Hlavní obsah

Chodila s Eastwoodem i kanadským premiérem: Sex-appeal Barbry Streisand funguje i dnes, kdy slaví 80

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Je neuvěřitelně talentovaná a úspěšná, řadí se mezi nejzářivější hvězdy Hollywoodu. A dnes je jí rovných 80 let. Na důchodkyni Barbra Streisand rozhodně nevypadá a energie má na rozdávání.

Článek

Na kontě má dva Oscary, čtyři Zlaté glóby, osm hudebních cen Grammy, čtyři ceny Emmy a nespočet nominací. Skvělá herečka, zpěvačka, režisérka, hudební skladatelka a filmová producentka Barbra Streisand je zářivou hvězdou Hollywoodu, ačkoli rozhodně nikdy nebyla klasická kráska.

Královna skandálů se jí také říkat nedá, ale je pravda, že v počátcích kariéry byl její milostný život poněkud bouřlivější. Spekulovalo se, že svého prvního manžela podváděla s Omarem Sharifem (†83), který s ní hrál ve filmu Funny Girl (1968), za kterého dostala Oscara jako herečka roku. To ještě manželství ustálo, ale rozbilo se při její další nevěře, tentokrát s kanadským premiérem Pierrem Trudeauem (†80). Po rozvodu se po boku herečky objevovalo hodně slavných mužů, například herci Ryan O´Neal (81), Don Johnson (72), Clint Eastwood (91) či Liam Neeson (69). Pak se ale v roce 1998 vdala a od té doby je po jejím boku herec James Brolin (81), na němž údajně nejvíc obdivuje to, že dokáže akceptovat své chyby.

Každopádně Barbra Streisand nejspíš objevila elixír mládí. V čem tkví kouzlo toho, že i v 80 letech vypadá neuvěřitelně dobře?

Stárne s grácií

V jednoduchosti je krása a u Barbry Streisand to platí snad dvojnásob. Tahle dáma prostě umí stárnout s grácií. Nesnaží se přibývající roky maskovat výrazným make-upem ani vyzývavým oblečením, ale sází na jemnost a eleganci, a hlavně na své charisma. A výsledek? Ani náhodou byste neřekli, že je na tomhle snímku žena na prahu osmdesátky! Musíte uznat, že ačkoli jí k tomu zřejmě dopomohly i různé zákroky, má stále sex-apeal.

Foto: Profimedia.cz

Fotka je z loňského srpna, když se Streisand objevila v The Tonight ShowFoto: Profimedia.cz

Tak akorát sexy

Je pravda, že na červeném koberci či jiných významných událostech se slavné ženy Hollywoodu často předhánějí v tom, která si toho na sebe vezme méně. Na to Barbra Streisand nikdy nebyla, sázela vždy na umírněnější modely a nechávala tak prostor pro fantazii. Jednoduše umí být sexy tak akorát.

Třeba jako v těchto šatech. Výstřih ano, ale ne nijak dramatický, jemně blyštivá látka a k tomu černá krajka. Tohle je rozhodně super volba a mnohé i mladší dámy by se jí měly inspirovat.

Foto: Profimedia.cz

Hlubokého, a přitom stále ještě vkusného výstřihu se nikdy nebálaFoto: Profimedia.cz

Osobitost!

Osobitost je v oblasti módy jednou z nejdůležitějších věcí. Originalita a schopnost chytře a vkusně vystoupit z davu je to, co odlišuje módní hvězdy od obyčejných smrtelníků.

Má ve velké oblibě nejrůznější pokrývky hlavy a nebojí se je vynést i na opravdu slavnostní události. Třeba na udílení Oscarů v roce 2019.

Foto: Profimedia.cz

Stačí si držet svůj osobitý styl, Streisand má ráda nejrůznější pokrývky hlavyFoto: Profimedia.cz

Přirozenost

Ano, Barbra Streisand má výraznější nos. Ano, mnohokrát ji média označila za nosatou herečku. A ano, jsou hvězdy, které by okamžitě vyhledali plastického chirurga a nechali si „handicap“ upravit.

Ale ona to neudělala, je, jaká je, a svůj nos jednoduše umí nosit. Díky bohu, protože bez něj by to nebyla ona. Posedlost vzhledem a touha po dokonalosti bývá spíš na škodu, okrádá nás o osobitost, naše skutečné já.

Foto: Profimedia.cz

Kdysi nad změnou nosu uvažovala, ale když jí lékaři řekli, že by mohl její hlas ztratit svůj charakteristický témbr, rozmyslela si toFoto: Profimedia.cz

A tohle jsou další slavné dámy, které nejsou prvoplánově krásné, přesto jim svět leží u nohou

Reklama

Související témata:

Načítám