Hlavní obsah

Už je to tu zas. V čem jít na sváteční návštěvu ke tchyni?

Foto: F&F

Foto: F&F

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Holá záda a hluboké výstřihy? Těch se během svátečních pochůzek po příbuzných raději vyvarujte. Tedy pokud nechcete poslouchat přednášky o nastydlých ledvinách. Jaký dress code zvolit na návštěvu příbuzných, abyste nenarušily pohodovou atmosféru a vztahy v rodině?

Článek

Vánoce jsou za dveřmi, a protože k nim patří i povinné oslavy, nahlédněte do svého šatníku dřív, než bude pozdě. V záloze byste měly mít nadčasové, elegantní i třpytivé kousky, které zúročíte právě v nadcházejících dnech. Rozlučte se s trendy, jako jsou oversized střihy, robustní boty či pohodlné tepláky, a buďte za dámu!

Blýskněte se

Vánoce jsou považovány za nejkrásnější svátky roku, a tak dá rozum, že se k nim váže i slavnostní garderoba. Svátky bez flitrů si nedovedou představit ani módní návrháři, vždyť aktuální kolekce jsou plné třpytek. Nenechte se zahanbit a pořiďte si stylovou sukni, v které zazáříte nejen na Štědrý den. Doplňte ji jednoduchou košilí a nadčasovými doplňky. K vysněné postavě vám mohou lehce pomoct stahovací punčocháče, tak na ně nezapomeňte.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. košile Vila, 840 Kč, prodává Zalando; 2. boty DeeZee, 599 Kč, prodává CCC; 3. náhrdelník Na–Kd, 509 Kč; 4. sukně Zara, 1199 Kč; 5. kompresní punčocháče Calzedonia, 369 Kč; 6. psaníčko Michael Kors, 2099 Kč Foto: Archiv firem

Zázračné barvy  

Jedete k příbuzným autem? Klidně obujte místo zimních kozaček lodičky. Ještě než vklouznete do domácích pantoflí, uděláte první dojem na jedničku. Chcete si opticky ubrat pár let? Oblečte se do světlých odstínů od hlavy až patě. Díky nim budete vypadat odpočatější, rozzářenější i mladší.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1: kabát COS, 5710 Kč; 2. lodičky Roberto, 1369 Kč, prodává Eobuv; 3. náušnice se sladkovodními perlami Klenota, 6900 Kč; 4. šaty H&M, 999 Kč; 5. punčocháče Astratex, 84 Kč; 6. kabelka Wittchen, 2445 Kč Foto: Archiv firem

Francouzská elegance 

Máte už plné zuby vánoční zelené? Vyzkoušejte její pastelovou verzi, která nesluší jen letní sezoně. Elegantní kalhoty s puky jsou hodny šatníku opravdové dámy stejně náležitě jako sukně a šaty. Pokud tedy upřednostňujete nohavice, sáhněte po modelu v byznysovém stylu. Pro dokonalý efekt můžete přidat ještě francouzský baret.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. rolák Gate, 278 Kč; 2. boty Tamaris, 2999 Kč; 3. kalhoty Only, 829 Kč, prodává About You; 4. baret Tonak, 500 Kč; 5. náušnice Šperky image, 998 Kč; 6. kabelka Creole, 994 Kč, prodává ModivoFoto: Archiv firem

Módní stálice 

Pouzdrová sukně by měla mít ve vašem šatníku čestné místo. Tento střih totiž sluší všem postavám i každému věku. Nestárnoucí kostkovaný vzor je nadčasový a skvěle se kombinuje. Bílou halenku zastoupí netradiční šedá, a jestli se rozhodnete následovat současné trendy, neměla by vám chybět ani úpletová vesta. Celý outfit ještě okořeňte výrazným šperkem.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. vesta Massimo Dutti, 3295 Kč; 2. boty Kazar, 3790 Kč; 3. prsten Swarovski, 4750 Kč; 4. sukně Mango, 1299 Kč; 5. košile s.Oliver, 1689 Kč; 6. kabelka Answear Lab, 719 KčFoto: Archiv firem

Reklama

Načítám