Hlavní obsah

Tarotoskop na říjen: Berany čeká velké překvapení a Ryby budou mít lepší časy v lásce

Foto: Ground Picture, Shutterstock.com

Foto: Ground Picture, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podzim je tady a s říjnem už opravdu začíná temnější polovina roku. Ale to ještě neznamená, že temná musí být i vaše nálada. Co vás v desátém měsíci roku čeká a nemine? To vám prozradí tarotové karty.

Článek

Říjnový úplněk přijde koncem měsíce a zasvítí ve znamení Býka, což ze zdravotního hlediska znamená dávat pozor především na krk a dutiny – k nachlazení jsou s podzimem náchylní všichni, ale ve dnech kolem úplňku to bude extra jízda, tak teplé šály a horký čaj s sebou. Kromě toho tento úplněk přinese i jisté zvolnění a zpomalení životního tempa – snad to všem po rozlítaném a akčním létě i prospěje, když budou nuceni šlápnout na brzdu a alespoň několik dní se životem řítit mírněji.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Vztahy - Milenci: Je pro vás důležité udělat rozhodnutí ohledně vztahu nebo se pokusit najít harmonii mezi vámi a partnerem. Pokud jste spolu již déle, bude tento měsíc plný romantiky a ve vztahu sehraje důležitou roli intimita.

Zdraví – Blázen: Říjen vás bezpochyby překvapí něčím neočekávaným: může jít o neplánované těhotenství, ošklivou chřipku i úraz. Nic s tím nenaděláte, jen zkrátka buďte připraveni na všechno – což se snáze řekne a hůř dělá.

Práce – 6 mečů: Čekají vás změny – nové místo nebo třeba jen stěhování do nových prostorů, ať už v rámci vaší budovy, nebo přesun celé firmy. Nemějte z toho strach, jde jen o narušení vaší komfortní zóny, žádnou krizi ani tragédii nečekejte. Tohle zvládnete.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Vztahy – Velekněz: V následujícím měsíci se držte svých závazků v partnerství a věnujte pozornost komunikaci a důvěře. Můžete také hledat rady od někoho s více zkušenostmi, abyste lépe porozuměli svým vztahovým otázkám.

Zdraví – Milenci: Budou vás trápit mírné potíže, nachlazení nebo něco podobného, k jejich zvládnutí se nebojte říct si o pomoc a podporu svých nejbližších. S jejich oporou bude všechno jednodušší a hladší.

Práce – Kolo štěstí: Na obzoru se objeví nové příležitosti, které vám přinesou úspěch a růst. Buďte otevření změně a nebojte se využít možností, které se vám nabídnou. Nikdy nebudete litovat toho, co jste udělali, jen toho, co jste propásli.

Foto: Stock-Asso, Shutterstock.com

Býkům hrozí virózy: Nestyďte se požádat o pomoc blízké a přijmout jiFoto: Stock-Asso, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vztahy – 2 meče: Čeká vás rozhodování mezi dvěma různými cestami, nebo dokonce konflikt, který si vyžádá rozhodnutí, na jaké straně stojíte. Tato karta také naznačuje, že je možné, že se před vámi něco důležitého skrývá a je třeba se pokusit vidět situaci jasněji.

Zdraví – Císařovna: V následujícím měsíci byste měli věnovat větší pozornost svému zdraví a pohodě. Může to být dobrý čas pro péči o tělo, zdravou stravu a cvičení. Císařovna také představuje sílu a odhodlání, takže se nebojte udělat kroky ke zlepšení kondice.

Práce – 6 pentaklů: V práci se naskytne příležitost pomáhat ostatním a zároveň přijímat podporu od kolegů. Mějte otevřený pohled na spolupráci a sdílení znalostí, mohlo by to pozitivně ovlivnit váš kariérní růst.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Vztahy – 10 pentaklů: V říjnu očekávejte v oblasti vztahů stabilní a bezstarostné období. Jste obklopeni rodinou a přáteli, kteří vám poskytují podporu a lásku. Vaše vztahy budou plné důvěry a spokojenosti. Užijte si pocit pohody ve vztazích, jste součástí pevného a harmonického kolektivu.

Zdraví – 3 meče: Měli byste se věnovat svému emocionálnímu zdraví a hledat způsoby, jak se zbavit stresu. Může to být také dobrý čas pro konzultaci s terapeutem, pokud to bude potřeba.

Práce – 9 holí: Buďte opatrní a připravení na překážky, buďte obezřetní, abyste se vyhnuli problémům. Nicméně vězte, že jste si již vydobyli své místo a máte potenciál dosáhnout svých kariérních cílů.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Vztahy – 3 poháry: Během října se těšte na radostné a společenské chvíle ve vztazích. Váš život bude plný oslav, setkávání s přáteli a sdílení šťastných okamžiků s lidmi, které máte rádi. Tato karta naznačuje harmonii, radost a týmovou spolupráci, což přinese vašim vztahům novou sílu.

Zdraví – Viselec: V některých situacích je nutné se vzdát kontroly a nechat věci plynout. To neznamená pasivitu, ale spíše schopnost přizpůsobit se a učit se z nových perspektiv. Je možné, že budete muset vyhledat alternativní metody léčby nebo změnit svůj životní styl ve prospěch zdraví.

Práce – Svět: Nezapomeňte si gratulovat k dosaženým úspěchům, ale současně si také klást otázky ohledně svých budoucích cílů a ambicí. Kariéra je neustálý proces růstu a rozvoje a v říjnu na sobě zamakejte.

Foto: Cast Of Thousands, Shutterstock.com

Lvi by si mohli říjen docela užítFoto: Cast Of Thousands, Shutterstock.com

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Vztahy – Král mečů: Projevujete jasný a racionální přístup. Tato karta symbolizuje silné vedení a schopnost komunikovat s ostatními. Můžete očekávat, že budete schopni řešit jakékoli vztahové problémy či konflikty s chladnou hlavou a logickým přístupem.

Zdraví – Královna pohárů: Je čas hledat rovnováhu mezi tělesným a duševním zdravím. Ujistěte se, že se staráte o své fyzické potřeby, ale zároveň nezanedbávejte ani ty emoční. To může zahrnovat pravidelný relax, meditaci, techniky mindfulness nebo hledání podpory od profesionálů.

Práce – Císař: Využívejte svou autoritu k dosažení konstruktivních cílů, vaše rozhodnutí musejí být spravedlivá a zodpovědná. Máte schopnosti a vůdčí dovednosti, které vám umožní dosáhnout významného postavení.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Vztahy – Vůz: Vůz symbolizuje rychlý pokrok a dosažení cílů. Vaše vztahy mohou zažít dynamický vývoj, ať už se jedná o posun v existujícím vztahu, nebo o nový vztah, který se začíná rozvíjet. Mějte se na pozoru před impulzivním rozhodováním.

Zdraví – Věž: Vaše zdraví je křehké a je třeba o něj pečovat. Věž představuje varování, abyste nezanedbávali prevenci a neodkládali lékařskou péči. Je důležité být otevření novým informacím o zdraví a brát v úvahu možné rizikové faktory.

Práce – 2 pentakly: Tato karta připomíná, že je důležité nenechat se táhnout do příliš mnoha různých směrů, neseďte zadkem na mnoha židlích. Mějte na paměti své dlouhodobé cíle a prioritizujte své kariérní kroky tak, abyste dosáhli dlouhodobého úspěchu a stability.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Vztahy – 6 mečů: Vaše vztahy budou procházet obdobím pozitivní změny a pokroku, je tu přechod z obtížného období do klidnějších vod. To naznačuje, že můžete očekávat zlepšení ve všech svých vztazích.

