Hlavní obsah

Láska podle hvězd. Jak ještě v tomto roce potkat spřízněnou duši?

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Říká se, že láska si nás vždy najde, pouze někdy potřebuje trochu popostrčit. Občas se nám také může vyhýbat, protože opakujeme stále dokola stejné chyby. K jakému typu nesprávného chování máte sklony a kde můžete potkat svoji spřízněnou duši nejlépe ještě v letošním roce?

Článek

V astrologii existuje pojem karma a symbolizuje typ chování, kterým si komplikujeme život. Pravidelně jsme vystavováni různým zkouškám či překážkám, které nás v principu mají upozornit na naše chybné vzorce chování. Smyslem těchto lekcí je překročit vlastní stín, abychom se stali vnitřně spokojenými. To samé platí pro lásku a naše city. Podívejte se, co byste měli udělat, abyste byli v lásce úspěšní, a to nejen v tomto roce.

Beran by se měl naučit diplomacii

Vaším úkolem je integrovat a zpracovat kvality vašeho opozičního znamení Vah s jeho diplomatickou povahou směřující k harmonii, a přitom neztratit nic ze svého sebevědomí a pocitu jedinečnosti. Štěstí naleznete v porozumění druhým, ve schopnosti žít skutečný partnerský život. Měli byste se naučit oceňovat i nenápadné projevy citů vašich partnerů a nepřehlížet jejich potřeby.

  • Letos najdete lásku doma. Někdo, koho máte po svém boku, je tím pravým. Pouze vy ho nevidíte.

Býk potká lásku, až dokáže odpustit

Možná vám v minulosti někdo ublížil a vy mu nedokážete odpustit. Cítíte se ukřivdění a tvrdošíjně se držíte svých starých bolestí. Jestliže však myslíte jen na své bývalé lásky, novou nepotkáte. To nejlepší, co teď můžete udělat, je odpustit a zapomenout. Láska se dostaví.

  • Milostné vášně letos objevíte na cestách, neseďte doma a dopřejte si alespoň prodloužený víkend v příjemné společnosti.

Blíženci musí dovolit vesmíru, aby si je láska našla

Jste nezávislí a svobodomyslní, ale zároveň nechcete být sami. Chcete patřit všem a zároveň nikomu. Nechcete se vázat, obáváte se ztráty osobní svobody, a tak se můžete lásce podvědomě vyhýbat. Pokud však očekáváte, že najdete perfektní partii, kterou jako chytrá horákyně máte i nemáte zároveň, tak se pořádně pletete. Musíte si lásku pustit k tělu.

  • V tomto roce se k vám láska dostaví ve chvíli, kdy v sobě najdete jistotu, že ji skutečně chcete.
Foto: dekazigzag, Shutterstock.com

Někdy stačí být otevřený a láska přijde sama.Foto: dekazigzag, Shutterstock.com

Rak by neměl rozdávat lásku každému

Vyplýtvali jste tolik lásky a pochopení na někoho, kdo si vaše city nezaslouží. Tolik času věnujete lidem, kteří vás zneužívají. Tušíte sice, kde je zakopaný pes, ale stejně stále ustupujete – a samozřejmě bez výsledku. Opakujete stejné chyby. Uvědomte si, kdo jste a co chcete, přestaňte plýtvat energií na ty, kteří to neocení, a štěstí se k vám vrátí.

  • Lásku potkáte v okamžiku, kdy si začnete vážit sami sebe.

Lev musí odhodit touhu po obdivu

Jste oslniví, zářiví, společenští, ale ironií osudu často osamělí. Možná jste závislí na obdivu a toužíte po komkoliv, kdo vám ho dopřeje v dostatečné míře. Pokud se ale dokážete zbavit touhy po uznání druhých a odhodíte svoji pýchu, přirozeně si k sobě přitáhnete spřízněnou duši. Snažte se být normální, spokojení sami se sebou bez jakýchkoliv berliček, a láska k vám přijde sama.

  • Láska na vás v roce 2023 čeká kdekoliv, záleží na nastavení vaší duše.

Panna musí milovat sama sebe

Jste občas sami sobě svým největším kritikem, své chyby zveličujete. Pro opravdovou lásku si připadáte nedostateční. Spřízněnou duši ale nenajdete, když se nebudete mít rádi a nebudete si sami sebe vážit. Hýčkejte se a věřte si. Když to dokážete, spřízněná duše se zcela jistě objeví.

  • Ještě v tomto roce můžete objevit lásku mezi svými přáteli. Rozhodně se vám vyplatí se co nejvíce pohybovat ve velké společnosti a nebát se ukázat své přednosti.

Váhy by měly o lásce mluvit

Jste cílevědomí, ambiciózní, zároveň partnersky založení. Pro lásku poněkud komplikovaná kombinace. Vaše vynikající vlastnosti jako stvořené pro život s druhým váš partner nemusí kvůli vaší nečitelnosti vnímat. Měli byste svým blízkým říkat, jak moc je milujete, aby vedle vás získali citovou jistotu a stabilitu, pak budete šťastní i vy.

  • Letos lásku potkáte ve své práci. Pokud se však zamilujete do své práce, na domov nezapomínejte.
Foto: Dikushin Dmitry, Shutterstock.com

Možná kolem ten pravý chodí už dlouho.Foto: Dikushin Dmitry, Shutterstock.com

Štír by měl vsadit na svou intuici

Stejně jako Býk máte tendenci utápět se ve svých pomyslných křivdách. Jste nedůvěřiví a odháníte od sebe kohokoliv, kdo o vás projeví zájem. Pokud se smíříte se svojí minulostí, přirozeně si do života přitáhnete spřízněnou duši. Zbavte se starých závislostí, vylezte ze svého krunýře a uvidíte vedle sebe člověka, jenž vás má rád a kterého jste si dosud nevšimli.

  • Lásku v letošním roce ještě objevíte na zahraniční dovolené nebo na cestách za dobrodružstvím těla i mysli.

Střelec by se měl pořádně rozhlédnout

Vaším problémem je přelétavost, neustále hledáte nové a nové podněty. Nikdy nejste zcela spokojení. Uvědomte si, že ten, kdo byl vždy na vaší straně, kdo s vámi podnikal cesty za dobrodružstvím, ten, kdo se s vámi směje i pláče a koho považujete za svého přítele, je i vaší spřízněnou duší. Možná ho znáte už dlouho, pouze je pro vás neviditelný. Rozhlédněte se kolem sebe, najdete lásku.

  • V tomto roce máte šanci potkat osudovou lásku na celý život. Mějte oči otevřené.

Kozoroh pro samou práci nevidí lásku

Jste nedůvěřiví, neustále se ujišťujete, že ti, kterým věnujete svůj čas, jsou ti praví. Do vztahů se příliš nehrnete, jste opatrní. Máte však vynikající intuici – tak proč na ni nedáte? Pokud budete dobře naslouchat svému vnitřnímu hlasu, nikdy se nespletete. Přestaňte být tak ostražití a napjatí. Ten, s nímž budete chtít trávit svůj čas, je vaší spřízněnou duší.

  • V roce 2023 na vás čeká vášeň a láska, i když tomu nevěříte. Zaměřte se i na své obchodní partnery.

Vodnář

Jste jedineční, máte mnoho vynikajících vlastností, ale pravdou je, že jste často osamocení. Navíc nechcete, aby vaše případná selhání, chyby nebo nedokonalosti někdo viděl. Je to pro vás opravdu tak těžké? Svým odstupem všechny potenciální zájemce neustále odháníte. Zkuste najít způsob, jak se zbavit svých pochybností, jste skvělí takoví, jací jste. Objevíte i lásku.

  • V letošním roce ještě můžete potkat skutečnou lásku, stačí jen chtít.

Ryby by měly naslouchat hlasu srdce

Necháváte se příliš lehce ovlivnit tím, co říkají nebo si myslí druzí. Ti možná nevěří na opravdovou nezištnou lásku, ale vy ano. Bytostně ji cítíte, jste pro lásku stvoření. Nenaslouchejte tolik názorům a radám druhých, věřte sobě, spřízněná duše si vás dozajista najde.

  • Letos vás v lásce nikdo nepředběhne. Patříte mezi vybrané znamení, které tento královský cit určitě nemine.

Horoskop na každý den pro vaše znamení najdete na Proženy.cz.

Reklama

Načítám