Hlavní obsah

7 slavných dam, které vydělávají víc než jejich partneři

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tradiční rozdělení rolí v rodině? Muž by měl být především živitel a žena pečovat o domácnost a děti. Mnohé páry fungují úplně jinak a výjimkou nejsou ani slavné osobnosti. Víte, které známé ženy nosí domů víc peněz než jejich partner?

Článek

Spolu s tím, jak se ženy emancipují a kromě rodiny a dětí se soustředí i na práci a kariéru, roste i počet párů, kde žena vydělává víc. A že to někomu připadá divné, protože peníze by měl mít v rodině na starosti muž? Tento stereotyp je dávno překonaný. Jasným důkazem jsou spokojené slavné dvojice, kde jsou rozdíly ve výdělcích často obrovské, a přesto jsou spolu partneři šťastní desítky let.

Gisele Bündchen (40) & Tom Brady (43)

Ač je on jedním z nejlepších rozehrávačů ligy amerického fotbalu, ani zdaleka nevydělává tolik jako jeho manželka, která patřila mnoho let k nejlépe placeným supermodelkám. A i když už se neobjevuje na přehlídkovém mole, je tváří mnoha značek a má vlastní řadu spodního prádla i bot. Jejich společný majetek se odhaduje na 580 milionů dolarů, z čehož zhruba dvě třetiny přinesla do domácí pokladny právě ona.

Foto: Profimedia.cz

Svoji jsou od roku 2009, mají dvě děti a jejich společný majetek je obrovský. Kdo který milion vydělal, je v běžném životě úplně jednoFoto: Profimedia.cz

Meryl Streep (71) & Don Gummer (73)

Jedna z nejlepších hereček a hollywoodská legenda údajně dostává za jeden film 5 až 10 milionů a za epizodu seriálu inkasuje necelý milion. Její majetek se odhaduje na 150 milionů dolarů. Její manžel je sochař a vydělává výrazně méně. Přesto jsou více než čtyřicet let šťastným párem, a třebaže ona je skutečná hvězda, žijí i s dětmi docela normální život.

Foto: Profimedia.cz

Zpočátku blízcí jejich vztahu prý moc šancí nedávali, ale oni všem vytřeli zrakFoto: Profimedia.cz

Nicole Kidman (53) & Keith Urban (52)

On patří k nejpopulárnějším country zpěvákům, je oceňovaný i mimo Austrálii a vydělává víc než slušně. Ale jeho manželkou je skvěle placená oscarová herečka, jejíž majetek je odhadován na stovky milionů dolarů. My jim tleskáme za to, jak se vzájemně podporují. A že on je ještě navíc o fous menší než jeho „holčička“, jak svou ženu oslovuje? Sebevědomý muž to nemá zapotřebí řešit.

Foto: Profimedia.cz

Stále jako hrdličky. Oba uspěli ve své branži a umějí si dát najevo lásku i podporuFoto: Profimedia.cz

Cameron Diaz (48) & Benji Madden (41)

Usměvavá herečka prorazila už v roce 1994 svým druhým filmem Maska, byla čtyřikrát nominována na Zlatý glóbus a zařadila se k nejlépe placeným ženám svého oboru. Třebaže se před pár lety rozhodla věnovat víc sama sobě a rodině a ukončila kariéru, přesto stihla vydělat rozhodně více než její manžel, člen hudební kapely Good Charlotte. Nyní pečují o dceru a užívají si jeden druhého.

Foto: Profimedia.cz

Že peníze nejsou všechno? Tihle dva jsou důkazem! Ona jich vydělala určitě víc než on a teď se rozhodla si je užítFoto: Profimedia.cz

Oprah Winfrey (66) & Stedman Graham (69)

Žít po boku jedné z nejbohatších a nejvlivnějších žen světa, to chce mít řádně zdravé sebevědomí. Čisté jmění světoznámé moderátorky se odhaduje na téměř tři miliardy dolarů, a ačkoliv je její partner úspěšný podnikatel, ani zdaleka nevydělá tolik jako majitelka mediálního impéria.

Foto: Profimedia.cz

Jsou spolu skoro čtyřicet let a ona na partnerovi vždy oceňovala, že ji podporuje a chápe, jak náročná je její práceFoto: Profimedia.cz

Sarah J. Parker (55) & Matthew Broderick (58)

Díky roli novinářky Carrie Bradshaw v ikonickém seriálu Sex ve městě (1998–2004) se stala hvězdou a módní ikonou. Kromě hraní se věnuje i navrhování bot a tvorbě parfémů a je velmi úspěšná, hereččin majetek se odhaduje na 100 milionů dolarů. Její muž je ze stejné branže, ale ve filmu nikdy výrazněji neuspěl, nebyl hercem hlavních rolí a mnohem více se věnoval divadlu.

Svůj úspěch si herec vybral jinde: byl své ženě soustavně nevěrný.

Foto: Profimedia.cz

V Sexu ve městě platil účty pan Božský. Ve skutečnosti je výdělečnější ona a vztah s manželem to nikterak nenarušujeFoto: Profimedia.cz

Jessica Alba (39) & Cash Warren (41)

Je krásná a sexy, a třebaže za sebou nemá opravdu výrazné nebo charakterní role, na bankovním kontě má miliony. Film, který krásku vystřelil mezi hvězdy, byl bezesporu Sin City – město hříchu (2005). Ona ale nezůstala jen u hraní. Jako matce jí na trhu chyběly kvalitní dětské produkty, tak založila společnost Honest a začala je vyrábět. Její muž je filmový producent, a i když má peníze jako křestní jméno a jeho jmění je nezanedbatelné, přesto víc financí do rodinného rozpočtu přinese jeho manželka.

Které hvězdy mají stejně jako Jessica Alba perfektní břicho i po dětech?

Foto: Profimedia.cz

Mají spolu tři děti, oba jsou pracovně velmi vytížení, ale na sebe jako pár nezapomínajíFoto: Profimedia.cz

Pěkně vydělávat je prima, jenže peníze nejsou všechno. Kteří slavní a úspěšní lidé promluvili o své depresi?

Reklama

Načítám