Hlavní obsah

Týdenní horoskop: Býci budou terčem drbů, Střelci si finančně polepší a Panny si naběhnou

Foto: Look Studio, Shutterstock.com

Foto: Look Studio, Shutterstock.com

Reklama

V pondělí 26. září bude nejblíž Zemi v tomto roce největší planeta naší sluneční soustavy Jupiter, staročechy přezdívaný Kralomoc. Velmi pečlivě začne prověřovat dodržování předpisů, zákonů, plnění slibů hodnostářů a zaměří se i na míru zadluženosti, stejně tak rozpočtové škrty.

Článek

Takto postavený Jupiter vždy avizuje bouřlivou veřejnou událost, která by se mohla zvrtnout do něčeho většího, a ani tentokrát to nebude jiné. Demaskuje totiž jedince zneužívající systém nebo postavení, mírně řečeno je klepne přes prsty a utáhne určité, nejen finanční kohoutky. S tím se samozřejmě mnozí nebudou chtít smířit a nastane poprask. Atmosféru ještě okoření Pluto, neboť odhalí informace, které měly zůstat tajemstvím, a ve společnosti to bude vřít čím dál víc.

Jupiteru bude oponovat Slunce ve Vahách, kde je ale v pádu, takže jeho plytkým a nic neřešícím námitkám nebude nikdo věnovat pozornost. Dorážet na Jupitera se pokusí také Merkur, naštěstí bude retrográdní, takže si takzvaně neuvidí do pusy, a jeho nereálné vize také nikdo nebude brát vážně. Opravdovým protivníkem pro něj bude rozmařilá Venuše, která si potrpí na nadstandardní požitky. Venuše totiž bude Jitřenka neboli „vládkyně bitev“ Lucifer, navíc ve fázi, kdy chce všechno a je jí jedno, že na ostatní tím pádem nic nezbude.

Naštěstí retrográdní Jupiter v Beranu nepodlehne tlaku, zatne tipec hrozícím excesům a přelstí i Venuši. Předestře totiž reálné možnosti k ozdravění a expanzi společnosti, aniž by byly překročeny limity a hranice únosnosti pro státní kasu, což křiklouny umlčí a společnost postupně uklidní.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Startuje váš „týden neposlušnosti“. Poslední dobou jste se snažili řešit problémy vysvětlováním nebo argumentováním, jenže zjistíte, že to prostě u některých lidí nefunguje. Horoskop vám tedy radí přitvrdit, neustupovat a trvat na svém. Narazíte totiž na panovačnost, která nebude mít obdoby, a týká se to práce i soukromí. V opačném případě se vám mnohé vymkne kontrole a bude se rozhodovat o vás bez vás. Pokud jste někdy v minulosti měli problém se slepým střevem, nezapomínejte na probiotika, pohyb a dostatečně pijte, jinak se nemoc vrátí.

Býk (21. 4.–21. 5.)

V zaměstnání zbystřete, jinak se vám ztratí pomůcky, bez nichž se neobejdete. Pracujete-li v obchodě, dejte na intuici, neboť s její pomocí naprosto přesně odhadnete, kdo nepřišel nakupovat, ale krást. Máte-li vedoucí post nebo firmu, někdo se bude snažit podkopat vaši autoritu nehoráznými drby. Nerozčilujte se, vysvětlujte, argumentujte, nakonec se podřízení postaví na vaši stranu. Z rozmíšek s drahou polovičkou si nedělejte těžkou hlavu. Budete mít v horoskopu aktivován sektor zábavy a romantiky, a tak je jasné, že každý spor urovnáte v posteli.

Foto: voronaman, Shutterstock.com

S pomocí hvězd a vlastní intuice uvidíte druhým pomyslně až do žaludku. Pracujete-li v obchodní sféře, bude se vám to hodit, neboť odhalíte zlodějíčky na první pohled Foto: voronaman, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Nemáte-li vzdělání podle představ rodičů svých nebo drahé polovičky a kvůli tomu pravidelně čelíte výčitkám, naskytne se vám možnost to napravit. Neváhejte ani chvilku a dovzdělávejte se. Intuitivně se totiž zhlédnete v oboru, který se stane vaším koníčkem a v budoucnu vás slušně uživí. Generační konflikty neminou jedince žijící pod jednou střechou se seniory. Naštěstí nepůjde o nic dramatického, ještě před víkendem se všichni uklidníte, a dokonce ve dnech volna společně vyrazíte za kulturou nebo na výstavu, která má něco společného s historií.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Okolnosti vás přinutí vrátit se doma k aktivitě, na které jste se zasekli a odložili ji na neurčito, nebo něco velmi urgentního budete muset dokončit či předělat v práci. Vše, co vás zaskočí, ale zvládnete levou zadní, protože budete činorodí a bude z vás přímo čišet zběsilá energie. Jeden známý ve vás bohužel vyvolá pocit bezmocnosti, neboť při každé příležitosti pronese něco až brutálně negativistického. Ověřte si, zda to, co vykládá, je pravda. Nejspíš zjistíte, že jde o holé nesmysly, a až ho příště opět popadne hysterie, doporučte mu, ať se jde uklidnit do háje zeleného.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Při převodu peněz se nenechte ničím a nikým rozptylovat, jinak cosi zaplatíte dvakrát. Sice by vám obnos časem vrátili, ale za ten stres to nestojí. Pokud jste v souvislosti s bydlením nějakým způsobem krácení na svých právech, horoskop vám doporučuje kauzu zveřejnit. Úřady to přinutí konat a napravit ve velmi krátkém čase to, co zanedbaly. Ať vás ani nenapadne vyrazit o víkendu na nákup na druhý konec republiky nebo kousek za hranice. Co sháníte, bude vyprodáno, takže byste se vrátili otrávení, a ještě ke všemu byste mohli nepodařený výlet v dalším týdnu odstonat.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Horoskop připomíná, že dělat něco automaticky, bez rozmyslu a zbrkle se nevyplácí. Platí to tím spíš při libovolných finančních transakcích Foto: fizkes, Shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

Budete-li něco kupovat z druhé ruky, týká se to i sběratelských kousků, zjistěte si nejdřív běžnou cenu, jinak přeplatíte. Pořádně si to zavaříte, když se vmísíte do cizího sporu, což se týká kolegů, přátel i sousedů. S velkou pravděpodobností se totiž zastanete člověka, který nebude v právu, a to vám ten druhý hned tak neodpustí. Jste-li čerstvě po rozchodu, dostanete příležitost vztah obnovit, ale pod podmínkou, že si nebudete nic vyčítat, prostě zapomenete na minulost. Máte-li batole, o víkendu ho sledujte, neboť se parádně rozpovídá, o pohybových exhibicích ani nemluvě.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Ovládejte se zkraje týdne. Jinak začnete druhým poroučet, dělat dusno v práci i doma, což by samozřejmě negativně ovlivnilo atmosféru dalších dní a pošramotilo mezilidské vztahy. Vsadíte-li na disciplínu a vstřícnost, posílíte svou pracovní pozici a jako k autoritě k vám budou vzhlížet i zkušenější kolegové. Dokážete totiž jít ve všem do hloubky a všimnete si drobností, které ostatní nezaregistrují. Když o víkendu pocítíte divný tlak pod žebry, zamiřte na pohotovost, neboť by vzhledem k horoskopu mohlo jít o podrážděná játra.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Hledáte-li zaměstnání nebo brigádu, buďte enormně obezřetní. Sice vám nabídnou práci, jenže „na černo“. Horoskop naznačuje, že byste nejen nedostali mzdu, ale měli i potahovačky s paragrafy, tak bez smlouvy nehněte ani prstem. Ve druhé polovině týdne vás čeká pořádná divočina. Vycítíte, že potřebujete prchnout od každodenních povinností, a hlavně změnit prostředí. Takže se dá předpokládat, že víkend strávíte v přírodě a domů se vrátíte s úžasnými zážitky i nabití energií.

Foto: Ground Picture, Shutterstock.com

Konstelace přejí cestování, tak toho využijte. Už při vymýšlení, plánování a organizování výletu, víkendového pobytu či kratší dovolené vyloženě pookřejete Foto: Ground Picture, Shutterstock.com

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Obchodníkům zejména s módním zbožím, šperky, kosmetikou nebo uměním všech forem se rapidně zvýší tržby, finančně si polepší i většina zaměstnanců. Krušné chvilky vás ale neminou, máte-li doma školáky. Čemusi nebudou rozumět, jenže vy také ne, a tak si budete muset udělat opáčko z učiva základní školy, protože až poté jim budete schopni probíranou látku polopaticky vysvětlit. Obloukem se vyhýbejte internetovým kasinům a s nikým se nesázejte, protože konstelace naznačují, že byste prohráli i své vlastní boty.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Doma se patrně ocitnete v roli „proti všem“. Rodina totiž bude tvrdohlavě prosazovat nesmysl, který by vás akorát připravil o nemalou sumu, ale efekt žádný. Buďte trpěliví, protože nakonec objevíte pádný argument, na který budou slyšet, a dají vám za pravdu. Máte-li „lásku na dálku“, okolnosti vás přinutí změnit termín setkání, ale o to víc se na sebe budete těšit, tak z toho nebuďte rozmrzelí. O víkendu si nenechte ujít zábavnou akci v blízkosti bydliště. Vyřádíte se bez ohledu na věk, a dokonce coby nezadaní konečně můžete najít „dvojplamen“.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Pokud jste v minulosti podcenili léčbu, potíže o sobě dají vědět v dvojnásobné intenzitě. Velmi opatrní by měli být alergici a mít vždy po ruce lék pro případnou ataku. Tím ale výčet nástrah číhajících na vaše znamení končí. Podnikatelé dostanou příležitost rozšířit aktivity do ciziny. Ti, kteří mají v plánu vycestovat pracovně či za odpočinkem, budou mít konečně v ruce všechny potřebné dokumenty. Při zkoušce dostanete otázku, ve které budete kovaní, a vědomostmi oslníte. O víkendu se díky náhodě přesvědčíte, že jste se svou láskou dokonale sehraná dvojka.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Pokud vám někdo dluží peníze, zejména se to týká pojišťovny a státních institucí, konečně vám obnos vyplatí. Existuje-li člověk, který se snaží poškodit vaši pověst pomluvami, opět o sobě dá vědět, ale tentokrát si to nenechte líbit a komentujte, co na vaši adresu pronese. „Utlučete“ ho jeho vlastními slovy a znemožníte tak dokonale, že se vám na hodně dlouho ztratí z očí i doslechu. Ve druhé polovině týdne choďte spát se slepicemi. Odstartují totiž nejintimnější noci tohoto roku, v sexu si s drahou polovičkou budete rozumět jako dlouho ne.

V neděli 2. října je Svátek andělů strážných, tak tomu svému po setmění zapalte svíčku a v duchu mu poděkujte, že nad vámi bdí a bude vás střežit i v budoucnu…

Reklama

Související témata:

Načítám