Hlavní obsah

Výbuch ve vědomostní soutěži, dluhy i nevěra. Tohle se slavným nepovedlo

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co by to bylo za celebrity, kdyby se kolem nich čas od času nevynořily nějaké skandály a kauzy. Můžou v tom být zamotané finanční problémy ale také vědomostní mezery, nevěra, přehnané plastiky nebo třeba podivné módní kreace.

Článek

Celebrity na sebe skandály někdy upozorňují cíleně, jindy by byly raději, kdyby se o jejich nezdarech nepsalo. Ale píše se, a to dokazuje, že i lidé s tisíci fanoušky jsou pořád jen lidmi a není třeba je stavět na piedestal. Co se slavným v poslední době nepovedlo?

Tereza Mašková

Výpadek má občas každý. Když tomu ovšem přihlíží stovky tisíc diváků, je to hodně nepříjemné. Zpěvačka a vítězka SuperStar se v roce 2020 účastnila show Máme rádi Česko a se svými znalostmi, či spíše neznalostmi, tam dost pohořela. Zřejmě ji také znervózňovala krabice, která měla v rukou někoho ze soutěžících po vypršení časového limitu vybuchnout. A to se stalo právě u Terezy, která zase vybuchla u otázek týkajících se České republiky. Nebyla schopná správně odpovědět ani na jednu z devatenácti, které jí moderátor položil.

Foto: Profimedia.cz

Ve vědomostní soutěži zpěvačka pohořelaFoto: Profimedia.cz

Adam Levine

Loni na podzim se ukázalo, že zpěvák kapely Maroon 5 čeká se svou partnerkou třetí dítě. Tuto radostnou zprávu ovšem zanedlouho zastínil skandál. Přihlásilo se totiž hned několik žen, které zpěváka veřejně obvinily z toho, že s nimi byl buď přímo nevěrný, nebo minimálně navazoval konverzace nevhodné pro zadaného muže. A nebály se zveřejnit ani jejich obsah, kde zpěvák chválí jejich pozadí apod. Adam Levine se k tomu veřejně vyjádřil. Nevěru popřel, ale přiznal, že si s některými ženami psal koketním způsobem, který nebyl vhodný a kterým překročil hranice.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvák se dušuje, že fyzicky nevěra neproběhlaFoto: Profimedia.cz

Lucie Žáčková

Česká herečka před pár lety v rozhovoru pro magazín Téma přiznala, že bojovala s dluhy. Z hrozné situace ji vytáhla až práce – dobře placená reklama na mobilního operátora. Původně se herečka zařekla, že reklamy dělat nechce, ale potom musela své rozhodnutí přehodnotit a byla ráda, že na konkurzu uspěla a přišla si na nemalé peníze.

Foto: Martin Hykl / CNC / Profimedia

Herečka se už snad poučila a do dalších problémů se nedostaneFoto: Martin Hykl / CNC / Profimedia

Madonna

Touha po dokonalosti je u některých lidí tak velká, že propadnou plastickým operacím a estetickým úpravám. Chtějí za každou cenu vypadat mladší, ale ve většině případů má jejich snaha spíše opačný efekt. Slavná zpěvačka se během několika let natolik změnila, že není skoro k poznání. S obličejem bez vrásek a částečně i bez mimiky vypadá jako umělá. A pochválit ji nemůžeme ani za lascivní fotografie, které sdílí na sociálních sítích. Přeci jen je jí už pětašedesát.

Foto: Profimedia.cz

Obličej bez jediné vrásky vypadá po šedesátce skutečně podivněFoto: Profimedia.cz

Julia Fox

Bývalka rapera Kanye Westa působí jako herečka, ale díru do světa svým nadáním zatím rozhodně neudělala, snaží se na sebe proto poukázat alespoň vyzývavou módou a zvláštními kreacemi. Třeba podivnými plavko-šaty, které loni oblékla na udílení módních cen CFDA Fashion Awards.

Foto: Profimedia.cz

Herečka zvolila velmi podivný modelFoto: Profimedia.cz

Marek Ztracený

Několik let byla píseň Stává se to i v lepších rodinách přehlížená, ale když se v roce 2021 stal zpěvák nástupcem Karla Gotta, tedy Českým slavíkem, hned se o ní začalo psát. Proti textu se ohradila ředitelka organizace Konsent Johanna Nejedlová, která má za cíl bořit mýty o sexu a sexuálním násilí. Poukázala na to, že pojednává o znásilnění a bagatelizuje ho. V písni stojí: „Chystám se zaútočit znovu. A rukou začínám šmátrat. Říkám ti něžný slova k tomu. Ty do toho začínáš nahlas plakat.“ Zpěvák uvedl, že text vytržený z kontextu a bez hudby pro něj s odstupem času také vyznívá nevhodně, ale znásilnění prý nepopisoval.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvák Marek Ztracený bral text písně jako nadsázkuFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám