Hlavní obsah

Kalivodová vs. Pecková i Krainová vs. Hanychová: Slavní, kteří si vyřizují účty na veřejnosti

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každý se občas s někým neshodne, pohádá, vymění si nepěkná slova. Jenže když jste slavní a svoje spory řešíte přes sociální sítě, média či na veřejných akcích, bývá to pozdvižení. Aktuálně si takto ostře vyměňují názory dvě operní pěvkyně, Dagmar Pecková a Andrea Kalivodová. Ale rozhodně nejsou samy!

Článek

Jako malé děti, chtělo by se říct. Když si slavné osobnosti vyměňují urážky, výtky a nejrůznější rýpance veřejně, opravdu to tak trochu připomíná školku. To on, já ne, on si začal a podobně. Teď se tak trochu malicherný spor rozhořel mezi českými operními pěvkyněmi, ale v minulosti takhle praly špinavé prádlo leckteré celebrity – české i ty zahraniční.

Dagmar Pecková a Andrea Kalivodová

Foto: Jan Handrejch / Právo / Profimedia', Profimedia

Mezi Peckovou a Kalivodovou to nyní pěkně jiskříFoto: Jan Handrejch / Právo / Profimedia', Profimedia

Začalo to v říjnu, když si Pecková na sociálních sítích rýpla do uskupení 4 Tenoři a označila je za kýč.

Jenže teď její vyjádření zvedlo ze židle pěvkyni Kalivodovou, která na sociálních sítích zveřejnila jasný vzkaz: „Milí kamarádi! Tak takhle prosím vás ne! I když v životě dokážete uspět svojí prací, talentem a vůlí… jako tato paní… Nikdy prosím své kolegy a jejich práci veřejně nedehonestujte.“ A podpořil ji mimo jiné i Daniel Hůlka, který v komentářích Peckovou označil za závistivou stárnoucí zpěvačku.

A ta nedokázala nereagovat, o Kalivodové prohlásila, že ji vyrazili z Národního divadla a podobně. Výsledek? V posledním vyjádření Kalivodová mluvila už o právnících, které chce povolat na pomoc.

Eminem a Nick Cannon

Foto: Profimedia.cz

Ani tihle dva pánové se nejspíš moc v lásce nemajíFoto: Profimedia.cz

Tady se jedná o takový trojúhelník, v němž figuruje slavný rapper Eminem, zpěvačka Mariah Carey a její – dnes již bývalý – manžel Nick Cannon.

Eminem se takhle jednou nechal slyšet, že měl kdysi s Carey poměr, ta to ale popřela. A tak rapper nazpíval song Bagpipes From Baghdad (2009), ve kterém se zpívá o vnadné zpěvačce. Tu v písni nazývá courou a jejího mladšího přítele tituluje slovem cucák. Zpěvačka mu to vrátila též písní, Cannon se Carey také zastal a Eminema varoval, ať se už nikdy neopovažuje o ní takové věci říkat, poté si z něj ještě na svém blogu utahoval, když ho označil za „chlapečka posedlého jeho ženou“.

A co udělal Eminem? Složil píseň The Warning, kde opět zpívá o Mariah, o jejich poměru a také o Nickovi.

Karel Gott a Milan Drobný

Foto: TASR/Profimedia.cz

Tihle dva se nakonec dokázali usmířitFoto: TASR/Profimedia.cz

Obrovský spor, který řešil český bulvár, rozpoutalo vyjádření zpěváka Milana Drobného o tom, že Ivana Gottová svého manžela mlátí. Řekl mu to prý jejich bývalý řidič, který byl v té době již mrtvý. Gotta slova Drobného tak rozčílila, že mu přes svou tiskovou mluvčí poslal drsný vzkaz s tím, že je pro něj jeho chování životním zklamáním, je zhnusen, k tomu ho ho požádal, aby se na něm přestal přiživovat. Nakonec se ale Karel Gott a Milan Drobný sešli, vše si vysvětlili, Drobný pochopil, že to byla pomluva, že si prý řidič vše vymyslel z pomsty, protože ho Gott vyhodil. A ještě před Mistrovou smrtí se usmířili.

Simona Krainová a Agáta Hanychová

Foto: Profimedia.cz

Tyhle dvě modelky jsou letitými rivalkamiFoto: Profimedia.cz

Začalo to už před řadou let a na vině byl chlap, konkrétně hokejista Jiří Hudler. Ten byl totiž takovou první velkou láskou Hanychové, ale když se rozešli, začal randit s Krainovou. Hanychová se tehdy nedokázala zdržet komentářů, rýpala například do toho, že Krainová s Hudlerem vypadají jako máma se synem (Krainová je o 11 let starší než Hudler). A ani Krainová nedokázala být zticha a veřejně „jedné holce“ vzkázala, že by jí ráda nakopala pr..l.

A od té doby se holky s určitými pauzami tak různě pošťuchují, jedna do druhé rýpe, prostě ani jedna si nedokáže odpustit sarkasmus a ironii na adresu té druhé.

Taylor Swift a Kanye West

Foto: Profimedia.cz

Swift a West asi nikdy nebudou nejlepší kámošiFoto: Profimedia.cz

Poprvé to mezi nimi zaskřípalo v roce 2009, když Taylor Swift přebírala cenu na MTV Video Music Awards a rapper velmi neslušně přerušil její děkovnou řeč. Pak se veřejně omluvil, zpěvačka jeho omluvu přijala a vše vypadalo dobře.

Jenže v roce 2016 Kanye West nahrál píseň Famous, kde o Swift zazněla velmi hrubá slova. Ta píseň veřejně odsoudila, na to zase reagovala tehdejší Westova manželka Kim Kardashian. Zveřejnila nahrávky telefonátů, v nichž Taylor s textem písně souhlasí. Jenže ukázalo se, že se nejspíš nejednalo o plnou verzi a že souhlas Swift byl jen zdánlivý, Westem a Kardashian sestříhaný.

Snad ještě horší, než když se hvězdy hádají mezi sebou, je, když se na veřejnost dostanou spory z jejich soukromí. Slavné rodinné spory celebrit: Kdo se hádal třeba o peníze?

Načítám