Hlavní obsah

Dvě dělají totéž, ale není to totéž: Slavné a podobné modely

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Množství oblečení, které neustále chrlí módní značky, je sice ohromné, ale i tak se stává, že celebritám padnou do oka na chlup stejné, nebo velmi podobné kousky oblečení. Každá se chce předvést v tom, co je zrovna in. Porovnejte slavné dvojice v podobných outfitech.

Článek

Vymyslet něco nového v oblasti módy je stále obtížnější, a tak se většina outfitů jen opakuje v různých variacích a inspirací z různých let. Posuďte, která z celebrit si v podobném modelu vedla lépe?

Klasika à la malé černé   

Módní souboj dvou generací dopadl remízou. Na takzvaných malých černých je totiž máloco zkazit. České herečky Anna Kadeřávková (23) a Klára Issová (41) se v podobném outfitu sešly na novinářské premiéře filmu Známí neznámí (2021).

Ačkoli je dělí skoro dvacetiletý rozdíl, mohou si díky svým štíhlým postavám dovolit ledasco, včetně toho ukázat na odiv své štíhlé nohy. Obě zvolily šaty s průhlednými rukávy a výraznými mašlemi u krku.

Foto: Profimedia.cz

Domluvily se? Anna Kadeřávková (vlevo) si nenechala ujít premiéru v malých černých. Podobnému modelu dala pro tu samou příležitost přednost i Klára Issová Foto: Profimedia.cz

Sladká kombinace

Přestože televizní ceny Emmy se tradičně udílejí v září, v roce 2019 to na slavnostním večeru vypadalo, jako by se slavil svátek svatého Valentýna. Na akci se objevilo hned několik rób v červené či růžové barvě. Stejnou kombinaci barev zvolily i herečka a zpěvačka Mandy Moore (36) a její kolegyně Taraji P. Henson (50), kterou můžete znát například z filmu Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008). Za roli Queenie byla nominována na Oscara.

Kromě barvy nechaly obě herečky nakouknout do svých výstřihů. Zatímco u jedné róby převažoval splývavý tyl, druhou tvořila úzká sukně a saténové rukávy. Těžko rozhodnout, které dámě to sluší víc.

Foto: Profimedia.cz

Nejsou k nakousnutí? Mandy Moore (vlevo) zvolila saténový růžový vršek, červená sukně měla vysoký rozparek. Taraji P. Henson vsadila na opačnou kombinaci barev a vypadala velmi mladistvěFoto: Profimedia.cz

České blondýnky versus zvířecí vzor

Další dvojici tvoří blonďaté české herečky a zpěvačky. Ty si na veřejnost vyrazily v šatech se zvířecím vzorem. Ty jsou velmi ošemetnou záležitostí, mohou slušet, ale také vypadat velmi lacině. A navíc se k tak výrazným kouskům musí pečlivě volit doplňky.

Leona Machálková (53) zvolila šaty na premiéru muzikálu Tarzan v roce 2019 tematicky s hadím vzorem. Díky řasení šaty zakrývaly případné bříško, a tak se zpěvačka mohla bez obav občerstvit na rautu. Nude lodičky byly dobrá volba, jen možná nemusely být lesklé, na kabelce byly zase nadbytečné kovové cvočky.

Petra Vojtková (33) zazářila na stejné akci v lesklém upnutém modelu, který zvýraznil její štíhlé křivky. Zpěvačka si šaty s leopardím potiskem nechala ušít na míru a zvolila k nim jen decentní doplňky.

Foto: Profimedia.cz

Zvířecí vzory mohou vypadat lacině. Na premiéru Tarzana je ale Leona Machálková (vlevo) i Petra Vojtková zvolily trefně a s vkusemFoto: Profimedia.cz

Pánský styl v sexy podání 

Kalhotový kostýmek v pánském stylu a pod to místo topu jen spodní prádlo. To je další z velmi populárních kombinací, kterou slavné ženy rády oblékají. V roce 2017 v ní byla na premiéře filmu Bajkeři k vidění zpěvačka Celeste Buckingham (25). Zvolila lesklý kostýmek s postranním pruhem na kalhotách, který ladil s pruhem na podprsence.

O trošku lépe se s tím popasovala moderátorka Emma Smetana (32), která ve stejném roce zavítala na zahájení designového festivalu. Díky kalhotám s vysokým pasem působila více elegantně a méně vyzývavě. Velmi zajímavým detailem byla orientální podprsenka posetá kamínky. Stylově se hodící make-up už byl jen třešničkou na dortu.

Foto: Profimedia.cz

Trochu vyzývavý model v podání Celeste Buckingham (vlevo). Podobný jednoduchý model Emma Smetana ozvláštnila podprsenkou v orientálním styluFoto: Profimedia.cz

Dobrý den, prsa ven 

Když dvě dělají totéž, rozhodně to není totéž. Průsvitné materiály, a popřípadě i krajky jsou velmi ženskými prvky. Jenže to chce pořádnou dávku odvahy, a hlavně soudnosti. Jinak je ze sexy modelů vyzývavý outfit, který sice mnozí muži ocení, ale žena tak ztrácí veškerá tajemství.

Herečka Catherine Zeta-Jones (51) vynesla na udílení Zlatých glóbů v roce 2018 průsvitný model, který neukázal zase tolik a ona v něm vypadala jako bohyně. Oproti tomu Kim Kardashian (40) v roce 2017 příliš nebodovala. Na romantickou večeři vyrazila v průhledném overalu, ve kterém se ukázala téměř v celé své kráse. Je až s podivem, že si pod něj vzala kalhotky.

Foto: Profimedia.cz

Catherine Zeta-Jones (vlevo) v módě zkrátka umí chodit. Kim Kardashian chce být hlavně zajímaváFoto: Profimedia.cz

Třpytivé overaly

Overaly se vyrábějí v různých podobách – hodí se do práce, volný čas i na slavnostní večer. Slavné dámy si oblíbily blýskavé overaly. V roce 2018 jeden takový oblékla modelka Gigi Hadid (25) na svou vlastní party v New Yorku, která se konala u příležitosti týdne módy. Model, který zaváněl retrem, jí ale moc neseděl přes prsa. Navíc spodní část byla úplně průhledná, a tak se přítomní mohli pokochat skoro celým modelčiným pozadím.

Herečka Brooke Shileds (55) zvolila decentnější provedení. Z elegantního kousku, ve kterém se v roce 2019 objevila na udílení módních cen, jí nikde nic nevykukovalo. Ovšem účes se moc nepovedl.

Foto: Profimedia.cz

Obě ženy zářily na dálku. Přiléhavý střih Gigi Hadid (vlevo) však nenechal moc prostoru pro fantazii. To třpytivá Brooke Shields volila o něco lépeFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám