Hlavní obsah

Barevné kozačky v podání slavných žen

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Zimní botník bez kozaček? Nemyslitelné! Ovšem uznejte, že ta záplava černých vysokých bot je občas nuda. Tak se trochu odvažte a obohaťte zimní obuv o výrazné barvy. Třeba jako tyhle slavné dámy.

Článek

Klasické černé kozačky najdete v botníku snad většiny žen. Možná experimentujete s výškou podpatku či s tvarem špičky, možná jste byly odvážné a vlastníte model nad kolena. Ale pořád je to klasika, která se v ulicích hojně objevuje rok co rok. Je jasné, že černé kozačky by vám chybět neměly, jsou univerzální, kombinovatelné s čímkoli, ale taky je to trochu nuda. Seberte odvahu a oživte svůj zimní botník vysokými botami ve výrazných barvách. Inspirací vám mohou být tyhle slavné dámy.

Ashley Roberts (40)

Americká zpěvačka je v módě více než zběhlá, obléká se opravdu na jedničku. A platí to i pro výběr obuvi, tahle dáma prostě nechybuje. A jak vidíte, i naprostou zimní klasiku v podobě střídmých šedých svetrových šatů a elegantního černého kabátu lze proměnit v zajímavý a nepřehlédnutelný model. Stačí vše vyšperkovat výraznými modrými retro kozačkami.

Foto: Profimedia.cz

Střízlivý outfit lze výraznými kozačkami dokonale rozzářitFoto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: Guess (prodává Zalando), 3773 Kč, Asos, 2042 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: šaty Bonprix, 599 Kč, kabát Reserved, 3999 KčFoto: Archiv firem

Amanda Holden (50)

Americká herečka platí za módní ikonu a tohle je jeden z jejích dokonalých modelů. Jak vidíte, není třeba žádná velká divočina, i střídmé barvy dovedou zázraky. Kozačky a kabát v jemné krémové barvě a k tomu elegantní šaty hnědé barvy, v tomhle budete za dámu, ale zároveň v davu nepřehlédnutelná.

Foto: Profimedia.cz

Jednoduché, střídmé, elegantní, přesto dokonaléFoto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: Eva Longoria (prodává Modivo), 4217 Kč, Leger (prodává About you), 4399 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: kabát Shein, 1376 Kč, šaty Tiger of Sweden (prodává Answear), 2599 KčFoto: Archiv firem

Královna Letizia (49)

Španělská královna Letizia to s módou také umí, rozhodně splňuje královské normy, kde je elegance a určitá střídmost povinností. Zároveň ale nejsou její outfity v žádném případě nuda. A je důkazem toho, že v případě kozaček se není třeba bát ani odstínů červené. Když je s nimi zbytek modelu sofistikovaně sladěn, a navíc je jinak velmi elegantní a nijak odvážný, je to vhodná záležitost do kanceláře, do restaurace, na třídní schůzky, vlastně kamkoli.

Foto: Profimedia.cz

I královský protokol dovoluje trochu hrátek s barvamiFoto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: R. Polański (prodává eobuv), 1494 Kč, Botovo, 569 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: sukně Shein, 245 Kč, svetr Answear Lab, 549 KčFoto: Archiv firem

Kylie Jenner (24)

Tohle samozřejmě neberte doslova, Kylie Jenner potřebovala efektní fotku na sociální sítě, a tak je tady všeho přespříliš. Růžová je moc růžová, a hlavně je jí hodně. A kozačky mohou působit až poněkud vyzývavým dojmem, jsou příliš lesklé, až moc vysoké a opravdu moc růžové.

Ale nebojte, když trochu uberete, zvolíte méně upnuté šaty, zjemníte výběr obuvi, není potřeba se u kozaček růžové vzdávat. Stačí se držet jednoduchého pravidla – jeden výrazný kousek stačí. Takže buď opravdu extravagantní kozačky, a zbytek spíše střídmý, nebo naopak.

Foto: Profimedia.cz

Tady je růžové přespříliš, když trochu uberete, chybu neuděláteFoto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: Koi Footwear (prodává Zalando), 1500 Kč, Raid (prodává Zalando), 1300 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: šaty Mohito, 999 Kč, kabelka Chiara Ferragni (prodává eobuv), 6556 KčFoto: Archiv firem

Reklama

Načítám