Hlavní obsah

Podzim je na spadnutí, proplujte jím ležérně jako Katie Holmes i šik jako Anna Wintour

Foto: Gettyimages.com

Foto: Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S létem, sluníčkem a tropickými teplotami je pomalu amen. Oficiálně začíná podzim 23. září, ale je dost možné, že v šatníku ho budete muset přivítat dřív. Stylové ale můžete být i v tomto ročním období, budiž vám jsou inspirací třeba tyhle slavné dámy.

Článek

Sice nadáváme na vedra, ale léto ve výsledku skoro všichni milují. Podzim má fanoušků mnohem méně. Sice se můžeme rozplývat nad nádhernou barevností listů stromů, ale faktem je, že podzim je také dost pošmourný, deštivý a poněkud šedivý. Ale rozhodně by to nemělo platit o vašem šatníku, ten s příchodem chladnějšího počasí nemusí ztratit šmrnc. A jestli hledáte inspiraci, tyhle slavné dámy rozhodně módně inspirativní jsou.

Ashley Roberts

Britská zpěvačka a televizní osobnost Ashley Roberts platí za módní ikonu, a to zcela právem. Co model, to módní trefa do černého. Navíc je její oblečení většinou velmi pohodlné, ležérní, originální, ale nikoli výstřední, takže její kousky se nehodí jen pro VIP, ale unosí je i obyčejné smrtelnice.

A platí to i pro tento model pohodlných kalhot s jemným proužkem a volnějším sakem. Dohromady to těmto dvěma kouskům spolu s basic bílým tričkem skvěle ladí a bonusem je, že je unosíte i jednotlivě. Sako třeba k džínům nebo skládané sukni a kalhoty budou skvěle vypadat i se svetříkem, klasickým křivákem nebo džínovou bundičkou.

Katie Holmes

Herečka a bývalá manželka Toma Cruise miluje pohodlnou a ležérní módu, kousky, v nichž sice zdobíte, ale také trpíte, u ní nenajdete. Libuje si ve volných střizích a její šatník by unosila každá.

Koneckonců uznejte samy. Volně střižené kalhoty, kde se o veškerou parádu postará lesklý materiál, a k tomu pohodlný šedivý svetr. V tomhle můžete jít s klidem do divadla či na slavnostní večeři. Katie Holmes vsadila v tomto případě na zlatou, ale podobně by zafungovala i stříbrná barva.

Anna Wintour

Šéfka amerického Vogue, nejvlivnější žena módního světa, ikona, živoucí legenda, která se stala předobrazem pro film Ďábel nosí Pradu. To je Anna Wintour, jež si léta letoucí drží svůj styl, a rozhodně to není chyba. Šaty s výraznými vzory, k tomu dobře padnoucí kabáty a kabátky, trenčkoty či saka, v drtivé většině případů i velké tmavé brýle a samozřejmě její ikonické mikádo, které nosí desítky let.

Anna Wintour nikdy neudělá chybu a to je i případ těchto krásných černo-bílých šatů a hlavně nádherného koženého kabátu ve výrazné modré barvě. Protože kde je psáno, že by měl být jen černý nebo hnědý? Modrá je přece dobrá!

Načítám