Hlavní obsah

Rozchody roku 2021: Které páry si řekly sbohem?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

V roce 2021 celebrity rodily, vdávaly se a ženily, ale také se rozcházely, aby mohly následně začít nové kapitoly svých životů. Které slavné páry loni oznámily, že je konec? Mnohé z nich ale prý zůstávají dobrými přáteli.

Článek

Ochrana soukromí je v případě celebrit samozřejmě namístě, některé informace je ale třeba v určitý čas sdělit, protože se dříve nebo později pravděpodobně provalí. Kdo v loňském roce informoval o rozchodu?

Kim Kardashian (41) a Kanye West (44)

Když se v roce 2014 brali, byla to velkolepá veselka konaná v italské Florencii. Loni v únoru, po sedmi letech manželství, ovšem slavná podnikatelka požádala o rozvod. Pro hvězdu reality show Držte krok s Kardashianovými (2007–21) jde už o třetí nevydařené manželství. Jako důvod krachu uvedla, že se ve vztahu cítila osaměle. Pár má čtyři děti: jsou to dcery North (8) a Chicago (3) a synové Saint (6) a Psalm (2). Modelka je nyní vídána po boku komika Peta Davidsona (28) a dvoumiliardový rozvod pravděpodobně stále probíhá.

Foto: Profimedia.cz

Bývalí partneři se dohodli na společné péči o děti, ale jak to bude se společným majetkem, zatím veřejnost nic nevíFoto: Profimedia.cz

Bára Poláková (38) a Pavel Liška (49)

Co se týče hlídání svého soukromí, oblíbená umělkyně a oceňovaný herec odvedli nadstandardní práci. Více než tři roky se jim dařilo tajit, že už netvoří pár. Rodiče dcer Ronji (6) a Riky (4) tuto informaci sdělili v otevřeném rozhovoru pro magazín Reportér. Jako rodiče se snaží fungovat co nejlépe, a dokonce i po rozchodu chodí na společné terapie, které jim velmi pomáhají. Seznámili se v roce 2014 při natáčení sitcomu Marta a Věra.

Foto: Profimedia.cz

Tihle dva se rozhodli chránit své soukromí co nejvíc a skutečně se jim to povedloFoto: Profimedia.cz

Monika Absolonová (45) a Tomáš Horna (41)

Velká mediální pozornost byla věnovaná konci vztahu české zpěvačky a jejího hokejisty. Jejich láska začala v roce 2014 a vzešli z ní synové Tadeáš (6) a Matouš (3). Konec zpěvačka potvrdila prvního května s tím, že si podrobnosti nechá pro sebe. V rámci živého vysílání, kdy odpovídala na otázky fanoušků, byla o něco sdílnější. Uvedla, že se po rozchodu na svého expartnera dozvídá takové věci, že místo smutku cítí úlevu. Ze stresu, který rozchod doprovázel, zpěvačka výrazně zhubla. Sám Tomáš Horna posléze promluvil o svých milionových dluzích i o tom, že v minulosti skončil na psychiatrii.

Foto: Profimedia.cz

Oblíbená česká zpěvačka a sportovec sympaťák spolu? To už dnes není pravda...Foto: Profimedia.cz

Bill (66) a Melinda (57) Gatesovi

Po sedmadvaceti letech manželství informovali o konci i miliardář a jeho žena pomocí společného prohlášení na internetu. V knize, kterou Melinda Gates vydala v roce 2019, uvedla, že jejich manželství rozhodně nebyla procházka růžovým sadem. Zakladatel Microsoftu narážel na problém, jak skloubit osobní život s vedením obrovské společnosti. Ale i rozchodu navzdory oba expartneři zůstávají aktivní ve společné nadaci.

Foto: Profimedia.cz

Manželství Gatesových bylo rozvedeno během tří měsíců a neprovázely to žádné skandályFoto: Profimedia.cz

Andrea Kalousová (25) a Kazma (36)

Česká modelka a misska a proslulý influencer tvořili pár pět let. O rozchodu dali fanouškům vědět na začátku listopadu, ale pozornější něco tušili už dřív, protože se jeden druhému přestali objevovat na sociálních sítích. Ukončení vztahu oba komentovali prostřednictvím dojemných slov: modelka například vyzdvihla, že jí její expřítel dodal odvahu říkat na více věcí ano a nebát se. Uvedli také, že je rozchod velmi mrzí, ale zůstávají přáteli.

Foto: Profimedia.cz

Oba expartneři po rozchodu zveřejnili dojemné vyznání, jak jim ten druhý obohatil životFoto: Profimedia.cz

Camila Cabello (24) a Shawn Mendes (23)

Seznámili se při natáčení klipu, a že spolu chodí, se tvrdilo dávno předtím, než to oficiálně potvrdili. Dlouho totiž říkali, že jsou pouze dobří přátelé. Dva roky vedle sebe ve společnosti vypadali jako hrdličky. Dokonce jejich fanoušci spekulovali i o zásnubách. V listopadu ale pěvecký pár prostřednictvím sociálních sítí napsal o rozchodu. Zpěvák uvedl, že začali jako nejlepší přátelé, a přestože už nebudou milenci, nejlepšími přáteli zůstanou. Pár dní po tomto oznámení vydal zpěvák novou píseň, v níž zpívá, že to sice bolí, ale časem bude zase všechno v pohodě.

Foto: Profimedia.cz

Na zářijovém Met Gala ještě vypadali velmi zamilovaně, ale v listopadu přišel rozchodFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám