Hlavní obsah

Charlize Theron prodává v Los Angeles svůj dům jako z pohádky za 88 milionů korun

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud hledáte inspiraci pro své bydlení, prohlédněte si dům slavné herečky Charlize Theron, který je právě na prodej. Je skvělou ukázkou moderní architektury, která nepostrádá ducha a působí tak, že tu okamžitě chcete bydlet.

Článek

Dům usazený do nádherné zahrady s překrásným výhledem disponuje třemi útulnými ložnicemi s koupelnami, velkoryse prostornou kuchyní, obývací zónou, bazénem i venkovním posezením s grilem.

Malebná nemovitost s nevelkým okolním pozemkem o rozloze necelých 300 metrů čtverečních naposledy změnila majitele v roce 2004, kdy ji herečka koupila za 3 miliony dolarů, tedy zhruba 70 milionů korun. Vzhledem k tomu, že ho dnes prodává za 88 milionů, je vidět, že slavní majitelé umí své nemovitosti dobře zhodnotit.

Luxusní bydlení slavných

Půvabná vilka ve španělském stylu s terakotovou střechou skrývá důmyslně zařízené prostory se vznešenými stropy s rustikálními trámy a z velkoryse pojatých oken nabízí okouzlující výhledy do okolní krajiny. Noví majitelé jistě ocení obývací pokoj s krbem a architektovu vizi vizuálního propojení interiéru s okolím domu a útulně ztvárněnou terasou a bazénem s lehátky.

Za zmínku stojí i zvolená barevnost. Převládá bílá barva, doplněná přírodními tóny hnědé, zelené a šedomodré, což vytváří příjemně uklidňující atmosféru jako stvořenou k relaxaci a odpočinku.

Oscarová Charlize Theron

Oblíbená osmačtyřicetiletá herečka Charlize Theron s podmanivým úsměvem naposledy zazářila například ve výpravné pohádkové fantasy Škola dobra a zla. Režiséři ji s chutí obsazují do rolí energických žen i svůdných lupiček. Jednou z jejích nejvýraznějších rolí byla masová vražedkyně ve filmu Zrůda (přibrala kvůli ní přes 10 kilo), za kterou obdržela Oscara i Zlatý glóbus.

Charlize Theron adoptovala dvě děti

O svém soukromí mluví nerada, ví se jen, že vychovává dvě adoptované dcery. „Být matkou je pro mě mnohem důležitější než být herečkou a producentkou,“ řekla pro portál The Hollywood Reporter. „Nikdy jsem si nemyslela, že to řeknu, ale pokud by mi někdo zítra řekl, že nemohu mít obojí, byla bych samozřejmě smutná, že se musím vzdát herectví. Ale neváhala bych,“ přiznala sympatická herečka.

Muži se kolem krásné Charlize točili celý život, randila se zpěvákem Stephanem Jenkinsem i s Georgem Clooneym, jejím přítelem byl také irský herec Stuart Townsend. Od roku 2013 žila s hercem Seanem Pennem, vztah měl být vážný, mluvilo se dokonce i o svatbě, ale po dvou letech se rozešli. Pak byla dlouho sama, až v loňském roce ji novináři načapali ruku v ruce s modelem Alexem Dimitrijevicem. Pod čepec se ale pravděpodobně nechystá, mnohokrát se nechala slyšet, že svatba pro ni rozhodně není téma.

Načítám