Hlavní obsah

Největší svůdníci: Od Delona (87) po Clooneyho (61). Ženy po nich šílely a na věrnost si nepotrpěli

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Vlastnosti, pro které muže oceňujeme a obdivujeme? Smysl pro humor, sebedůvěra nebo schopnost komunikovat a být oporou? Ano, to je oficiální verze. Ale když mají charisma, sexuální přitažlivost a provází je pověst milovníka, jde spořádanost stranou. Kteří slavní pánové byli pověstní tím, že si na věrnost nepotrpí, a ženám se z nich zastavoval dech? Jeden takový dnes sfoukne 87 svíček na dortu.

Článek

Při pohledu do jejich hlubokých očí se ženám podlamovala kolena, z mužného hlasu měly husí kůži (tu příjemnou) a do jejich hustých vlasů si přály zabořit prsty. Nezáleží na tom, zda je sledovaly na filmovém plátně nebo na červeném koberci. O kom je řeč? O umělcích, kteří platili za milovníky a svůdníky a stali se idolem žen mnoha generací.

Jeden z nich – Alain Delon – dnes slaví 87. narozeniny. Kteří další muži byli pověstní tím, že pro ně má něžné pohlaví slabost a oni si to uměli užít?

Alain Delon (87)

Hvězda (nejen) francouzské kinematografie byla nazývána mužskou verzí Brigitte Bardot a jeho kouzlo bylo zabijácké. Sám o sobě tvrdil, že jím jsou ženy posedlé. Nálepce sukničkář se nikdy nebránil. Ač měl několik vážných vztahů, na věrnost si nikdy nepotrpěl. A moc neřešil, jestli tím někomu ubližuje, Romy Schneider se dokonce pokusila vzít si kvůli němu život. Preferoval Evropanky, Američanky byly podle něj studené a bylo třeba je „dát den předem rozmrazit“.

Svůj charismatický vzhled využil ale především před kamerou. Jeden z jeho prvních filmů, kde okouzlil, je snímek Rocco a jeho bratři z roku 1960. A možná nevíte, že si o mnoho let dříve než Matt Damon zahrál roli Toma Ripleyho, a je také nezapomenutelný jako Zorro či Černý tulipán.

Foto: Profimedia.cz

Svůdného podvodníka hrál ve filmu Borsalino Foto: Profimedia.cz

Jean-Paul Belmondo (†88)

Jak byl Alain Delon považován za krasavce, o Jean-Paul Belmondovi se říkalo, že je ohyzda. A přesto se slavný Bébel u žen těšil velké popularitě a lámal jedno srdce za druhým.

Ve svých rolích kombinoval lásku k akčním scénám (u kterých odmítal dubléry kaskadéry) a ženám. A měl to tak i v reálném životě. Lásku rozdával plnými hrstmi, tvrdil, že je to tím, že je Francouz. Mezi ženy jeho srdce patřily mimo jiné legendární Bond girl Ursula Andress, ale románek prožil i s Claudií Cardinale, Sophií Loren nebo s Ginou Lollobrigidou.

Slavný představitel Muže z Acapulca nebo Zvířete řekl, že měl krásný život a líbal ty nejkrásnější ženy světa.

Foto: Profimedia.cz

Podle mnohých jeho nejlepší role: Muž z AcapulcaFoto: Profimedia.cz

Steve McQueen (†50)

Miloval rychlá auta a krásné ženy. Dětství a dospívání měl charismatický herec divoké, nevyhýbal se alkoholu a drogám, byl členem pouličního gangu.

Nakonec si jej získal svět filmu a stal se nejlépe placeným hercem své doby. Proslavil se v Sedmi statečných, fenomenální byl ve filmu Motýlek, Velký útěk i Skleněné peklo. Podobně jako Belmondo odmítal záskok v podobě kaskadérů.

V dokumentu Steve McQueen: The Man & Le Mans jeho přátelé a rodina řekli, že mohl mít až tisíce milenek za zády svých tří manželek. Klidně i dvě během obědové pauzy. Ženy chtěly spát s McQueenem a on chtěl spát s nimi.

Foto: Profimedia.cz

Strojník Jake ve filmu Strážní loď Sand Pebbles Foto: Profimedia.cz

Warren Beatty (85)

V jeho životopise se uvádí, že měl v posteli 12 775 žen. Jak na to číslo autor přišel, nevíme, nicméně Beatty tvrdí, že sice byl veselá povaha, ale tento údaj není pravdivý ani reálný. Znamenalo by to přes dvě stě žen ročně, s žádnou se nesejít opakovaně apod. Navíc je od roku 1992 ženatý s herečkou Annette Bening a svoje svůdnictví prý pověsil na hřebík.

Každopádně ale postelí hvězdy filmů Bonnie a Clyde, Rudí nebo Bugsy prošly krásky jako Cher, Madonna nebo Jane Fonda a některé se svěřily, že byl opravdu náruživý a na sex prý nemyslel, jen když ho dělal.

Foto: Profimedia.cz

S filmem Bonnie a Clyde se zapsal do zlatého fondu světové kinematografieFoto: Profimedia.cz

Tom Jones (82)

Přezdívá se mu Tygr z Walesu, na kontě má hity jako It's Not Unusual a Sexbomb, získal řadu cen Grammy i titul Sir. Nicméně byl jednou ženatý, a to hodně dlouho – od roku 1957 do roku 2016, kdy jeho žena zemřela. Její smrt ho zdrtila.

Zároveň se ale celý život chlubil, že spí s až 250 ženami ročně. Je to prý nevinná zábava, která nemá na jeho manželství žádný vliv.

Foto: Profimedia.cz

V dobách jeho největší slávy si ženy během koncertů strhávaly kalhotky a házely je po něm na pódiumFoto: Profimedia.cz

George Clooney (61)

Herec, který k pití kávy přiměje každého, na koho zpoza šálku jen mrkne, si své staromládenectví dlouho hýčkal. Málo se ovšem ví, že v mládí krátce ženatý byl a nebylo to prý nic pro něj.

Nakonec se ale i on zamiloval, oženil a dokonce se stal otcem dvojčat. Jeho srdce si získala právnička Amal Alamuddin a ano si řekli v roce 2014.

Ale do té doby lámal okouzlující zloděj z filmu Dannyho parťáci ženská srdce a byl nepolapitelný. Randil s Kelly Preston, Lisou Snowdon, Renée Zellweger, a než se poznal se svou životní láskou, žil dva roky s profesionální zápasnicí Stacy Keibler.

Foto: Profimedia.cz

Danny Ocean si neklade malé cíle, se svými parťáky hodlá vykrást trezor kasinaFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám