Hlavní obsah
Kachní stehno s kůží (syrové bez kosti)
Nutriční hodnoty na 100 g/ml | |
---|---|
Energie | 1 000 kJ |
Bílkoviny | 16 g |
Tuky | 20 g |
Sacharidy | 0 g |
Sůl | 0,18 g |
SAFA | 9 g |
Vláknina | 0 g |
Cukry | 0 g |
Maso je významným zdrojem biologicky hodnotných bílkovin. Obsah tuku závisí na konkrétním kusu, obecně jsou kachní stehna tučnější než prsa, nejvíce tuku je obsaženo pod kůží, proto není vhodné kůži konzumovat a raději ji odstraňte. Dále maso obsahuje některé vitaminy (zejména D a B12) a minerální látky (železo, fosfor, draslík).
Náhrada potraviny
Před konzumací z masa odstraňte kůži, která obsahuje nejvíce tuku. Vhodnější jsou krůtí nebo kuřecí prsa, která obsahují méně tuku.
Náročnost Nízká
Náročnost Střední
Načítám
Postranní panel
Reklama
Reklama