Hlavní obsah

Nahé celebrity na sítích: Pořízková s plyšákem, Krainová jen v bronzu a Ashley Graham za kabelkou

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vídáme je většinou v krásných róbách, nalíčené a upravené. Na sociálních sítích se však často nebojí pózovat nahé. Slavné modelky různých postav i věků tak vysílají jasný vzkaz, že se za své tělo rozhodně nestydí a je jen jejich volba, jak ho světu předvedou.

Článek

Někdo by řekl, že takhle jsme přišli na svět, a tak o nic nejde, ale jiný považuje nahotu za soukromí, a tedy není třeba se intimitou chlubit veřejnosti. Tyto známé modelky se však za svou přirozenost nestydí a odhalenými fotkami na internetu nešetří. Proč to vůbec dělají, proč se slavní lidé odhalují na sítích? Jejich důvody jsou různé. Chtějí dát světu najevo, že i ve vyšším věku mohou vypadat skvěle nebo že i se zaoblenými křivkami může být žena sexy, ale také to, že naše tělo je naše volba.

Pavlína Pořízková s plyšákem

Americká supermodelka českého původu Pavlína Pořízková má krásnou postavu a nebojí se přiznat vrásky stejně jako šedé vlasy. Je vidět, že stárnout s grácií je jí vlastní a umí si na sobě vážit také zkušeností a moudrosti. A k tomu se občas poodhalí na snímcích, kde své ženské přednosti zakrývá pouze rukou, nebo dokonce plyšákem, jak vidíte na úvodním snímku. Zveřejnila ho 9. dubna, kdy slavila 58. narozeniny, a fotku okomentovala slovy: „Začínám 58 jen sluncem a úsměvem. A nadějí, že to nejlepší teprve přijde. Cítím vděčnost za vše, co mě přivedlo až sem do současnosti.“

Foto: Profimedia.cz

Tuto fotku zveřejnila Pavlína Pořízková v lednu se slovy, že nemá co skrývat a konečně se cítí pohodlně ve vlastní kůži. Nepotřebuje žádné brnění, když už je vyzbrojena svými zkušenostmi a moudrostí.Foto: Profimedia.cz

Simona Krainová na dovolené

Modelka Simona Krainová často budí mezi fanoušky vášnivé debaty. Ať už jde o komentáře ohledně jejího fanatismu do běhání, nebo jejího vytrvalého vystavování dokonalé postavy – vždy se najdou jak skalní obdivovatelé, tak i hejtři, kteří mají pocit, že už je toho někdy moc. Je to však především otázka vkusu a míry a modelka si své posty vždy statečně obhájí. A ve svých padesáti letech se rozhodně nebojí zveřejnit odhalené snímky z dovolené, kde vyniká nejen její krásná figura, ale také slušivé bronzové opálení.

Kourtney Kardashian v bazénu

Modelka a podnikatelka, která se proslavila se svou rodinou díky reality show Držte krok s Kardashians, oslavila před pár dny 44. narozeniny. Spolu se svými sestrami Kim a Khloé se Kourtney Kardashian pustila do módního byznysu a společně také napsaly knihu Kardashian Konfidential. Před čtyřmi roky založila vlastní online lifestylový magazín Poosh a vzhledem k tomu, že je i úspěšnou influencerkou, nezdráhá se na sociálních sítích občas zviditelnit v rouše Evině.

Foto: Profimedia.cz

Podnikatelka a influencerka Kourtney Kardashian potěšila takto fanoušky z bazénu.Foto: Profimedia.cz

Ashley Graham s kabelkou

Americká plus size modelka Ashley Graham je známá především předváděním spodního prádla nadměrných velikostí a je natolik žádaná, že se objevuje na titulních stránkách lifestylových časopisů, jako je Elle, Vogue, Harper's Bazaar či Glamour. Kromě toho, že neustále bojuje za myšlenku body positivity, se rozhodně nebojí své křivky postavit do popředí nejen na mole a červeném koberci, ale rovněž na sociálních sítích. Na Instagramu ji sleduje přes 20 milionů fanoušků a ona je nechává nahlédnout až do ložnice, kde se částečně odhaluje téměř v celé své kráse.

Foto: Profimedia.cz

Na jedné fotografii z příprav na slavnostní udílení Oscarů si Ashley Graham zakrývala ňadra pouze rukama a spodní partie zastínila kabelkou.Foto: Profimedia.cz

Emily Ratajkowski s poselstvím

Nahá na pláži, nahá v bazénu, nahá v těhotenství, ale i nahá v reklamě… Americkou modelku a herečku Emily Ratajkowski můžete vidět zcela odhalenou na sociálních sítích poměrně často. Za své tělo se rozhodně nestydí a často se u jejích fotek setkáte také s určitým poselstvím: naznačuje, že naše tělo patří jen nám. V roce 2019 tak pózovala nahá na protest proti schválení zákona o zákazu potratů v Alabamě s komentářem: „Naše těla, naše volba.“

Foto: Profimedia.cz

Modelka Emily Ratajkowski se touto fotkou vyjádřila proti schválení zákona o potratech v Alabamě.Foto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám