Hlavní obsah

Celebrity jako sexuální fantazie obyčejných lidí

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přivřete oči a představte si nějakou hvězdu, která by splnila všechny vaše erotické fantazie. Kdo byl to byl? A v jakém filmu hrál? Přečtěte si, o kom nejvíc sní muži a po kom touží ženy. Možná budete překvapeni.

Článek

Kdo se nikdy nezasnil, a to rovnou eroticky? Do chlípného fantazírování se počítají jak reálné vzpomínky na již proběhlé sexuální aktivity, tak šílené, nepravděpodobné a zcela smyšlené představy. Na ty si potrpí třeba Japonci – jsou známí svou zálibou v kresleném pornu, kde dominují příšery a mimozemšťané.

S kým chceš spát?

Když pomineme bizarní východoasijské choutky a fantazie o znásilnění několikahlavým stvořením, nejoblíbenějšími hrdiny sexuálních představ jsou celebrity. Zaměřil se na ně harvardský sociální psycholog a výzkumník Justin Lehmiller, který pro svoji knihu Tell Me What You Want (Řekni mi, co chceš) vyzpovídal 4 175 dospělých Američanů. Každý měl odpovědět na otázku, o jaké známé osobnosti nejčastěji sní. Co myslíte, jak to dopadlo?

Báječný Mike a ti druzí

V ženských fantaziích se nejčastěji objevuje herec, tanečník a model Channing Tatum (39), který obecenstvu zrychlil tep ve filmu Bez kalhot (2012) jako striptér Magic Mike. Následuje ho kanadský hezoun Ryan Gosling (38) a třetí příčku okupuje charismatický a potetovaný zpěvák skupiny Maroon 5 Adam Levine (40). Na čtvrté příčce se drží vyhlášený hollywoodský idol (a nejstarší muž na seznamu) George Clooney (58), kterému na paty šlape známý krasavec Brad Pitt (55).

Foto: Profimedia.cz

Channing Tatum je miláček všech. Touží po něm muži i ženyFoto: Profimedia.cz

Pánové chtějí švédskou trojku

Muži zase nacházejí zalíbení ve fešném Zacu Efronovi (32) a na druhém místě je Jake Gyllenhaall (38), který slavil úspěch třeba s filmy Den poté (2004) či Zkrocená hora (2005). V žebříčku nechybějí již výše zmínění Channing Tatum a Ryan Gosling a seznam uzavírá pohledný Brit Henry Cavill (36), slavný Muž z oceli (2013). Pokud jste se teď zarazili, že pánové si představují intimní hrátky s jinými muži, věřte, že je to normální. A rozhodně se nemusí jednat o homosexuální sklony. Roli hraje i obyčejná zvědavost a chuť vyzkoušet něco nového! Důkaz?

Studie britského sociologa Ryana Scoatse odhalila, že sexuální aktivity, kterých se účastní současně dva muži a jedna žena, jsou na vzestupu. Vědec zkoumal 30 studentů Birminghamské univerzity mužského pohlaví a zjistil, že třetina má zkušenosti se švédskou trojkou a šest z nich si sex ve třech užívalo opakovaně.

Foto: Profimedia.cz

Možná se budete divit, ale pro pány je nejsvůdnější modrooký Zac EfronFoto: Profimedia.cz

Padesátnice, která nestárne

Co se týče mužských fantazií o ženách, jednoznačně vede americká herečka a zpěvačka Scarlett Johansson (34), za kterou se v těsném závěsu drží bývalá manželka Brada Pitta Jennifer Aniston (50). Jennifer, tentokrát však Lawrence (29), patří příčka číslo tři – proslavila se jako odvážná Katniss v sérii Hunger Games (2012–2015). Čtvrtá pozice náleží herečce a sexy modelce Kate Upton (27), na páté se umístila kolumbijsko-americká kráska Sofía Vergara (47).

Foto: Profimedia.cz

Sladká Scarlett Johansson jako královna erotických fantazií mužů i ženFoto: Profimedia.cz

Poznávací znamení? Plné rty a dlouhé vlasy

A po jakých kráskách touží ženy? Scarlett Johansson druhé vítězství v řadě už nikdo neodpáře. Za ní stojí hvězdná Angelina Jolie (44). Třetí pozice patří Mile Kunis (36), americké herečce s ukrajinskými kořeny a manželce Ashtona Kutchera (41), který má české geny. Čtvrtým místem se může pochlubit Jennifer Lawrence, pětku vybojovala americká herečka a modelka Megan Fox (33). Líbí se i vám?

Foto: Profimedia.cz

Bývalá modelka Angelina Jolie zraje jako víno Foto: Profimedia.cz

Přečtěte si erotický snář. Víte, co znamenají sny o sexu s celebritou?

Reklama

Načítám