Hlavní obsah

Lesk a bída červeného koberce: Zastydlá zpěvačka, odhalené části těla a zpěvák jako tanečnice z Ria

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Americké hudební ceny MTV jsou rozdány! Vybrali jsme ty nejzajímavější looky, které jste mohli během večera na hvězdách vidět. Co oblékla vítězka Taylor Swift nebo rapper Lil Nas X?

Článek

V noci na dnešek se v New Jersey předávaly MTV Video Music Awards a nechyběl tam nikdo, kdo právě teď hýbe světem popkultury. Ocenění získávají nejpopulárnější hudební videa, která byla za daný rok vysílána na MTV. Kdo si odnesl ceny tento rok? Mezi vítězi byla Taylor Swift (32), Red Hot Chilli Peppers, Lizzo (34), Harry Styles (28), Billie Eilish (20) nebo Doja Cat (26).

Mimo to se na akci během večera několikrát objevil i Johnny Depp (59). Šlo o jeho první oficiální výstup od soudu s jeho exmanželkou Amber Heard (36), který vyhrál a jehož průběh sledoval celý svět. Mluvil k publiku prostřednictvím videa skrz kosmonauta, který se vznášel ve vzduchu. Mělo jít o vtipnou vsuvku, kde herec nabízel své služby na svatbách i jiných oslavách. Samozřejmě to ale vyvolalo i negativní reakce: pořadatelé prý dávají prostor někomu, kdo byl obviněn z domácího násilí.

My se ale zaměříme na módu, protože v této oblasti není nikdy nuda. Ano, tady vynesla kdysi Lady Gaga (36) šaty z masa. Komu to slušelo letos a kdo se ztratil v davu nebo se až příliš odhalil?

Taylor Swift (32)

Taylor Swift si odnesla cenu za video roku s písničkou All Too Well. Ke svým úžasným úspěchům si tak může přidat další – jedná se o nejdelší video, které v této kategorii kdy zvítězilo, má deset minut. A pozor, nešlo o žádnou spolupráci s režisérem, za celým projektem stojí ona sama.

Je také první interpretkou, která si odnesla cenu za Nejlepší video roku třikrát (v roce 2015 a 2019). A aby toho nebylo málo, Taylor prozradila, že bude vycházet její desáté album, a to 21. října. Na červeném koberci i pódiu pak oslnila ve štrasových minišatech od Oscara de la Renty. Doplnila je blýskavými sandálky a kamínky zdobily i její oči.

Foto: Profimedia.cz

Taylor Swift doslova zářila v šatech od Oscara de la RentyFoto: Profimedia.cz

Dove Cameron (26)

Jako z filmu Addamsova rodina. Look ve stylu gothic core byl včera večer k vidění několikrát. Jde o protipól k  růžovému a něžnému trendu barbie core. Herečka, zpěvačka a někdejší blondýnka Dove Cameron dotáhla svůj outfit k dokonalosti, a ještě si odnesla ocenění v kategorii Nejlepší nový umělec.

Foto: Profimedia.cz

Její šaty nesly značku Paco RabanneFoto: Profimedia.cz

Avril Lavigne (37)

Avril Lavigne (37) zažívá comeback. Sice nominaci neproměnila, ale vydala nové album Love Sux (2022) a vrací se na výsluní. Od roku 2014 totiž bojovala s lymskou boreliózou, která ji dokonce na několik měsíců upoutala na lůžko. Skoro to vypadá, že tohle oblečení vytáhla ze skříně z dob slávy písně Sk8er Boi (2002). Jen chybí její oblíbená kravata, kterou oblékla k podobnému outfitu přesně před dvaceti lety, kdy vyšlo její debutové album Let Go (2002). Černý outfit doplnila i výraznými stíny, které mu přidaly na emo náladě.

Foto: Profimedia.cz

Avril Lavigne se drží svého stylu, podobně oblečená přišla na tyto ceny už v roce 2002Foto: Profimedia.cz

Lizzo (34)

Další vítězka večera – zpěvačka Lizzo si odnesla cenu v kategorii Video for Good, tedy za video, které v sobě nese nějaké dobré poselství. Na červeném koberci byla nepřehlédnutelná v temně modré záplavě šatů, které pochází z dílny Jeana Paula Gaultiera.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Lizzo a její róba od Jeana Paula GaultieraFoto: Profimedia.cz

Sabrina Carpenter (23)

Květinovou smršť na šatech Moschino, vlasy stylizované do glamour stylu se spoustou objemu a čelenkou jako protipól gothic looku předvedla Sabrina Carpenter. Herečka je známá především díky své roli na Disney Channelu v seriálu Riley ve velkém světě (2014).

Foto: Profimedia.cz

Sabrina Carpenter v šatech značky MoschinoFoto: Profimedia.cz

Bebe Rexha (32)

Bebe Rexha si troufla na pořádný výstřih! Róba od Vivienne Westwood zdůraznila zpěvaččin úzký pas a podpořila její figuru přesýpacích hodin. Delší nohy si zařídila díky sandálkům na platformě, které zažívají comeback. Jejím nejnovějším počinem je nyní spolupráce s dýdžejem Davidem Guettou (54) a jejich společná píseň I’m Good (Blue). Nominaci na letošní ročník cen nezískala.

Foto: Profimedia.cz

Bebe Rexha v šatech od Vivienne WestwoodFoto: Profimedia.cz

Ashley Graham (34)

Malé černé, a pekelně rafinované. Ashley Graham se předvedla v róbě od značky Houghton. Modelka je proslulá tím, že propaguje pozitivní vnímání těla a jeho tvarů takových, jaké jsou. Je trojnásobnou matkou (v květnu porodila dvojčata a při porodu málem zemřela). Tím, zda je její břicho do šatů dostatečně ploché, se proto nestresuje. A sluší jí to!

Foto: Profimedia.cz

Ashley Graham v šatech od HoughtonFoto: Profimedia.cz

Lil Nas X (23)

Rappera Lil Nas X jsme nemohli vynechat jak pro jeho úspěchy, tak i outfit. Byl nepřehlédnutelný! Stojí za ním návrhář Harris Reed, který navrhuje módu bez hranic genderu. Mladý rapper si vysloužil sedm nominací a odnesl si dvě sošky.

Foto: Profimedia.cz

Lil Nas X v dechberoucím outfitu od Harrise ReedaFoto: Profimedia.cz

Anketa

Kdo se podle vás nejlépe oblékl na ceny MTV 2022?
Taylor Swift
36,5 %
Dove Cameron
6,2 %
Avril Lavigne
3,8 %
Lizzo
2,5 %
Sabrina Carpenter
7 %
Bebe Rexha
15,3 %
Ashley Graham
18,5 %
Lil Nas X
10,2 %
Celkem hlasovalo 8137 čtenářů.

Reklama

Související témata:
Bebe Rexha

Načítám