Hlavní obsah

Na návštěvě u Kamily Nývltové: Doma se neobejde bez andělů a svíček

Foto: Tomáš Rubín

Foto: Tomáš Rubín

Reklama

Zpěvačka Kamila Nývltová bydlí sama ve skromném bytě s balkonem v pražských Vysočanech. Jak to u ní vypadá a co je nového, můžete zjistit prostřednictvím naší návštěvy.

Článek

S Kamilou Nývltovou jsme se viděli přesně před dvěma roky v době covidové pandemie, kdy se ze zpěvačky stala na chvíli pekařkou a vrhla se na cukrařinu, ze které vznikla později i kuchařka. Tehdy jsme probírali a fotili její šatník a styl, nyní jsme přišli omrknout bydlení a nový nábytek, jež si do bytu v pražských Vysočanech pořídila. Pojďte se s námi podívat k ní domů.

Interiéru dominují světlé a přírodní barvy

Byt o uspořádání 2+kk si zpěvačka pořídila zhruba před sedmi lety a měla celkem štěstí, neboť podlahy, kuchyň i koupelna byly již zařízené v moderním nadčasovém stylu, jež ponechala až na pár drobných změn v původní podobě dodnes. Preferuje totiž přírodní tóny i materiály propojené s bílou či krémovou barvou, které se objevují na zdech i skříňkách v kuchyni.

Foto: Tomáš Rubín

V kuchyni trávila zpěvačka v covidu nejvíce času, místo zpívání totiž pekla sladké dezerty na zakázku.Foto: Tomáš Rubín

Bydlela s přítelem a psem, teď je sama

Jediná zeď, která je vymalovaná tmavší hnědou, je část v obývacím pokoji, kde prošel nedávnou změnou také nábytek. „Zeď potřebovala nový nátěr, moje fenka Emma ji hrozně poškrábala. Toužila jsem po změně, a tak jsem si na internetu objednala i nové skříňky. Nemám problém si je smontovat sama, stejně jako třeba pověsit obrazy,“ popisuje zpěvačka své poslední změny v bytě, v němž do loňského roku žila s fenkou staforda Emmou a přítelem. S tím se však po pětiletém vztahu rozešla a Emma nyní tráví více času u Kamiliných rodičů ve Rtyni v Podkrkonoší.

Samotu si pochvaluje

„Měla jsem pocit, že náš vztah s přítelem se moc nevyvíjí, tak jsem udělala první krok. A i když je mi teď samozřejmě občas smutno, myslím, že to bylo správné. No a Emmička je u našich mnohem šťastnější a má větší volnost. Já mám zase víc času na sebe a konečně jsem se také dostala k věcem, na které nezbýval prostor. Třeba studuji angličtinu,“ říká Kamila Nývltová a pochvaluje si také častější návštěvy sauny, masáží i jógy.

Nyní se věnuje kromě muzikálů také pěvecké soutěži Česko zpívá pro začínající zpěváky. Finále by mělo být 15. dubna. „Jsem po pandemii víc vděčná, že opět mohu dělat to, co mě baví nejvíc. A to zpívat. Trochu jsem se už přepekla a odložila přípravu druhé kuchařky na později. Nejvíc se tenhle rok těším na evropské turné, které mě čeká na podzim,“ dodává Kamila s tím, že kdyby prý mohla dělat jen tohle, byla by šťastná, neboť zahraniční publikum je podle ní velmi vděčné.

Dekoracím vévodí andělé

Když vejdete ke zpěvačce do obývacího pokoje, nepřehlédnete všudypřítomné drobné dekorace v podobě andělů a svíček. Některé dostala od rodiny, jiné jí darují třeba fanoušci. „K mým nejoblíbenějším patří velká růžová andělka z keramiky, kterou mám od mamky. Andělíčky už jsme měli dříve doma v rodině, a tak jsem si k nim našla cestu i já,“ upřesňuje během návštěvy Kamila.

Se svou rodinou má hezký a blízký vztah, což je vidět i na zarámovaných fotografiích na zdech. Kromě nich dominují obývací stěně i zdi v ložnici dvě velké fotografie na plátně samotné zpěvačky z jejího focení kalendáře v Egyptě před šesti lety.

Foto: Tomáš Rubín

Na zdi v obýváku visí andělé od věrné fanynky.Foto: Tomáš Rubín

Reklama

Načítám