Hlavní obsah

Dagmar Havlová v červené róbě, Jitka Čvančarová s účesem od profíka. Slavní na inauguraci prezidenta

Foto: Stanislava Benešová / Právo / Profimedia

Foto: Stanislava Benešová / Právo / Profimedia

Reklama

Kdo nebyl na inauguraci, jako by nebyl? Nebo možná ještě přesněji, kdo nesdílel fotku z inaugurace, jako by na ní nebyl. Slavnostní události se účastnila a svou podporu novému prezidentu České republiky vyjádřila spousta celebrit.

Článek

Nový prezident je inaugurován, událost to byla krásná a slavnostní. Mnozí sledovali živý přenos on-line, jiní si nenechali ujít instagramové stories, kde pozvaní hosté sdíleli své dojmy. Z českých sociálních sítí je vidět, že pozvání přijalo mnoho slavných osobností a neváhaly se pochlubit na svých profilech.

Dagmar Havlová

Inauguraci si nenechala ujít bývalá první dáma, kterou na nádvoří fanoušci nadšeně vítali. V červených šatech od módní návrhářky Beaty Rajské vypadala nádherně a v první řadě se po celou dobu neustále usmívala. Jak poté napsala, je ráda, že nový prezident Hrad znovu otevře a naváže na odkaz jejího manžela, prvního českého prezidenta Václava Havla.

Danuše & Robert Nerudovi

Selfie ze slavnostní události sdílela i emeritní rektorka a neúspěšná uchazečka o prezidentskou roli Danuše Nerudová se svým manželem. Pro tuto příležitost ji oblékla módní návrhářka Hana Zárubová, se kterou často spolupracuje, a ona sama vyjádřila naději ve změnu, kterou pro ni nový prezident představuje.

Dana Morávková & Petr Malásek

Jedním z nejkrásnějších párů na akci byli populární herečka Dana Morávková a hudebník Petr Malásek. K nádhernému modrému plášti sladila kabelku v pudrové barvě své oblíbené značky a v komentářích ji fanynka pochválila, že je dáma na svém místě, jako paní Pavlová.

Martin Dejdar s rodinou

S manželkou Danielou a dětmi vyrazil na akci i Martin Dejdar. Ten ostatně Petra Pavla podpořil i během kampaně, kdy spolu natočili vtipný spot s hokejovou tematikou. I Martin Dejdar se těší na nové časy a radostně pak mával z okna Hradu.

Markéta Lukášková

Spisovatelka a autorka podcastů Příběh, který se opravdu stal a Chumelenice nesměla na inauguraci chybět. Ostatně patřila do Prezidentské poroty osobností, které během kampaně glosovaly vše důležité pro Seznam Zprávy.

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec

Pozvánku dostali a s radostí ji přijali i manželé-sportovci Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová. Popřáli novému prezidentovi klid, sílu, štěstí a zdraví.

Jitka Čvančarová

Přípravu na slavnostní událost nepodcenila ani populární herečka, která Petra Pavla během kampaně aktivně podporovala. Učesat se nechala samotným kadeřnickým mágem Michalem Zapomělem, se kterým často spolupracuje, oblékla nádherné šaty značky Talabaya.

Herečtí kamarádi

Herečka Kristýna Frejová sdílela selfie hned s několika svými přáteli, se kterými se na akci potkala a se kterými nově zvoleného prezidenta oslavila. Shrnula to nádherně, protože dle jejích slov nestačí popsat, jak krásná celá akce byla, pro ni je zásadní pocit, že máme Prezidenta. Ozdobila se perlami po mamince (Věra Galatíková), která by si prý určitě přála tam být.

Reklama

Načítám