Hlavní obsah

Milovník extravagance Jared Leto slaví 50. Tohle vážně nosí!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úžasný herec, talentovaný muzikant a také král extravagance. To je ve zkratce Jared Leto, který dnes slaví 50. narozeniny. A tohle jsou nejdivočejší outfity čerstvého padesátníka.

Článek

V Sebevražedném oddílu (2016) ztvárnil Jokera, exceloval v Klubu poslední naděje (2013), kde za vedlejší roli transsexuála s diagnózou AIDS získal i Oscara, a skvělý byl i v kultovním snímku Requiem za sen (2000). Jared Leto, kterému je dnes rovných 50, ale není jen skvělý herec, ale také urputný bojovník proti módní nudě, milovník extravagance, divokých barev a vzorů. Kdykoli se někde objeví, rozhodně svými modely poutá pozornost. Tohle jsou jeho největší „módní“ úlety.

Záplava bílé

Začneme zlehka, tedy alespoň co se barev týče. Jared Leto na slavnostní události velmi často nosí obleky, ale zapomeňte na klasické střihy a nudnou čerň. Takhle se vyfešákoval v roce 2018 na akci LACMA Art a Film Gala v Los Angeles. Ve sněhově bílém obleku, v saku, které odhalovalo jeho hruď a zdobila obrovská květina, byl rozhodně nepřehlédnutelný. Originalitu si ovšem pro jistotu ještě pojistil, a to výrazným bílým kloboukem.

Foto: Profimedia.cz

Leto miluje obleky, ale rozhodně ne ty klasickéFoto: Profimedia.cz

Divoká rudá jízda

Je jasné, že na British Fashion Awards, tedy na akci, kde se rozdávají ceny významným osobnostem z oblasti módy, je určitá extravagance v podstatě předepsaným dress codem. A Jared Leto ho v tomhle divokém červeném kabátu v roce 2016 rozhodně dodržel.

Foto: Profimedia.cz

Jared Leto miluje barvy a červená patří k jeho oblíbenýmFoto: Profimedia.cz

Ani v civilu se toho nebojí

Těžko říct, zda je tahle žlutá kukla jen Letovou speciální náhradou roušky či respirátoru, nebo je to způsob, jak skrýt slavnou tvář a užít si trochu anonymity. Každopádně nudné a obyčejné oblečení na herci neuvidíte ani v civilu. Takhle se letos v září procházel ulicemi New Yorku.

Foto: Profimedia.cz

Jen málokdo by poznal, že za žlutou kuklou se schovává slavný herecFoto: Profimedia.cz

Dress code splněn

Met Gala je každý rok jedna z nejočekávanější společenských událostí a každý rok má tenhle benefiční ples Metropolitního muzea v New Yorku také speciální téma, kterému je potřeba podřídit dress code. V roce 2019 znělo Camp: Notes on Fashion podle eseje Susan Sontag z roku 1964, která v ní píše o teatrálnosti, záměrném nevkusu a přehnanosti. A Jared Leto se tématu zhostil opravdu dobře – oblékl kostým z dílny Gucci, jehož součástí byla i přesná kopie jeho hlavy, kterou si všude nosil sebou.

Foto: Profimedia.cz

Šokovat je na Met Gala povinnost a Letovi se to v roce 2019 povedloFoto: Profimedia.cz

Hravosti se meze nekladou

Ve filmu Sebevražedný oddíl si Leto zahrál Jokera a samozřejmě si před pěti lety nenechal ujít ani jeho světovou premiéru v New Yorku. A i v tomto případě přistupoval k výběru vhodného outfitu po svém, tedy při zemi se rozhodně nedržel. Modrý vyšívaný kabát, jehož klopy zdobily květiny, záda obří lev, přední část ryby a také obrázky Kačera Donalda, opět budil velký zájem.

Foto: Profimedia.cz

Na premiéru v kabátu s Kačerem Donaldem? Žádný problémFoto: Profimedia.cz

Oblek, ale opět trochu jinak

Rok 2017 a další společenská událost, na níž se potvrdila hercova láska k výrazně červené barvě a k netradičním oblekům. Červený kostkovaný model s bohatě zdobenými klopami saka učinil z Jareda Leta nepřehlédnutelného hosta. Většina mužů by něco takového asi neoblékla, nás by tenhle herec šokoval tím, kdyby se na společenskou událost dostavil v tmavém obleku bez ozdob.

Foto: Profimedia.cz

Není snad společenská událost, kde by se Jared Leto objevil v něčem alespoň trochu „normálním“Foto: Profimedia.cz

V záplavě vzorů

V barvách a vzorech si Jared Leto libuje nejen na červeném koberci, proto i v civilu patří mezi jeho oblíbené značky Gucci, která se toho nebojí. Kabát od této italské módní společnosti byl v tomto případě i velmi vhodnou tematickou volbou. Herec v něm totiž v listopadu přiletěl do Londýna kvůli blížící se premiéře filmu Klan Gucci, ve kterém hraje a který je inspirován skutečným příběhem tohoto módního impéria.

Foto: Profimedia.cz

Opět hercova civilní podoba, povšimněte si stylové obuviFoto: Profimedia.cz

Jared Leto samozřejmě není jediný, kdo si libuje v originálních modelech. Tohle jsou Extravagantní modely z červeného koberce letošního léta

Reklama

Načítám