Hlavní obsah

Jak to jde slavným v kuchyni? Česká zpěvačka peče na zakázku

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Stereotypní představa o tom, že žena patří k plotně, je díky bohu stále častěji nabourávána. Některé slavné dámy se nebojí přiznat, že jim to za plotnou zrovna moc nejde. Které celebrity vaří rády a dobře a koho na to moc neužije?

Článek

Zatímco pro některé celebrity je vaření oblíbeným koníčkem, jiné se mu raději vyhýbají, protože jsou si vědomy toho, že by jejich snažení nejspíš moc dobře nedopadlo. Jak jsou na tom následující slavné ženy?

Paris Hilton (40)

Dědička hotelového impéria v kuchyni? Uznáváme, že je to trochu bizarní představa, nicméně Paris Hilton se skutečně pouští do vaření. A dokonce má na Netflixu vlastní pořad S Paris v kuchyni. Spíš než o vaření v něm ale jde o zábavu a předvádění luxusních módních kreací, na které si Paris potrpí i za plotnou. A když se nepovede těsto na domácí těstoviny – Paris má vždycky záložní plán. Jednoduše stačí uvařit ty ze sáčku – to zvládne i ona.

Foto: Profimedia.cz

Svoji show o vaření pojala Paris Hilton spíš jako módní přehlídkuFoto: Profimedia.cz

Eva Burešová (28)

Česká herečka a zpěvačka se nedávno objevila v kulinářské show Pavla Berkyho (34) Ve dvou se to lépe vaří. Prasklo tam na ni, že se v kuchyni zrovna moc obratně neotáčí a vařit prý neumí. Přesto se s diváky podělila o recept na tvarohové buchty, který se s Berkyho přispěním vydařil. K plotně se Eva Burešová doma hrnout nemusí, chodí totiž s vyhlášeným olomouckým šéfkuchařem Přemkem Forejtem (34), který působí i jako porotce v soutěži Masterchef Česko.

Foto: Profimedia.cz

O Evin žaludek se stará její přítel a zároveň známý šéfkuchař Foto: Profimedia.cz

Chrissy Teigen (35)

Naopak zdatně se v kuchyni otáčí tato americká modelka, která se o své výtvory následně dělí s fanoušky na sociálních sítích. Pochlubila se například italskou focacciou, na které si posléze mohl pochutnat její manžel, zpěvák John Legend (42). To, že může rodině (má dvě děti) uvařit nějakou dobrotu, dělá modelku podle jejích slov šťastnou. Dokonce své oblíbené recepty i sepisuje a vydává v podobě kuchařek.

Foto: Profimedia.cz

Modelka si troufá i na sepisování vlastních kuchařekFoto: Profimedia.cz

Kamila Nývltová (32)

Kvůli své štíhlé postavě na to sice nevypadá, ale česká zpěvačka se našla v pečení nejrůznějších dobrot. Dortíčky, cupcaky nebo cukroví sdílí na sociálních sítích a je vidět, že se neustále zlepšuje. Peče dokonce na zakázku a troufne si i na svatební dort. Pekla ještě před pandemií, ale v době lockdownů, kdy nemohla vystupovat, to pro ni byl způsob, jak si přivydělat nějaké peníze.

Foto: Profimedia.cz

Kamila Nývltová je královnou všeho sladkéhoFoto: Profimedia.cz

Monika Absolonová (45)

Česká zpěvačka má dva syny, takže ať chce, nebo nechce, v kuchyni nějaký ten čas tráví. Během pandemie využila vaření jako způsob, jak zůstat v kontaktu se svými sledujícími na Instagramu. V živých přenosech, v rámci kterých vždy připraví nějakou dobrotu, pokračuje i nyní. Nedávno se podělila například o recept na domácí buchtičky s vanilkovým krémem nebo o tvarohové švestkové knedlíky. Legendární je i její vánočka, což se rozkřiklo, takže jich každoročně peče na svátky kolem dvaceti pro rodinu i kamarády.

Foto: Profimedia.cz

S Monikou Absolonovou si můžete zavařit na jejím InstagramuFoto: Profimedia.cz

Jada Pinkett Smith (50)

Americká herečka, manželka herce Willa Smitha (53) a matka dvou dětí, v minulosti prozradila, že moc vařit neumí. A přesně prý ví, v čem tkví příčina její kuchařské neschopnosti. Je přesvědčená, že v jejím případě měla vliv dědičnost. Vařit totiž moc neuměla ani její matka, ani její babička. Ve svém jídelníčku dává přednost jednoduchým pokrmů složených z čerstvých superpotravin.

Foto: Profimedia.cz

Kuchařská neschopnost se podle herečky dědíFoto: Profimedia.cz

Eva Mendes (47)

Ani další americká herečka v kuchyni zrovna neexceluje. Prý by svoje počínaní nenazvala vařením, protože spíš odšťavňuje, připravuje zeleninu v páře a k tomu uvaří rýži. Oceňuje ale schopnosti svého partnera, herce Ryana Goslinga (40). Ten prý umí nejen neuvěřitelně dobře vařit, ale dokonce i péct. Plotnu mu tedy herečka s radostí přenechává.

Foto: Profimedia.cz

Také Eva Mendes si to uměla zařídit, vaří za ni partnerFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám