Hlavní obsah

Hradecká pekárna Chléb žitný s dýní a slunečnicí

Nutriční hodnoty na 100 g/ml
Energie1 330 kJ
Bílkoviny10 g
Tuky9,3 g
Sacharidy46,1 g
Sůl1,9 g
SAFA1,2 g
Vláknina6,6 g
Cukry2,6 g

Žitná mouka 23%, žitná mouka celozrnná tmavá 14% , vařené zrno žita 12%, pšeničná mouka, dýňové semínko 6%, slunečnice 4,6%, pitná voda, pekařské droždí, jedlá sůl, pekařský přípravek(pšeničná mouka, protispékavá látka:uhličitan vápenatý,látka zlepšující mouku:kyselina askorbová,enzymy), zlepšující přípravek(pšeničná mouka, dextróza, ječná sladová mouka, emulgátor:E472, enzymy, látka zlepšující mouku:kyselina askorbová), přírodní barvivo(amoniak-sulfitový karamel-obsahuje oxid siřičitý), kmín, konzervant:kyselina sorbová.Může obsahovat stopy alergenu sezamu, vajec, mléka, lupiny a sóji.