Hlavní obsah

Love story jako z filmu? Tihle slavní to rozhodně nehrají!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sledovat společenskou rubriku a těšit se z drbů ze světa showbyznysu je velmi časté guilty pleasure. Že by vám mohlo být jedno, jak slavní žijí, s kým usínají a koho milují? Mohlo... Ale je to zábava a některé slavné páry navíc působí tak pohádkově šťastné, že je to lepší než kdejaký romantický film!

Článek

„A žili spolu šťastně až do smrti...“ platí zcela jistě v pohádkách a snaží se vás o tom přesvědčit kdejaký pár na sociálních sítích. Ale jak jsou na tom kluci a holky ze showbyznysu? Do Jennifer Lopez (51) a Alexe Rodrigueze (45) jsme vkládali velké naděje, Třeštíkovi také působili jako pár spřízněných duší. A nevyšlo to. Ale několik dvojic, které jsou spolu už vážně dlouho a stále působí jako dvě hrdličky, se najde.

Zorka (30) & Míra (37) Hejdovi

Dvojice populárních moderátorů se nedávno stala rodiči malého Nikolase. Jejich zásnuby sledovala půlka republiky – proběhly v roce 2012 v živém vysílání Snídaně s Novou. Dlouhé roky spolu moderovali a asertivně odpovídali na otravné otázky okolí, kdy už konečně budou mít dítě. Nyní jsou tři a září štěstím.

Foto: Profimedia.cz

Pohodová a usměvavá dvojice spolu tráví většinu času a zdá se, že jim to naprosto vyhovujeFoto: Profimedia.cz

Martina (43) & Patrik (44) Hartlovi

Když mluví oblíbený spisovatel a divadelní režisér, který se směje jako nikdo jiný, o své manželce, je zcela evidentní, jak krásný mají vztah. Je jeho první a životní láskou, mají syna a malou dcerku. Nedávno sdílel s fanoušky fotku své ženy, kterou mu poslala, aby viděl, jak si upravila vlasy, a připojil dojemně romantické vyznání. Ač je ona víc do světa a on je raději doma, ona ráda v restauraci snídá a on večeří, jsou spolu už skoro 30 let.

Foto: Profimedia.cz

Manželé Hartlovi občas berou do společnosti i syna Hynka (14)Foto: Profimedia.cz

Lenka Vlasáková (49) & Jan Dolanský (43)

Jsou spolu skoro 20 let, vychovávají čtyři děti a působí velmi harmonicky. V roce 2020 v létě si řekli ano během intimního obřadu v rodinném kruhu. Žádostí o ruku prý během let proběhlo víc, ale kvůli práci a hektickému životnímu stylu nebyla svatba prioritou. Ale pandemie život zaneprázdněných herců zpomalila a prý už oba cítili, že je manželství ve vztahu posune zase o krok dál.

Foto: Profimedia.cz

Bulvár rád hledá důvody, proč svatba nepřišla dřív, ale není třeba vymýšlet složitosti. Prostě nastal správný časFoto: Profimedia.cz

Zlata Adamovská (62) & Petr Štěpánek (72)

Ač patří dlouhé roky k nejobsazovanějším českým hercům, při práci se příliš nepotkávali. Dala je dohromady až Ordinace v růžové zahradě (2005–21), kde hráli pár. Oba měli za sebou těžké období: on ovdověl a ona se rozvedla s publicistou Radkem Johnem (66), který si založil ještě jednu rodinu bokem. Romantické zásnuby proběhly v Keni na safari... Velká láska prostě může přijít i v pozdějším věku.

Foto: Profimedia.cz

Oblíbení herci se k sobě chovají s úctou a mluví jeden o druhém s velkou láskou. Tak to má býtFoto: Profimedia.cz

Amal (43) & George (59) Clooneyovi

Seznámili se v Itálii a byli u toho i rodiče slavného herce. Jeho otec Nick později řekl, že bylo okamžitě jasné, že je to osudové setkání. Vzali se v roce 2014 a o tři roky později se narodila dvojčata Alexander a Ella. Okouzlující fešák byl považován za zarputilého starého mládence, ale o svém manželství prohlásil, že nikdy nebyl šťastnější a konečně našel lásku svého života.

Foto: Profimedia.cz

Herečtí kolegové si z George Clooneyho a jeho staromládenectví utahovali. On přitom pouze čekal na tu pravouFoto: Profimedia.cz

Meryl Streep (71) & Don Gummer (74)

Oscarová herečka poznala manžela ve chvíli, kdy byla naprosto zdrcená. V roce 1978 zemřel na rakovinu její snoubenec a podporu našla u přítele svého bratra, podporu našla u přítele svého bratra, který jí nabídl, že může bydlet u něj, když bude na cestách. Díky němu zdrcená Meryl Streep přestala mít pocit, že její život skončil. Vzali se po pár měsících a mají spolu čtyři děti. V děkovné řeči při přebírání Oscara za Železnou lady (2011) poděkovala hvězda manželovi jako prvnímu a řekla, že vše, čeho si v životě váží, jí dal on.

Foto: Profimedia.cz

Ona je v Hollywoodu slavnější, ale to v jejich vztahu nehraje roliFoto: Profimedia.cz

Nicole Kidman (53) & Keith Urban (53)

Australští umělci jsou hvězdy ve svých oborech. Herečka a country zpěvák se potkali v roce 2005 a vzali se o rok později. On se i díky její podpoře vypořádal se závislostí na návykových látkách a jejich vztah to posílilo. Mají dvě dcery a na veřejnosti jsou vždy v objetí, ruku v ruce nebo se k sobě tulí. Zpěvák řekl, že mu svatba s hvězdou seriálu Mělas to vědět (2020) nezměnila život – jeho život prý v tu chvíli teprve začal.

Foto: Profimedia.cz

Oscarová herečka i oblíbený country zpěvák vypadají stále jako čerstvě zamilovaní...Foto: Profimedia.cz

Penélope Cruz (47) & Javier Bardem (52)

Seznámili se při natáčení v roce 1991 a později se znovu sešli v roce 2008 při filmování komedie Vicky Cristina Barcelona. Velmi si hlídají soukromí – poprvé se na veřejnosti objevili společně až v roce 2010 a ve stejném roce se tajně vzali na Bahamách. Mají dvě děti – Lunu a Lea – a na vztahu je podle nich důležité pracovat a chránit jeden druhého.

Foto: Profimedia.cz

O vztahu těchto dvou krásných a úspěšných lidí se mnoho neví a to se ukazuje jako možný klíč k úspěchuFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám