Hlavní obsah

Peklo a ráj červeného koberce: Kdo ukázal skoro vše, kdo si odběhl v županu a kdo vypadal jako lustr

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stylisté, kadeřníci i make-up artisté měli o víkendu plné ruce práce. V Los Angeles se konal galavečer Art+Film a seznam pozvaných obsahoval samá zvučná jména. V čem na červený – respektive fialový – koberec dorazily hvězdy?

Článek

Celebrity si daly sraz v kalifornském Muzeu umění, kde se konal jedenáctý ročník galavečera LACMA Art + Film (LACMA = Los Angeles County Museum of Art). Oslavit spojení umění a filmu přišly v róbách, které obsahovaly všechno, co k pořádné hvězdné akci patří: flitry, křišťály, transparentní materiály i hluboké výstřihy.

Kendall Jenner

Moment… Tohle něco připomíná. Modelka se oblékla do průsvitného body značky Burc Akyol a doplnila ho spadlou metalickou sukní. S podobnou siluetou jen před pár týdny bodovala její kolegyně Kaia Gerber na Academy Musem Gala – její model značky Alaïa byl koncipovaný podobně, ovšem dopadlo to o dost lépe.

Foto: Profimedia.cz

Modelka zariskovala s transparentním body, nevyhnula se ale srovnání s dcerou Cindy CrawfordFoto: Profimedia.cz

Kim Kardashian

Klobouk dolů týmu značky Balenciaga za šaty, které perfektně sedí a doslova objímají křivky. Model z jejich nové couture kolekce je opravdu povedený, překvapil by ale na jakékoli jiné hvězdě – jen ne na této. Kim Kardashian totiž stále opakuje stejné módní schéma.

Foto: Profimedia.cz

Profesionální celebrita a zakladatelka značky Skims zvolila šaty, které velice těsně obepínají její postavu. Už zase…Foto: Profimedia.cz

Heidi Klum

Německá topmodelka se na slavnostním večeru do slova a do písmene blýskla. Od značky Rodarte si vypůjčila flitrované šaty s hlubším dekoltem a chytře je rozzářila červenooranžovým psaníčkem, sandálky a sladěnou manikúrou.

Foto: Profimedia.cz

Topmodelka vsadila na oblíbenou siluetu s vázáním za krkFoto: Profimedia.cz

Salma Hayek

Po efektních šatech sáhla i filmová Frida. Oblíbená herečka nešla po flitrech, ale zvolila trendy štras. Oblékla se do nápaditých ombré šatů značky Gucci, které štědře odhalovaly dekolt. A s tímto slavným jménem nebyla rozhodně spojována poprvé – s kolegyní Lady Gaga měly líbací scénu v dramatu Klan Gucci.

Foto: Profimedia.cz

Herečka ráda upozorňuje na svůj dekolt, ale nikdy u toho nepůsobí vulgárně. V ombré róbě s rukavičkami vypadala ohromněFoto: Profimedia.cz

Sydney Sweeney

Hvězda cenami ověšeného seriálu Euforie překvapila a oblékla si objemné pudrové šaty s velkými květy růží. Model z couture kolekce značky Giambattista Valli je rozhodně zajímavý, stejně jako celkový styling, pro který se herečka rozhodla.

Foto: Profimedia.cz

Sydney Sweeney na jistotu rozhodně nehrálaFoto: Profimedia.cz

Carey Mulligan

Šaty a oversized sako s kaskádou křišťálů by si určitě oblékla Daisy Buchanan z Velkého Gatsbyho, kdyby žila v roce 2022. Její stylová představitelka přišla na večírek ve značce Gucci s minimem líčidel na tváři.

Foto: Profimedia.cz

Carey Mulligan ani tentokrát nezklamalaFoto: Profimedia.cz

Billie Eilish

Ptát se, od koho má oblečení, je zbytečné. Logo Gucci zdobí úplně všechno, co má na sobě. Americká zpěvačka se svezla na vlně pyžamového trendu a na galavečeru se objevila v dlouhé košilce, župánku i spací masce. Stejného dress kódu se držel i její nový přítel, zpěvák Jesse Rutheford.

Foto: Profimedia.cz

Vstala a šla? Skoro. Billie Eilish přišla v pohodlném „pyžamovém“ setuFoto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Obří Gucci deka byla vtipným doplňkem, pod který se mohl zamilovaný pár schovatFoto: Profimedia.cz

Načítám