedie Imaginární přátelé.

David Beckham a Victoria Beckham

Bývalý fotbalista David Beckham se na svém instagramovém profilu pochlubil sérií fotek se svými nejbližšími – dětmi a manželkou Victorií, které vyznal lásku. Jeho příspěvek ocenilo 1,5 milionu sledujících srdíčkem. Ona mu to okamžitě v komentáři opětovala. I když si Beckhamovi v minulosti prošli manželskou krizí, nyní jsou jako hrdličky a nevypadá to, že by se na tom v roce 2024 něco změnilo.

Jeremy Renner a Ava Berlin

Jestli byl pro někoho rok 2023 opravdu těžký, byl to právě herec Jeremy Renner. Začátkem minulého roku měl nehodu se sněhovým pluhem a byl v ohrožení života. Není proto divu, že silvestr se u něj nesl v podobě bilancování a pokory. Na sociální síť umístil fotku se svou dcerou a napsal jí srdceryvný vzkaz: „Hlavním důvodem mého zotavení je ona. Neexistuje lepší motivace k zotavení. Děkuji všem za lásku a podporu v tomto roce.“

Tom Hanks a Rita Wilson

Za stabilní pár Tom HanksRita Wilson se na sociálních sítích vyjádřila jeho žena, která se za loňským rokem ohlédla prostřednictvím fotek. Na mnoha z nich nechyběl ani její slavnější manžel, s nímž jsou jako jedno tělo, jedna duše. Jistě na ni byl pyšný i ve chvíli, kdy si ji na playlist nejoblíbenějších interpretů za rok 2023 vybral bývalý prezident Barack Obama.

Chcete mít vztah jako tyto celebrity? Máme na to recept.

Načítám