Hlavní obsah

V čem vyrazí znamení na silvestra? Vodnáři odhalí kůži a Býci svůj šarm, smyslné Váhy vám vezmou dech

Foto: OPOLJA, Shutterstock.com

Foto: OPOLJA, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čeká vás silvestrovský večírek na oslavu konce roku 2023? Přečtěte si, jaký outfit nejspíše zvolí jednotlivá znamení zvěrokruhu a proč.

Článek

Třpytivé večírkové šaty, střízlivý elegantní kostýmek, nebo pohodlné tepláky? Každý přistupuje k módě po svém: někoho vůbec nezajímá a stará se hlavně o pohodlí, jiný by nedokonale upravený nevyšel ani s košem. Prozradíme vám, jak to mají jednotlivá znamení zvěrokruhu a v jakém outfitu nejspíš vyrazí na nadcházející silvestrovskou party.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Pro Berana je silvestr příležitost předvést svůj odvážný a energický styl. Na večírek si vybere outfit, který bude zářit stejně jako on sám. Spoléhá na něco nápaditého a atraktivního, jako je například flitry posetý třpytivý kousek nebo odvážný a odhalený model. Beran rád vystupuje do popředí, a tak nebude váhat vsadit na výrazné barvy, které odrážejí jeho silné sebevědomí. Můžete si být jisti, že na silvestrovský večírek s Beranem budete rozhodně vzpomínat, a to nejen na jeho outfit.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býk na silvestrovský večírek přichází s jasným plánem: vytvořit svým lookem dokonalou rovnováhu mezi pohodlím a luxusem. Jeho outfit bude spojením elegance a praktičnosti – pravděpodobně zvolí něco působivého, ale zároveň z pohodlného materiálu. Nejspíš si vybere jednoduché krásné šaty nebo dobře padnoucí oblek a bude jistě preferovat pohodlné boty před vysokými podpatky. Z barevné palety si nejspíš vybere zemitě teplé odstíny, což odpovídá jeho smyslu pro přírodu a pohodu. Býk bude na večírku vypadat jedinečně šarmantně, s diskrétním leskem luxusu.

Foto: Maria Markevich, Shutterstock.com

Chystáte se na pořádný silvestrovský večírek? Váš ideální outfit bude pravděpodobně vycházet z charakteru vašeho znamení horoskopuFoto: Maria Markevich, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Pro Blížence představuje výběr silvestrovského outfitu výzvu plnou možností. Mají šatník přeplněný různými styly, takže vybrat jen jeden look je pro ně téměř nemožné. Očekávejte od nich něco kreativního a stylového, mohou se rozhodnout pro elegantní, ale ležérní oblečení, které jim umožní volně se pohybovat po parketu a pořádně si zatančit. Nejspíš si vyberou veselé a svěží barvy, možná s nějakým výrazným prvkem, který k nim přitáhne pozornost. Celkový dojem bude hravý a sofistikovaný a je dost dobře možné, že se během večera zvládnou (i několikrát) převléknout.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Rak se na silvestrovský večírek připravuje s precizností sobě vlastní. Jeho outfit bude nejen stylový, ale i plný emocí. Očekávejte romantický a vkusný model s důrazem na promyšlené detaily. Nejspíš zvolí něco pohodlného, aby se mohl volně bavit a zároveň se cítil jako doma, ale také bude chtít působit upraveně a krásně svátečně – všechny svátky jsou pro něj důležité a hodně je respektují. Barvy budou jemné a pastelové, možná s trochou stříbrného nebo perleťového lesku.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lev se na silvestrovské oslavy těší celý rok a rozhodně na party hodlá pořádně zazářit. Jeho outfit bude něco jako módní ohňostroj: odvážné barvy, třpytivé detaily a extravagantní kousky, protože kdy jindy si je obléct než na konci roku! Očekávejte, že zvolí působivou kombinaci, která zdůrazní jeho charismatickou osobnost. Ležérnost a pohodlí nejsou pro Lva na silvestra na pořadu dne. Zlaté, černé či purpurové odstíny budou stát v popředí jeho módní kreace spolu s doplňky, které přitáhnou pozornost a podtrhnou jeho královský styl. Večírek je pro něj přehlídka a jeho vzhled tomu odpovídá.