Zdraví – 2 hole: Tato karta symbolizuje rozhodování a plánování. Váš říjen tak bude rozhodně zahrnovat zvažování možností zdravějšího životního stylu, nových cvičebních programů nebo výživových změn pro vaše dobro.

Práce – Eso pentaklů: Tato karta podporuje důkladné plánování a pečlivé investice do kariéry. Může to zahrnovat vzdělávání, rozvoj dovedností nebo dlouhodobý plán na dosažení profesních cílů. Buďte odhodlaní a zodpovědní ohledně svého finančního zabezpečení.

Foto: Jacob Lund, Shutterstock.com

Štíry čeká rozhodování ohledně zdravíFoto: Jacob Lund, Shutterstock.com

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Vztahy – Eso holí: Čeká vás období plné svěží energie a nadšení. Tato karta symbolizuje začátek něčeho velmi inspirativního a plného vášně, ať už půjde o něco nového, nebo o oživení stávajícího vztahu.

Zdraví – 5 mečů: Měli byste dávat pozor na své emoční zdraví, protože stres a konflikty mohou negativně ovlivnit fyzický stav. Mějte na paměti, že hledání podpory od blízkých lidí nebo odborníků není ostuda, naopak.

Práce – 7 mečů: V profesionálním prostředí buďte opatrní. Nezapomínejte, že transparentnost a férovost jsou důležité hodnoty. Buďte si vědomi rizik a následků svých rozhodnutí a snažte se jednat eticky a zodpovědně.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Vztahy – 9 holí: Ve vašich vztazích převládá pocit vyčerpání nebo potřeba si dát odpočinek. Pravděpodobně jste prošli náročným obdobím, možná jste se s partnerem museli vyrovnat s obtížnými situacemi, tak je teď zpracujte.

Zdraví – Luna: Nepodceňujte žádné signály, které vám vaše tělo posílá. Měli byste vyhledat lékařskou radu nebo podstoupit vyšetření, abyste zjistili příčinu svých obtíží, než se rozvinou v něco horšího.

Práce – Poustevník: Ve své pracovní dráze hledáte hlubší smysl. Může to znamenat, že máte potřebu odpojit se od vnějšího světa a soustředit se na vlastní vnitřní reflexi ohledně své profesní cesty. Teď je na to ten pravý čas.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vztahy – 8 mečů: Můžete se cítit, jako byste byli uvězněni ve vzorcích nebo myšlenkách, které vás omezují. To může být vztahová situace, kde se necítíte dostatečně svobodní nebo vám připadá, že vás něco zdržuje.

Zdraví – 3 pentakly: Postupné a pečlivé kroky mohou přinést významné výsledky ve zlepšení vašeho zdravotního stavu. Buďte trpěliví a soustředění na své cíle a pokuste se spolupracovat s těmi, kdo vám mohou poskytnout potřebnou pomoc a podporu.

Práce – Král holí: V práci jste plní inspirace a entuziasmu. Jste schopni přijímat rychlá a smělá rozhodnutí, což vám může pomoci dosáhnout v rámci října nečekaných úspěchů na pracovním poli.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Vztahy – Hvězda: Vaše vztahy budou projasněny nadějí, inspirací a jasnými vyhlídkami. Karta symbolizuje světlo na konci tunelu a příslib lepších časů. Vztahy si projdou obdobím uzdravení, obnovy a nového začátku.

Zdraví – 4 poháry: Zdraví je cenný dar, ačkoli může být snadné se ztratit v pocitu nezájmu. Uvědomte si, že existují možnosti a cesty k pozitivní změně. Je čas hledat nové způsoby, jak si osvojit zdravý životní sty, nebo najít novou motivaci.

Práce – 6 pohárů: Jste ovlivněni starými způsoby myšlení nebo zastaralými postupy v práci. Teď ale přichází čas na inovace a změny v kariéře. Přemýšlejte, jak můžete využít své cenné zkušenosti a dovednosti, které jste v minulosti získali.

Horoskop na každý den pro vaše znamení najdete na Proženy.cz.

Načítám