Hlavní obsah

Vánoční svetry, pyžama pro celou rodinu i chladná romantika: Oblečte se v adventu podle slavných

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Vánoce se nezadržitelně blíží, a tak možná přemýšlíte nejen nad dárky, ale i nad tím, co si vezmete o Štědrém dni na sebe. Inspirovat se můžete i u slavných. Tohle je vánoční móda celebrit – veselá, pohodlná i elegantní!

Článek

Vánoce mají speciální atmosféru a zaslouží si i speciální módu. Zda vsadíte na hravost a veselost s trochou vánočního kýče, nebo budete chtít být spíš za elegantní krásku, je jen na vás. Dovoleno je obojí, jak dokazují i tihle slavní.

Gordon Ramsay s rodinou

Foto: Profimedia.cz

Gordon Ramsay a jeho žena Tana mají pět dětí a pohodlí k jejich Vánocům patříFoto: Profimedia.cz

Tohle samozřejmě asi není outfit ke štědrovečerní večeři, ale na sváteční povalování u pohádek je to rozhodně skvělá volba. Vánoční pyžama všeho druhu jsou každoroční hit a potvrzuje to i početná rodina slavného šéfkuchaře. Nabídka je veliká, výběr je jen na vás. Každopádně není snad nic lákavějšího než v době svátků vstát a rovnou se z postele přesunout s těmi, které milujete, na gauč: k cukroví a k úžasným vánočním pohádkám!

Foto: Archiv firem

Zleva: Pánská i dámská pyžama Lidl, 299 Kč. Rodinné pyžamo Bonky, od 549 Kč za kusFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Noční košile Sinsay, 259 Kč. Dámské pyžamo, 527 Kč; pánské pyžamo, 659 Kč; obě LaNotteFoto: Archiv firem

Will Smith

Foto: Profimedia.cz

Vánoční svetry a mikiny jsou klasika a (nejen) hvězdy se v nich rády fotí. A Will Smith není výjimkaFoto: Profimedia.cz

Pro spoustu lidí je to nevkusný vánoční kýč, ale co si budeme nalhávat, o Vánocích je to povoleno. K těmto svátkům barevnost, hravost, světýlka, sněhuláci, sobi a cokoli dalšího patří. Takže vánoční svetry jsou klasika, jíž rozhodně neurazíte, a hlavně: dětem se to bude stoprocentně líbit. A jsou to přece ony, kdo jsou o Vánocích v hlavní roli – samozřejmě kromě Ježíška! Takže to klidně udělejte jako někdejší dívčí idol a čerstvý držitel Oscara se svým sobím svetrem, i když výběr motivů je rozhodně širší než jen tato severská zvířata, která k českým Vánocům moc neladí.

Foto: Archiv firem

Zleva: Dámský svetr, 1 099 Kč. Pánský svetr, 699 Kč. Oba ReservedFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Chlapecký svetr Bonprix, 399 Kč. Dívčí svetr H&M, 349 KčFoto: Archiv firem

Eva Herzigová

Foto: Profimedia.cz

Slavná modelka Eva Herzigová sází spíš na eleganciFoto: Profimedia.cz

Jestli vás na hravost, divokou barevnost, soby ani sněhuláky neužije, možná vám přijde vhod spíš elegantní styl podle topmodelky. Ta u vánočního stromečku sází spíš na vytříbenost, ženskost a vyloženě slavnostní outfit. Dlouhá áčková sukně zkombinovaná s klasickou blůzou je povedená volba. Navíc je to model, který unosíte i jindy než jen jednou v roce. Tak směle do toho!

Foto: Archiv firem

Zleva: Sukně Peserico, 5 249 Kč, prodává Modivo. Top Secret, 1 329 Kč, prodává Secret AvenueFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Halenka Guess, 3 109 Kč, prodává Modivo. Halenka H&M, 599 KčFoto: Archiv firem

Claudia Schiffer

Foto: Profimedia.cz

K Vánocům patří i procházky a na těch se teplý svetr hodí. A když ho zařadíte do podobného outfitu jako Claudia Schiffer, neuděláte chybuFoto: Profimedia.cz

Legendární topmodelka 90. let samozřejmě umí být za elegantní krásku, ale zvládá i ležérní a pohodlnou módu. A jestli se o Vánocích kromě odpočinku a povalování věnujete i procházkám a výletům, stojí za to omrknout tento její outfit pro inspiraci. Perfektně padnoucí džíny má skoro každý – a jak vidíte, stačí je zkombinovat s hřejivým svetrem se severským vzorem a teplými botami. Tohle je pohodlný, praktický a zároveň slušivý model, v němž lze vyrazit do přírody, na vánoční trhy, ale třeba i na návštěvu za blízkými.

Foto: Archiv firem

Zleva: Svetr Edited, 1 601 Kč, prodává About You. Svetr Answear Lab, 1 399 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Sněhule Macy, 709 Kč, prodává Botovo. Válenky Jenny Fairy, 1 699 Kč, prodává EobuvFoto: Archiv firem

Victoria Beckham

Foto: Profimedia.cz

Victoria Beckham je vždy za dámu a o Vánocích to platí snad dvojnásobFoto: Profimedia.cz

Je jasné, že k štědrovečerní večeři usedne v pyžamu či džínách snad jen barbar. Tady se sluší vsadit na skutečnou eleganci a sáhnout po něčem slavnostním. A midišaty v typické vánoční červené barvě jsou rozhodně skvělá volba – koneckonců ne nadarmo platí tato dáma za módní ikonu. A jaký zvolíte střih či tvar výstřihu, to už je jen na vás… Jen vy víte, jaké šaty sluší vaší postavě nejvíc.

Foto: Archiv firem

Zleva: Šaty Threadbare, 1 040 Kč, prodává Zalando. Šaty Myleene Klass, 2 525 Kč, prodává NextFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Šaty Trendyol, 699 Kč, prodává BezvaSport. Šaty Swing, 2 659 Kč, prodává About YouFoto: Archiv firem

K Vánocům a pravé sváteční atmosféře patří i vánoční trhy. Znáte nejkrásnější adventní trhy v Česku? Praha není jediná, ohromí vás i Olomouc. Kam ještě vyrazit?

Reklama

Načítám