Hlavní obsah

Oznámení těhotenství i svatby. Kardashian, Ztracený a další umělci, kteří svět informují z pódia

Foto: Gregg DeGuire / Stringer / Getty Images

Foto: Gregg DeGuire / Stringer / Getty Images

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nečekané, překvapivé, šokující. Tak to je, když se některá ze známých osobností rozhodne oznámit radostnou novinku ze svého života přímo na pódiu, v televizi nebo jakkoli jinak veřejně. Naposledy to udělal zpěvák Marek Ztracený, ale i Kourtney Kardashian.

Článek

Jsou to novinky, s nimiž se chcete pochlubit, chcete je sdílet a mít z nich radost s těmi, které máte rádi. Ale známé osobnosti to mnohdy ještě povýší a do sdílení radostných chvil zapojí i své fanoušky. A tak se na pódiích, v televizích, na koncertech a podobně veřejně oznamuje těhotenství nebo přicházejí žádosti o ruku.

Marek Ztracený

Foto: Profimedia.cz

Oblíbený zpěvák se veřejných vyznání a oznámení na svých koncertech nebojíFoto: Profimedia.cz

Začalo to před třemi lety, když Marek Ztracený na svém koncertě v O2 areně požádal před fanoušky o ruku svou partnerku a matku svého syna. Pak se dlouho nic nedělo. Podobně emotivního zážitku se dočkali jeho posluchači až teď, před pár dny na koncertě v pražském Edenu. Zpěvák tam totiž pustil video z utajené svatby, která se konala na Šumavě. Na akci byla i novopečená paní Ztracená, která tak svou svatbu oslavila i s fanoušky svého muže.

Kourtney Kardashian

Velmi originálním způsobem oznámila před pár dny další těhotenství Kourtney Kardashian. Vyrazila na koncert svého muže Travise Barkera, bubeníka kapely Blink -182, a to přímo do kotle pod pódiem. Tam pak vytáhla transparent s jednoznačným textem: „Travisi, jsem těhotná.“

Když to hudebník zahlédl, a s ním díky obří obrazovce i všichni fanoušci, byl poněkud zaskočen, ale šok nakonec vystřídal úsměv a Barker sešel dolů ke své ženě, objal ji a několikrát políbil.

Olga Lounová

Foto: Profimedia.cz

Dnes už je Lounová šťastnou maminkou malé holčičky, ale loňský rok se nesl ve znamení veřejných oznámeníFoto: Profimedia.cz

I zpěvačka Olga Lounová není ve veřejných oznámeních žádný nováček. Zhruba před rokem vydala videoklip k písni Patříme k sobě, ve kterém vystupoval i její partner hokejový trenér Jan Kregl. A světu jím oznámila, že je těhotná.

O měsíc později se konalo další veřejné oznámení, a to přímo na pódiu jejího koncertu v Plzni. Zpěvačka na něj pozvala nejen kapelu, ale i svého partnera a nastávajícího otce. Společně pak vystřelili konfety, celé pódium zrůžovělo a všem bylo jasné, že nosí pod srdcem holčičku.

Míra Hejda

Foto: Profimedia.cz

Moderátor se s tím před lety vážně nepáral, svou lásku požádal o ruku v televiziFoto: Profimedia.cz

V roce 2012 se moderátor Míra Hejda odhodlal k velkému kroku a pořádně šokoval nejen svou dnes už manželku Zorku, ale i všechny diváky Snídaně s Novou. Šlo o přímý přenos a Zorka ho moderovala spolu s Tomášem Krejčířem. V jednu chvíli najednou vyskočil z krabice Hejda a požádal svou vyvolenou o ruku. Ta byla v takovém šoku, že zbytek pořadu už musel odmoderovat Krejčíř sám, vzmohla se jen na slovo ano.

Kenye West

Foto: Emma McIntyre /VF20 / Contributor, Getty images

Kenye a Kim tvořili dlouho dokonalý párFoto: Emma McIntyre /VF20 / Contributor, Getty images

Nejdřív to vypadalo, že tihle dva se opravdu našli a nic je nerozdělí. Milují pozornost médií i veřejnosti, užívají si luxusu, kterým se nezdráhají pochlubit, mají spolu čtyři děti. Nakonec se ale v roce 2021 rapper Kanye West a profesionální celebrita Kim Kardashian rozešli.

Zpočátku jednal West dost zatvrzele, veřejně svou ex pomlouval, a to včetně celé její rodiny, tedy klanu Kardashianů. Ale nakonec si asi uvědomil, o co přišel, a tak se v prosinci 2021 odhodlal k nečekaně romantickému gestu. Na svém koncertě během písně Runaway vyznal Kim nehynoucí lásku a požádal ji, aby se k němu vrátila. Bohužel marně, ta už s divokým a problematickým rapperem zjevně definitivně skončila.

Kelly Clarkson

Foto: Jeff Kravitz, FilmMagic / Getty Images

Sympatická zpěvačka neměla veřejné oznámení v plánu, ale jednoduše se prořeklaFoto: Jeff Kravitz, FilmMagic / Getty Images

Většina takovýchto veřejných vyznání a oznámení bývá pracně plánovaných, ale někdy jde o nepřipravenou záležitost. To se stalo třeba zpěvačce Kelly Clarkson v roce 2015. Na svém koncertě neudržela emoce a ani pusu na uzdě a nadšeně do publika vykřikla „jsem totálně těhotná“. Když si to uvědomila, omluvila se, především pak svému manželovi, s tím, že takhle divoké oznámení radostné novinky v plánu fakticky neměla. Za všechno prý tehdy mohly hormony a hlavně štěstí, které zpěvačka intenzivně prožívala. Nicméně teď už je rozvedená a manželovi musí platit čtyři miliony korun měsíčně.

Načítám