Hlavní obsah

Rozevlátá a odvážná Hana Vagnerová: Nejzajímavější oufity herečky, která slaví 40

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Občas ji kvůli vzhledu srovnávají s Julií Roberts, čemuž se nelze divit. Hana Vagnerová má ovšem svůj vlastní, osobitý půvab i styl a dokáže je na každé společenské akci perfektně prodat. Podívejte se na její nejhezčí a nejodvážnější společenské šaty za poslední dobu.

Článek

Když má někdo skvělou postavu i vřelý široký úsměv, stejně jako má Hana Vagnerová, pak není těžké podtrhnout jeho půvab zajímavými šaty. Nutno podotknout, že herečka se odvážných modelů vůbec nebojí, ba naopak. A přestože prohlásila, že módě příliš nerozumí, ale zato si ji umí užít, je vidět, že na sebe dokáže strhnout pozornost. Jaké krásné róby oblékla během posledních pěti let?

Elite Model Look

V roce 2018 se herečka objevila mezi hosty na prestižní modelingové soutěži Elite Model Look – a mohla mladým začínajícím modelkám směle konkurovat! Její štíhlou postavu obepínaly úzké bílé šaty s odhalenými rameny z dílny britské módní návrhářky Vivienne Westwood.

Foto: Profimedia.cz

Sněhově bílou minimalistickou róbu podtrhla i červená kabelka kufříkového tvaru, která ladila s rudou rtěnkouFoto: Profimedia.cz

Karlovarský festival 2019

Úspěšná herečka je ozdobou každého ročníku karlovarského filmového festivalu. A přestože jí sedí spíše světlé barvy, v roce 2019 při slavnostním zahájení oblékla překrásnou luxusní černou róbu zdobenou peřím. A neudělala chybu! Autorkami modelu jsou Jaroslava a Dominika Sedláčkovy. Patřičně zvolený byl i vyčesaný účes – nechal vyniknout odhalené šíji a dekoltu.

Foto: Hykl, Kundrát / CNC / Profimedia

Hana Vagnerová na červeném koberci zářila v okouzlující černé róběFoto: Hykl, Kundrát / CNC / Profimedia

Foto: JAN TUMA / CNC / Profimedia

Na karlovarském festivalu v roce 2019 zazářila Hana Vagnerová také v krátkých šatech značky Guess by Marciano. Doplnila je oslnivými šperky Swarovski a černými páskovými sandálky KazarFoto: JAN TUMA / CNC / Profimedia

Premiéra filmu Případ mrtvého nebožtíka

Hana Vagnerová často spolupracuje s českými návrháři. Na premiéru krimikomedie Miloslava Šmídmajera Případ mrtvého nebožtíka v lednu 2020 si vzala odvážné flitrové šaty s odhalenými zády značky Leeda od Lucie Kutálkové, která obléká mnohé české celebrity – například na udílení filmových cen Český lev.

Foto: Profimedia.cz

Ne každý se cítí na šaty bez podprsenky… Ovšem pro herečku Hanu Vagnerovou to není žádný problémFoto: Profimedia.cz

Udílení cen Czech Grand Design

V březnu loňského roku uchvátila Hana Vagnerová na udílení cen Czech Grand Design v opulentní oranžovo-tyrkysové róbě s velkými volány. Hlavním tématem akce byl Ráj, čemuž odpovídaly i outfity přítomných dam. V tomtéž měsíci se ještě odvázala na světové premiéře krátkého filmu Serpentine režisérky Evy Doležalové, kde pózovala v netradičním ultrakrátkém modelu od českého návrháře Lukáše Macháčka. Doplnila ho lodičkami Valentino.

Foto: Profimedia.cz

Navlněné vlasy i šaty se k tématu akce s názvem Ráj ohromně hodilyFoto: Profimedia.cz

Karlovarský festival 2022

Chtělo by se říct, že na červený koberec dorazila spanilá šípková Růženka… I v ni se totiž může herečka proměnit a sklidí ovace. Tyto úchvatné rozevláté princeznovské šaty stvořil jeden z nejpovolanějších – libanonský módní návrhář Elie Saab, který má svou dílnu nejen v Libanonu, ale i v Miláně a Paříži. Hana Vagnerová je oblékla na zahájení 56. ročníku filmového festivalu v Karlových Varech.

Foto: Profimedia.cz

Decentní růžovou róbu zdobila vlečka a třpytivé kamínky. Nechyběly ani luxusní diamantové šperky a jemné líčeníFoto: Profimedia.cz

Premiéra vlastního filmu

Hana Vagnerová toho do čtyřicítky stihla opravdu hodně. Nejenže získala mnoho krásných a zajímavých rolí a naučila se několik jazyků, ale stále na sobě pracuje. Velký kariérní úspěch slavila i loni, kdy šlo do kin drama Hranice lásky: nejenže ztvárnila hlavní roli, ale navíc se podílela na tvorbě scénáře. Na premiéru filmu vyrazila se svým francouzským přítelem a oblékla šaty od českého návrháře Lukáše Macháčka.

Foto: Profimedia.cz

Na premiéru filmu Hranice lásky dorazila herečka v jemných a lehce průsvitných šatech. Lodičky i psaníčko byly značky FendiFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám