Hlavní obsah
Hradecká pekárna Chléb žitný s dýní a slunečnicí
Nutriční hodnoty na 100 g/ml | |
---|---|
Energie | 1 330 kJ |
Bílkoviny | 10 g |
Tuky | 9,3 g |
Sacharidy | 46,1 g |
Sůl | 1,9 g |
SAFA | 1,2 g |
Vláknina | 6,6 g |
Cukry | 2,6 g |
Žitná mouka 23%, žitná mouka celozrnná tmavá 14% , vařené zrno žita 12%, pšeničná mouka, dýňové semínko 6%, slunečnice 4,6%, pitná voda, pekařské droždí, jedlá sůl, pekařský přípravek(pšeničná mouka, protispékavá látka:uhličitan vápenatý,látka zlepšující mouku:kyselina askorbová,enzymy), zlepšující přípravek(pšeničná mouka, dextróza, ječná sladová mouka, emulgátor:E472, enzymy, látka zlepšující mouku:kyselina askorbová), přírodní barvivo(amoniak-sulfitový karamel-obsahuje oxid siřičitý), kmín, konzervant:kyselina sorbová.Může obsahovat stopy alergenu sezamu, vajec, mléka, lupiny a sóji.
Náročnost Nízká
Náročnost Střední
Načítám
Postranní panel
Reklama
Reklama