Foto: OPOLJA, Shutterstock.com

Lákají vás třpytky, flitry a slavnostní lesk? Kdy jindy si je obléct, když ne na silvestra!Foto: OPOLJA, Shutterstock.com

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panna na silvestrovský večírek přinese elegantní závan dospěle sofistikovaného stylu. Její outfit bude bezchybný a promyšlený do nejmenších detailů. Očekávejte kombinaci neutrálních barev, které podtrhnou její praktický přístup k módě a nadčasovost jejího oděvu. Přestože nebude vypadat přehnaně, každý kousek bude vkusný a kvalitní. Případně může přidat nějaký originální prvek v podobě šperku nebo třeba zábavné brože jako odkaz na skrytý smysl pro humor a kreativitu. Tak se Panna cítí pohodlně a připraveně vstoupit do nového roku s praktickým plánem a špetkou elegance.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

I na silvestra sázejí Váhy na estetiku a svůdnost. Móda je jejich živlem, proto od nich očekávejte smyslný outfit, který zdůrazní jejich přednosti a vezme vám dech. Váhy jsou známé svým vkusem a smyslem pro krásu, takže si vyberou oblečení s nádechem luxusu. Nečekejte nic přehnaně extravagantního, ale rozhodně něco sexy, ačkoli ne lacině. Barvy, po nichž sáhnou, budou pravděpodobně harmonické a perfektně sladěné, protože Váhy skvěle ovládají umění kombinování barev. Na večírku rozhodně upoutají pozornost nejednoho hosta.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Na silvestrovském večírku se Štír objeví v tajemném a smyslně rafinovaném outfitu. Jeho oblečení bývá často odrazem jeho hlubokého vnitřního života. Můžete očekávat elegantní kousky, které zvýrazní tajuplné charisma. Převládajícími barvami budou pravděpodobně černá nebo tmavě červená a vínová a každý detail bude promyšlený a signifikantní. Štír si rád ponechává něco pro sebe, lpí na své tajuplnosti a to se odráží i v jeho stylu. Nepůjde o nic prvoplánově extravagantního ani provokativního, ale rozhodně to zaujme.

Foto: stockukraine, Shutterstock.com

Silvestrovské veselí ve společnosti se bez speciálního outfitu neobejdeFoto: stockukraine, Shutterstock.com

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelec si na módu a trendy kreace příliš nepotrpí, takže nečekejte, že by na silvestrovskou party vyrazil v nějakém přehnaném modelu. Klidně na sebe hodí tepláky a triko, zkrátka něco, v čem se cítí fajn a pohodlně – protože právě tak, upřímně a bez masky, chce odstartovat nový rok. Anebo se po hlavě vrhne do skládání co nejbláznivějšího a nejbarevnějšího outfitu. Právě Střelec si nejspíš nasadí klaunský nos, duhovou paruku a ujeté brýle nebo se navleče do kostýmu kuřete. Pro zábavu a pohodu cokoli.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozoroh je hodně sevřené, někdy až upjaté znamení a nejspíš se ohledně outfitu nerozjede ani na silvestrovský večírek. Výběr bude pravděpodobně odrážet jeho konzervativní přístup k módním trendům, ačkoli pro speciální příležitost vybere pravděpodobně něco s nádechem luxusu. Očekávejte elegantní střih, možná v kombinaci s tradičními prvky, které ukazují na lásku Kozorohů k tomu, co dobře znají. Barvy budou spíš klidné, neutrální, možná tmavší odstíny, které přidávají grácii a ladnost.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Na silvestra můžete očekávat, že Vodnář přinese svou nespoutanou energii i v rámci toho, co bude mít na sobě. Jeho outfit bude pravděpodobně kombinací futuristických prvků, originality a kreativity. Vzhledem k jeho nebojácnému přístupu k módě si lze představit vlastně cokoli: výrazné, často metalické barvy a moderní střihy, asymetrii i výrazně odhalenou kůži. Možná si vezme i něco excentrického, co ostatním vyrazí dech. Pro Vodnáře není styl jen otázka oblékání, ale vyjadřování individuality a odporu vůči konvencím. Silvestrovský večer s ním bude jako pohled do budoucnosti módy.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby přijdou s něčím, co druhé okouzlí a zároveň vtáhne do rybího světa kreativity a zručnosti. Jejich outfit bude pravděpodobně mít něco z pohádkové elegance a mystiky, může být plný fantasy prvků a nerdských vychytávek. Možná si obléknou něco z průsvitných materiálů nebo se třpytivými detaily, které odrážejí jejich snový a intuitivní přístup k životu. A je dost dobře možné, že si svůj oděv ušijí samy. Pro Ryby je móda prostředkem k vyprávění příběhu, jejich šatník často obsahuje kousky, které nesou hluboký význam.

Horoskop na každý den pro vaše znamení najdete na Proženy.cz.

Načítám