Hlavní obsah

Zimní oblečení, které je vše, jen ne nudné. Inspirujte se slavnými ženami a jejich outfity

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V zimě je příliš lehké sklouznout ke vzorci, kdy vytahujete stále stejný svetr a péřovku. Pochopitelný požadavek „teplo na prvním místě“ se ale nemusí vylučovat s pestrostí a nápaditými kombinacemi. Jak se zahřát a vypadat u toho stylově?

Článek

Cítíte, že byste potřebovaly trochu rozšířit svůj zimní módní repertoár? Začněte hledat inspiraci. K té skvěle slouží třeba povedené outfity hvězd, které si můžete bez problému seskládat podobně a přesně tak, aby vám slušely. Která kombinace se nejvíc blíží vaší představě o dokonalé zimní sestavě?

Pastelový kabát podle Ashley Roberts

Kabát je základ zimní garderoby a zpravidla také první kousek, kterého si na vás okolí všimne. Pokud tedy chcete vnést do šatníku nový prvek, doplňte oblíbené šedé nebo černé svršky něčím barevným. Velmi lichotivé jsou jemné pastelové odstíny a nemusíte se je bát kombinovat s černou. Ashley Roberts si v odstínu kabátu vybrala i kalhoty, klidně ale zůstaňte jen u jedné barvy. Stejně tak můžete samozřejmě sáhnout po oblíbených kotníčkových botách – v tomto případě je lepší alespoň nízký podpatek.

Foto: Profimedia.cz

Ashley Roberts, bývalá členka kapely Pussycat Dolls, si barvy dávkuje pravidelně. Příjemný lila kabát zkombinovala s kalhotami v téže barvě a komplet doplnila černým rolákemFoto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: Kabát Marks & Spencer, 2499 Kč. Rolák Lindex, 499 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Kalhoty Minimum, 2000 Kč, prodává Zalando. Boty Zara, 699 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Sluneční brýle Gino Rossi, 1699 Kč, prodává CCC. Kabelka Liu Jo, 3997 Kč, prodává EobuvFoto: Archiv firem

Zářivý kabát jako Amanda Holden

Baví vás výraznější odstíny? Využijte toho, že vám trendy (a nabídky v obchodech) přejí, a pořiďte si kabát, který je vidět už na dálku. Barvou sezony je hot pink, pokud ale nepatříte mezi fanynky růžové, klidně zkuste třeba oranžovou jako Amanda Holden. Kromě té se můžete porozhlédnout třeba ještě po ostře zelené nebo výrazné modré. Je pro vás oranžový kabát příliš? V nápadné barvě si pořiďte třeba jen svetr. À propos, v potaz vezměte i manšestrové kalhoty – v  širším střihu vypadají opravdu stylově.

Foto: Profimedia.cz

Moderátorka Amanda Holden kabát pečlivě sladila se svetrem i kabelkouFoto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: Svetr Marc O’Polo, 2690 Kč. Kabát Massimo Dutti, 4499 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Manšestrové kalhoty Only, 999 Kč, prodává About You. Boty Mango, 1299 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Sluneční brýle Vila, 459 Kč, prodává Answear. Kabelka Guess, 3189 Kč, prodává EobuvFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Náušnice H&M, 299 Kč. Set náramků Reserved, 259 KčFoto: Archiv firem

Ležérní bunda jako Izabel Goulart

K tomu, abyste vylepšily klasické spojení džínů – modelka Izabel Goulart šla do trendy low rise varianty – a roláku a krátké prošívané bundy, vám bude stačit pár doplňků. Třeba kostkovaná šála, náušnice a čepice nebo klobouk. Kromě typu baker boy, který vidíte na modelce, se i nadále nosí kloboučky bucket hat – a seženete je i zateplené.

Foto: Profimedia.cz

Brazilská modelka Izabel Goulart se snoubencem, německým fotbalovým brankářem Kevinem Trappem, při prosincové procházce studeným New YorkemFoto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: Rolák Rut & Circle, 999 Kč, prodává About You. Low rise džíny H&M, 799 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Bunda H&M, 1499 Kč. Šála Medicine, 509 Kč, prodává AnswearFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Sluneční brýle Answear Lab, 449 Kč. Čepice Mango, 499 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Náušnice DKNY, 1099 Kč, prodává Answear. Tenisky Champion, 1499 Kč, prodává CCCFoto: Archiv firem

Kabát s beránkem podle Kate Hudson

Velký hit sezony představují bundy s beránkem, které známe nejčastěji v krátké podobě. Letecká bunda ale není to jediné, kde se tento prvek objevuje. Nosit ho můžete i na límci koženého nebo koženkového kabátu. Pod něj se dá obléknout v podstatě cokoli – za vypíchnutí ale stojí ženské kousky, například úpletové šaty, které kopírují postavu, a zvolila je i herečka Kate Hudson.

Foto: Profimedia.cz

Beránkový trend si zamilovala i herečka Kate Hudson a pořídila si dlouhý kabát podšitý tímto oblíbeným materiálemFoto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: Koženkový kabát, 2399 Kč. Úpletové šaty, 799 Kč. Oba kusy ReservedFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Náušnice Answear Lab, 669 Kč. Boty Ryłko, 2679 Kč, prodává EobuvFoto: Archiv firem

Černá s černou podle Carey Mulligan

Zůstanete u osvědčeného all black looku? Pokud nechcete, aby váš celočerný outfit nudil, zvolte kousky s různými texturami. Skvěle fungují třeba koženkové kalhoty, které se momentálně nosí v klasickém rovném střihu, stejně tak ale můžete zkombinovat úzké černé kalhoty s objemným pleteným svetrem a koženými botami. Dobře funguje i kontrast lesku a matu, jako to předvedla Carey Mulligan.

Foto: Profimedia.cz

Carey Mulligan, která se proslavila jako Daisy ve filmu Velký Gatsby, vsadila na černou, celek ale chytře namixovala z různých materiálůFoto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: Rolák s příměsí vlny Petit Bateau, 1360 Kč. Koženkové kalhoty Gina Tricot, 1249 Kč, prodává About YouFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Kabát Zara, 2299 Kč. Boty Charles & Keith, 1920 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Sluneční brýle Charles & Keith, 1680 Kč. Náušnice Massimo Dutti, 1295 KčFoto: Archiv firem

Reklama

Načítám