Hlavní obsah

V průhledné róbě, ve flitrech i v úžasné velké večerní: Nejlepší módní chvíle Jitky Schneiderové

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Na kontě má nejen spoustu skvělých rolí, ale i vydařených outfitů. Herečka Jitka Schneiderová, která zítra oslaví padesáté narozeniny, patří k našim nejlépe oblékaným hvězdám. Chcete důkaz? Tady jich máte rovnou osm.

Článek

„Móda se mění, styl zůstává,“ napsala kdysi Jitka Schneiderová na svůj Instagram a s tímto citátem se nedá než souhlasit. Herečka má pověst ikony, která vypadá bezchybně, ať už se chystá kamkoli. Z jejího módního výběru je patrné, že ji to táhne k jednoduchosti, zároveň se ale nikdy nespokojí s nevýraznými kousky, které nudí. Jak vypadají její nejvydařenější outfity?

Místo šatů kalhoty

Na loňském filmovém festivalu v Karlových Varech herečka dokázala, že velkolepé šaty nemusí být tou jedinou variantou na červený koberec. Jitka Schneiderová vsadila na spojení klasických černých kalhot a neotřelého topu s vlečkou od návrhářky Ivany Mentlové. Třešničkou na dortu, tedy outfitu, pak byly luxusní šperky z kolekce Serpenti od Bulgari. O celý styling se postaral stylista a hereččin kamarád v jedné osobě Jan Pokorný, který loni odešel dobrovolně ze života.

Foto: Profimedia.cz

Kalhoty na červený koberec? Kéž bychom u nás podobných outfitů vídali více!Foto: Profimedia.cz

Sázka na oranžovou

Na 25. narozeniny časopisu Harper´s Bazaar v roce 2021 přišla herečka v netradiční oranžové. Couture šaty, složené z dlouhé sukně a topu měla vypůjčené z kolekce české návrhářky Zuzany Kubíčkové, která je navrhla v rámci kolekce Secret Garden v roce 2018.

Jako bohyně

Výběr šatů zvládla na jedničku i na karlovarském festivalu v roce 2021, kam vyrazila v lehkých, netradičně střižených šatech značky Chloé. Model se zdobeným límečkem jí zajistil místo na seznamu nejlépe oblečených žen večera.

Foto: Profimedia.cz

I tahle karlovarská volba se herečce povedlaFoto: Profimedia.cz

Provokativní a průhledné

Mezi nejodvážnější šaty, které herečka do společnosti oblékla, patří model z Českých lvů roku 2021. Předávání cen se zúčastnila v černé transparentní róbě s přiznaným spodním prádlem, která pocházela z kolekce značky Christian Dior.

Foto: Profimedia.cz

Transparentní trend v podání Jitky SchneiderovéFoto: Profimedia.cz

V šatech bez ramínek

Vraťme se do roku 2019, kde se v rámci karlovarského festivalu konala oblíbená party Moët & Chandon. Na tu si herečka oblékla šaty od oblíbené české návrhářky Zuzany Kubíčkové s korzetovým vrškem a dlouhou splývavou sukní. Psaníčko i šperky vybírala od značky Bulgari.

Foto: Profimedia.cz

S návrhářkou Zuzanou Kubíčkovou je herečka na stejné vlně. K její tvorbě se pravidelně vracíFoto: Profimedia.cz

Síla jednoduchosti

I na Českého lva 2019 herečku styloval Jan Pokorný, který pro ni vybral překrásné minimalistické šaty od Victorie Beckham. Kdo by to byl řekl, že se z Posh Spice jednou stane uznávaná módní návrhářka!

Foto: Profimedia.cz

Šaty v odstínu slonoviny si oblékla na předávání cen Český levFoto: Profimedia.cz

Efektní flitry

Flitry poseté šaty, ve kterých zářila na karlovarském festivalu roku 2017, krásně zdůrazňovaly hereččinu postavu. I tento model navrhla Zuzana Kubíčková, pro kterou je ženskost jednou z hlavních módních přísad.

Foto: Profimedia.cz

Jitka Schneiderová ve flitrových šatech Foto: Profimedia.cz

Šaty od módních vítězů

I v roce 2015 vsadila herečka na českou tvorbu. Model pro karlovarský filmový festival si tentokrát vybrala u značky La Formela, která rok předtím vyhrála cenu Czech Grand Design v kategorii módní designér roku. Kombinace červené plisované sukně s koženým vrškem zafungovala skvěle a úspěch by měla i dnes.

Foto: Profimedia.cz

Herečka v netradiční róbě československé značky La FormelaFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám