Hlavní obsah

Naložená jarní zelenina: kedlubny, zelí i okurky

Foto: Eva Malúšová

Foto: Eva Malúšová

Reklama

Máte tak trochu domácké sklony a už vás svrbí prsty, co byste zase přidali do své poličky nakládaných zásob? Nečekejte až na léto a dejte si pořádnou nakládačku už teď! I jarní zelenina má své kouzlo...

Článek

Vyřáděte se s nakládáním už na jaře – ať už zkusíte rychlé salátové okurky, pikantní kvašené pekingské zelí, nebo krásně barevné kedlubny, tahle svěží zelenina vás nikdy nezklame.

Okurková sezona

S okurkami už nemusíte čekat na léto, tyhle rychle naložené okurkové řezy z lednice si připravíte kdykoli během roku! Skvělé jsou k rybám i všude tam, kde byste přikusovali klasické nakládačky.

Foto: Eva Malúšová

Okurková sezona už na jaře? S rychlými salátovými klidněFoto: Eva Malúšová

Pro dlouhověkost

Ne nadarmo se Korejci a Japonci v jednom kuse ládují zelím kimči – díky mléčnému kvašení a spoustě zdravých surovin (zázvor, česnek, chilli a cibulka) se mu připisují body za jejich dlouhověkost.

Foto: Eva Malúšová

Kimči možná nevypadá nejvábněji, ale ta chuť? BožíFoto: Eva Malúšová

Jen růžová to může být

Chutná vám pikantní křupavá zeleninka, kterou dostáváte k falafelu, hummusu nebo masu? Zkuste naloženou česnekovou kedlubnu. A neobsahuje přitom žádná umělá barviva, slibujeme!

Foto: Eva Malúšová

Už teď vám můžeme prozradit, že tuhle parádní barvu zvládla jedna malá řepa (která navíc není v nálevu ani cítit)Foto: Eva Malúšová

Máte také diagnózu bydlenka–tvořilka“, nebo se vás vytváření obřích domácích zásob zatím netýká?

Reklama

Načítám