Hlavní obsah

Černá krajka je svůdná nejen na spodním prádle: zahalit se do ní umí Bílá, Zellweger i Schneiderová

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Černé a krajkové... Rozhodně nejen svůdné spodní prádlo, ale i večerní šaty. Není totiž snad nic víc sexy než tahle kombinace. Důkaz? Slavné dámy, které moc dobře vědí, co tato módní dvojka dokáže.

Článek

Pravděpodobně vlastníte nějaké sexy černé krajkové kalhotky, podprsenku nebo noční košilku... Ale byla by velká škoda se omezit jen na oblast spodního prádla. Černá krajka je totiž skvělá volba i pro večerní róby či slavnostnější šaty. Je sexy a umí být i tajemná a svůdná. Jak s ní naložíte, je jen na vás. Klidně se nechte inspirovat těmito slavnými dámami a jejich skvělými momenty na červeném koberci.

Nina Agdal (30)

Když se chystáte na jakoukoli slavnostní událost, je volba černých šatů nejbezpečnější varianta. Sluší každému věku i typu postavy, dá se zkombinovat s jakýmikoli doplňky a udělat s ní chybu je téměř nemožné. Jenže také hrozí, že to bude nuda. A když to přeženete, budete vypadat spíš jako čerstvá vdova. Abyste tomu předešly, vezměte si příklad z půvabné dánské modelky. Šaty tradičního střihu proměnila v dechberoucí model jen díky hlubšímu výstřihu a krajkovým rukávům. Tohle není nuda, to je zatraceně sexy!

Foto: Profimedia.cz

Nina Agdal ví, co jí slušíFoto: Profimedia.cz

Renée Zellweger (52)

Tomu se říká trefa do černého! A to doslova. Na charitativní večírek před dvěma lety zvolila držitelka dvou Oscarů dlouhé černé šaty s vysokými rozparky a mohla se tak pochlubit štíhlýma nohama. A krajkový horní díl, který lehce odkryl sošná ramena a jen něžně naznačil, co za poklady herečka pod šaty skrývá? To je přesná ukázka svůdné cudnosti.

Foto: Profimedia.cz

Renée Zellweger s módou občas experimentuje, ale v tomto případě vsadila na jistotuFoto: Profimedia.cz

Lucie Bílá (55)

Že je černá krajka opravdu věčná a z módy asi nikdy nevyjde, dokládá i tato róba. Usměvavá zpěvačka ji vynesla v roce 2016 na udílení hudebních cen Český slavík, ale klidně by si ji mohla vzít i dnes. Výraznější hrubší krajka je stejně krásná a svůdná jako ta jemnější – je to zkrátka další skvělá možnost, jak s tímto materiálem naložit. A je to také další ukázka, jak svůdné může být, když neodhalíte ani kousek kůže.

Foto: Profimedia.cz

Takhle to Lucii Bílé slušelo před šesti lety, ale i dnes by tyto šaty v módním světě obstályFoto: Profimedia.cz

Jitka Schneiderová (49)

Příjemná herečka a maminka dospívající dcery patří k největším českým módním ikonám – vždycky je sexy, ale nikdy není nekultivovaná ani vulgární. A tento model je další ukázka, jak skvěle umí hranici mezi svůdností a laciností vybalancovat. Klasické malé černé, které jí díky krajkovým rukávkům dodaly na sex-appealu, jsou tak jednoduché, že by je mohla obléct i malinko odvážná jeptiška.

Foto: Profimedia.cz

Jitka Schneiderová si s módou hodně rozumí a nikdy nešlápne vedleFoto: Profimedia.cz

Ciara (36)

Americká zpěvačka patří k ženám, jimž odvaha nechybí a velmi rády se objevují v nepřehlédnutelných modelech. Výjimkou nebylo ani loňské udílení hudebních cen MTV, kam si trojnásobná maminka vyrazila v celokrajkové černé róbě s odvážným průstřihem v oblasti dekoltu. Pro někoho už by to mohlo být moc, ale červený koberec si trochu víc odvahy a extravagance zaslouží. A tahle kráska rozhodně patřila k nejsvůdnějším ženám večera!

Foto: Profimedia.cz

Odvážný, sexy, ale stále vkusný. Takový je tento model z dílny Toma Forda (60)Foto: Profimedia.cz

Ashley Graham (34)

Slavná plus size modelka a čerstvě trojnásobná maminka jasně dokazuje, že krajka se hodí i k majitelkám výrazných ženských křivek. Rozhodně i bez klasických modelkovských měr můžete zazářit v krajkových šatech a být sexy. Tak jako ona v roce 2017 na party Vogue v Paříži.

Foto: Profimedia.cz

Že nemáte míry hubených modelek? Nevadí, černá krajka je vaše nejlepší móní přítelkyněFoto: Profimedia.cz

Tyto dámy vědí, co jim sluší a jak být svůdné bez ztráty kytičky. Ale jiné slavné ženy s tím mají občas velký problém. Královny nevkusu v akci: Co jsou schopné si obléknout?

Reklama

Načítám