Hlavní obsah

Nejzajímavější módní momenty roku 2021

Foto: Profimedia.cz, Marek Patek / CNC / Profimedia, Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz, Marek Patek / CNC / Profimedia, Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Něco se kvůli covidu-19 rušilo nebo přesunovalo, ale řada společenských událostí se konala pandemii navzdory. Proto jsme ani letos nebyli ochuzeni o mnoho zajímavých módních momentů. Kdo ukázal vše a kdo zrecykloval staré šaty?

Článek

O zajímavé módní momenty nebyla v roce 2021 nouze. Celebrity vynesly překrásné, ale i hodně podivné modely, které pozvedly nejedno obočí. Podívejte se na výběr těch nejzajímavějších. Kdo svým společenským outfitem vyvolal pozdvižení?

Cardi B (29)

Americká raperka nikdy neměla problém předvést podivný model – ráda provokuje nejen hudbou, ale i stylem oblékání. A třebaže většinou volí odhalené modely, tentokrát se zakryla od hlavy po paty. Ale i tak dokázala šokovat! Na pařížský týden módy dorazila v zeleném kompletu návrháře Richarda Quinna (31). Originálně pojatý model neměl otvory pro nohy, připomínala v něm žabičku nebo vodníka a dost špatně se jí chodilo.

Foto: Profimedia.cz

Zajímavý komplet Cardi B doplnila zelenými brýlemi, aby bylo jasné, že v módě umí choditFoto: Profimedia.cz

Lizzo (33)

Zatímco některé korpulentní dámy se oblékají do neforemných hábitů, aby kila navíc zakryly, americká zpěvačka dělá pravý opak v duchu hesla: Když na to máš, tak se ukaž. A ukazuje skutečně vše, a to nejen na sociálních sítích, ale i na ulici. Na narozeninovou oslavu své kamarádky Cardi B dorazila jen v průhledném třpytivém pruhu látky. Sledujícím následně natočila video, ve kterém rozvlnila své pořádné pozadí. Sebevědomí jí rozhodně nechybí!

Foto: Profimedia.cz

Lizzo nenechala skoro žádný prostor pro fantazii a pozornost si opravdu užilaFoto: Profimedia.cz

Ewa Farna (28)

Letošní zlatá slavice svými outfity často překvapí. Už v minulosti jí byl vyčítán nedostatek vkusu a neschopnost obléknout se tak, aby to lichotilo jejím tělesným proporcím. Často je ale módní policie ke zpěvačce jen zbytečně kritická, ona má totiž osobitý vkus, na který u nás nejsme moc zvyklí, což může být trnem v oku. Na vyhlašování Českého slavíka dorazila v oranžovém kompletu, který zdůrazňoval její těhotenské bříško. Překvapila hlubokým výstřihem, výraznou zakroucenou aplikací na rameni a nevzhledným drdolem.

Foto: Profimedia.cz

Ewa Farna upoutala těhotenským bříškem i dechberoucím dekoltem, ovšem náhodě neponechala ani doplňky a pěkně je sladilaFoto: Profimedia.cz

Daniel Craig (53)

Na odloženou premiéru nejnovější bondovky Není čas zemřít (2021) to chtělo něco speciálního. Představitel Jamese Bonda tentokrát nezvolil klasický černý oblek, ale přítomné překvapil odvážnou barevnou kreací. Na rudý koberec dorazil v perfektně střiženém fuchsiovém saku ze sametu a se dvěma řadami knoflíků. Elegantní vzhled doplnil kapesníčkem a motýlkem.

Foto: Profimedia.cz

Na premiéru své poslední bondovky zvolil Daniel Craig nepřehlédnutelnou variaci na smokingFoto: Profimedia.cz

Vévodkyně Kate (39) a princ William (39)

Britskému královskému páru záleží na záchraně planety. Na udílení cen Earthshot, které za přínos k ochraně životního prostředí rozdává Královská nadace, se tedy objevili v recyklovaných outfitech. Vzdušnou róbu značky Alexander McQueen vévodkyně poprvé oblékla v roce 2011 na udílení cen BAFTA, princ zase ze šatníku vydoloval dvacet let staré kalhoty a tmavě zelené sametové sako, které oblékl už v roce 2019.

Foto: Profimedia.cz

Královští manželé vypadali skvěle a vůbec nevadilo, že na sobě měli starší modely. Naopak, dnes už to není faux pas, ale vyjádření péče o životní prostředíFoto: Profimedia.cz

Jitka Čvančarová (43)

Středem pozornosti se na filmovém festivalu v Karlových Varech stala tato česká diva, která se zahalila do obří modré róby. Šaty od návrháře Borise Hanečky (38) se staly terčem vtípků a módní kritika je neohodnotila zrovna pozitivně. Oblíbená herečka se ale nenechala negativními ani posměšnými ohlasy rozhodit a prý si v modelu připadala jako v nebi. 

Róba je vskutku originální, a kdyby takto vyšla na červený koberec v Hollywoodu, reakce by byly mnohem mírnější. Je ale pravda, že k celkovému dojmu neprospěl její účes. 

Foto: Marek Patek / CNC / Profimedia

Dobrý pocit je to nejlepší, co si člověk může pořídit. A Jitka Čvančarová se v blankytné róbě cítila skvěle!Foto: Marek Patek / CNC / Profimedia

Lady Gaga (35)

Podzim se točil kolem slavné herečky a zpěvačky, protože do kin konečně přišel dlouho očekávaný snímek Klan Gucci (2021). Byl natočený podle skutečných skandálních událostí, ona v něm hraje hlavní roli a už získala nominaci na Zlatý glóbus. S propagací filmu byla spojena řada premiér, tiskových konferencích a dalších akcí a zajímavá kráska nejvíc zaujala v nepřehlédnutelné fialové róbě – jak jinak než značky Gucci, kterou oblékla na londýnskou premiéru.

Foto: Profimedia.cz

V rafinované plisované toaletě byla Lady Gaga hvězdou večeraFoto: Profimedia.cz

Načítám