Hlavní obsah
Klobása krůtí trvanlivá
Nutriční hodnoty na 100 g/ml | |
---|---|
Energie | 1 600 kJ |
Bílkoviny | 15 g |
Tuky | 35 g |
Sacharidy | 2 g |
Sůl | 2,6 g |
SAFA | 15,75 g |
Vláknina | 0 g |
Cukry | 0,4 g |
Jedná se o tepelně opracovaný masný výrobek. Podíl masa a obsah tuku se může lišit u jednotlivých výrobků. Obecně je však v těchto výrobcích velmi vysoké množství tuku, jedná se navíc o tuk s nevhodným složením mastných kyselin. Výrobek obsahuje také velké množství soli a řadu přídatných látek. Z těchto důvodů tuto klobásu do jídelníčku nezařazujte.
Náhrada potraviny
Vybírejte masné výrobky s vysokým podílem kvalitního masa a nízkým obsahem tuku, nejvhodnější je kvalitní kuřecí, krůtí či libová vepřová šunka.
Náročnost Nízká
Náročnost Střední
Načítám
Postranní panel
Reklama
Reklama