Hlavní obsah

Kalhotky pro všechny příležitosti: Jaké se vám budou hodit?

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Důvod k radosti i k nákupům se vždycky najde. A protože dnes je Mezinárodní den spodního prádla, můžete ho oslavit třeba v nových kalhotkách. Jaké kousky by vám v šuplíku rozhodně neměly chybět?

Článek

Ideální kalhotky musejí především dokonale sedět. Při výběru hraje roli nejen správná velikost, ale také střih. Klasický využijete pod oversized šaty, tanga zas k upnutým kalhotám. Představíme vám i speciální modely, které oceníte během menstruace, a poradíme, kde seženete pohodlné šortky na spaní.

1. Klasický střih

Klasické kalhotky jsou oblíbené zejména pro komfort, který nositelkám zaručují. Často se vyrábějí z příjemných bavlněných či směsových materiálů, a když budete v obchodech malinko pátrat, narazíte na výhodná balení za přijatelnou cenu. Přesto je třeba zmínit jednu nevýhodu: Jelikož zakrývají celý zadeček, mohou se rýsovat pod oblečením. K přiléhavému outfitu si je raději nikdy neberte.

Foto: Archiv firem

Zleva: Dedoles, 129 Kč. Shein, 236 Kč za 6 kusůFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Dorina, 410 Kč za 5 kusů, prodává Zalando. Esprit, 849 Kč za 2 kusyFoto: Archiv firem

2. Brazilky 

Zato brazilky sahají naopak jen do půlky zadečku a opticky jej zakulacují, proto se řadí mezi nejvíce sexy kalhotky na trhu. Když si vyberete model ozvláštněný krajkou, ocení ho i partner. Tento střih nabízí kompromis mezi klasickými kalhotkami a tangy a můžete ho obléct pod většinu upnutého oblečení.

Foto: Archiv firmy

Na foto: Marks & Spencer, kalhotky 299 Kč Foto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Na foto: Astratex, kalhotky 339 KčFoto: Archiv firmy

3. Tanga 

Některé ženy na ně nedají dopustit, jiné jim daly definitivní sbohem s posledními náctiletými narozeninami. Je pravda, že tanga neodpustí žádné nedostatky postavy, a pokud nemáte pevné pozadí, nejspíš pro vás nebudou vhodnou volbou. Jejich obrovskou výhodou je ale to, že jsou prakticky neviditelné i pod letní saténovou sukní.

Foto: Archiv firmy

Na foto: Agent Provocateur, 1570 Kč Foto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Na foto: Intimissimi, kalhotky 369 Kč Foto: Archiv firmy

4. Stahovací kalhotky

Do perfektních křivek máte daleko, zato se blíží termín kamarádčiny svatby? K vysněné figuře vám mohou dopomoct tvarující kalhotky. A užijete je i v budoucnosti, až nebudou společenské události výjimečnou, nebo dokonce nepřijatelnou záležitostí. Díky nim si sebevědomí zvýšíte na večírku či pracovní schůzce, ale pro každodenní nošení určené nejsou. Ostatně ve stahovacím prádle vám příliš pohodlně opravdu nebude.

Foto: Archiv firem

Zleva: H&M, 499 Kč za 2 kusy. Cellbes, 336 Kč Foto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Lindex, 799 Kč. Etam, 559 Kč Foto: Archiv firem

5. Na spaní 

Toužíte po klidném a zdravém spánku? Zahoďte veškeré oblečení, které vás škrtí a ruší vaše sny. Vklouzněte do kraťásků v saténovém či bavlněném provedení, odložte podprsenku a oblékněte větší tričko. Roztomilé šortky můžete v nadcházející sezoně využít i jako součást domácího úboru.

Foto: Archiv firem

Zleva: Reserved, 359 Kč za 2 kusy. New Yorker, 219 Kč Foto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Rainbow, 357 Kč za 3 kusy, prodává Bonprix. Gate, 174 Kč Foto: Archiv firem

6. Menstruační kalhotky

Přestože se jejich sláva šíří raketovou rychlostí, možná jste se ještě neodvážily vyzkoušet je na vlastní kůži. Menstruační kalhotky dokážou plně nahradit běžné intimní pomůcky, nezatěžují planetu a představují pohodlné řešení během menstruace. Samozřejmě je musíte prát, a tak se doporučuje pořídit si rovnou alespoň čtyři kousky. Nejsou sice nejlevnější, ale když si spočítáte, kolik utratíte za jednorázové vložky a tampony, dojdete k závěru, že menstruační kalhotky se vlastně vyplatí.

Foto: Archiv firem

Zleva: Snuggs, 749 Kč. Meracus, 459 Kč, prodává MalunaFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Sayu, 890 Kč. Econea, 999 Kč Foto: Archiv firem

Reklama

Načítám