Hlavní obsah

3 originální jednohubky na Silvestra

Foto: Jakub Jurdič

Foto: Jakub Jurdič

Poslední hodiny letošního roku si zaslouží náležité dobroty! Inspirujte se našimi tipy na jednohubky a přivítejte první leden titulem Hostitel/ka roku.

Článek

Vánoční šílenství už je za vámi, ale přece jen máte letos ještě jednu příležitost blýsknout se kuchařským umem. Pokud vám došla inspirace, vyzkoušejte, jak si doma připravit sushi, umotejte poměrně dietní závitky z okurek nebo poslední party roku skoulejte s pikantními sýrovými kuličkami. Nám chutnalo všechno! Když ještě usmažíte pár miniřízečků z panenky, upečete čedarové sušenky nebo připravíte domácí paštiku, budete mít prima večer klidně i u televizní estrády.

Domácí sushi: jen růžová to může být!

Klidně nás obviňujte z infantility, ale růžové sushi nám připadá prostě neuvěřitelně roztomilé. A přitom stačí rýži obarvit troškou... No, vše potřebné najdete v jednoduchém receptu na domácí sushi. Nápověda: barvivo máte dost možná ve spíži!

Foto: Jakub Jurdič

Věřili byste, že na tenhle parádní odstín žádná umělá barviva nepotřebujete?Foto: Jakub Jurdič

Okurkové závitky s fetou: dietní jednohubky

Jestli máte pocit, že jste svůj letošní doporučený přísun kalorií vyčerpali zhruba v červenci, zkuste se pomalu připravit na lednové odlehčování už teď. S okurkovými závitky s fetou a sušenými rajčaty to půjde bezbolestně!

Foto: Jakub Jurdič

Chcete se pomalu mentálně připravit na lednovou dietu? Připravte si okurkové jednohubkyFoto: Jakub Jurdič

Sýrové kuličky: místo bonboniéry

Krabička domácího cukroví vždy potěší, ale k popíjení leckdo raději uvítá pikantní nivové kuličky. Obalit je můžete v ořeších, co vám zbyly z pečení, nebo třeba v paprice a bylinkách.

Foto: Jakub Jurdič

Nivové kuličky můžete obalit, v čem vás napadneFoto: Jakub Jurdič

Silvestr nikdy nebude silvestrem bez česnekové sýrové pomazánky, nemyslíte? A nezapomeňte ani na vyprošťovací polévku a čočku na Nový rok!

Reklama