Hlavní obsah

Madonnina prsa, klín Heidi Klum a zadek Lizzo: Proč se slavní obnažují na sítích?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vždy ráda provokovala, její koncerty byly plné erotického dusna. Čím byla starší, tím mladší si hledala partnery. Dlouhé roky také byla považována za fenomenální a originální umělkyni, která kralovala populární hudbě. Teď kraluje ona a její poprsí sociálním sítím.

Článek

Madonna nikdy nebyla „jen“ zpěvačka. Všestranná umělkyně si zakládala na tom, že stojaté vody showbyznysu umí řádně rozčeřit. Odhalené kostýmy, erotická show, provokativní výroky i bouřlivý soukromý život.

Ale v poslední době přitvrdila, podle některých fanoušků zcela ztratila soudnost a na svých sociálních sítích jede prapodivnou show. Zmateně řeší svoji sexualitu, fotí se více méně nahá a estetické to věru není.

Kdo další se odhaluje na sítích, ať už proto, že se chce zviditelnit, nebo tím šíří myšlenku body positivity?

Madonna (64)

Album Erotica a kniha Sex slaví 30 let výročí a to byl pro popovou divu impuls k oslavám. Už tehdy nafotila odvážné snímky a vyvolala bouřlivé reakce, a ač se zdá, že je doba mnohem otevřenější, kontroverzi se jí podařilo vyvolat i letos. Vyfotila se jen v upnutém korzetu a odhalená ňadra zakryla smajlíky, aby jí fotku Instagram nesmazal. Ne každý ovšem na fotce hned poznal ikonu a sexuální symbol…

Svůj názor vyjádřila i Simona Krainová (49), která ji – jako mnozí další – považovala za ikonickou královnu popu a směr, kterým se nyní Madonna ubírá, jí přijde smutný.

Pavlína Pořízková (57)

Rodačka z Prostějova patřila k nejvyhledávanějším supermodelkám a dodnes je tváří mnoha módních kampaní. V poslední době využívá sílu sociálních médií a nabádá ženy k sebelásce a sebepřijetí. Nebojí se ukázat nahá a přiznat povolenou kůži nebo strie, bojkotuje upravování fotek a razí trend přirozenosti.

Tleskáme a obdivujeme formu, ve které se supermodelka drží.

Heidi Klum (49)

Příští rok bude topmodelce Heidi Klum padesát a postavu by jí mohla závidět leckterá dvacítka. Ona je na ni náležitě pyšná a ráda ji ukazuje. Uvědomuje si, že nahota vždy upoutá pozornost, její instagramový účet je odhalených fotek plný.

Naposledy ukázala, jak se připravuje na Halloween, a jak má opálený spodní díl plavek. A nechala nakouknout proklatě nízko.

Channing Tatum (42)

Herec a tanečník má postavu, ze které měknou kolena ženám i mnohým mužům. A velmi rád ji dává na odiv nejen ve filmech (v roli striptéra Mika ve filmu Bez kalhot byl před deseti lety nepřekonatelný), ale i na svém Instagramu. Do půl těla nahý se fotí pravidelně, ale občas jde i dál.

A stalo se tak i před pár lety, kdy fanoušci zjistili, jak vypadá ve sprše. Prohrál ve hře Jenga se svou tehdejší partnerkou zpěvačkou Jessie J (34) a musel sdílet svoji fotku, kterou mu ona udělala. Jsme rádi, že jej nefotila u snídaně. Jen škoda, že si na fotce nemyje uši…

Lizzo (34)

Podobně jako Pavlína Pořízková i zpěvačka známá jako Lizzo často sdílí své fotografie s cílem podpořit hnutí body positivity. Ale když dva dělají totéž, není to vždy totéž. Jí bývá vyčítáno, že především sdílí morbidní obezitu a tvrdí, že je to normální. A odborníci bijí na poplach.

Zpěvačka ukazuje celulitidu, strie i své obliny a my chválíme, že motivuje i lidi, co nemají dokonalou postavu, aby se měli rádi. A určitě se někomu trefí do vkusu. My jí hlavně přejeme, ať je zdravá.

Reklama

Načítám