Hlavní obsah

Landa na Slavíkovi a další podivná vystoupení celebrit

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Buď si pustí pusu na špacír, vyhrožují a uráží, nebo předvedou rozpačité číslo, které od nich okolí rozhodně nečeká. Připomeňte si nejpodivnější veřejná vystoupení českých i zahraničních celebrit.

Článek

Daniel Landa na Českém slavíkovi nebo Ricky Gervais při udílení Zlatých glóbů – to jsou jen dva příklady vystoupení celebrity, které si lidé dlouhodobě pamatují, protože se vymykala všemu, co dosud viděli. A rozhodně ne v tom pozitivním slova smyslu.

Daniel Landa (53)

Daniel Landa se aktuálně zabývá šikanou hygienických stanic, řada z nás si ale v souvislosti s jeho jménem vybaví příšerné vystoupení na udílení hudebních cen Český slavík v roce 2012. Zpěvák si při přebírání ceny za třetí místo v kategorii nejlepší zpěvák přinesl na pódium živého kohouta a pohovořil o své transformaci v kouzelníka Žito 44. Výstup vyvolal značné rozpaky. Landa vyjádřil svůj nesouhlas s vedením země a politiky označil za zmetky a zloděje. Za svého krále prohlásil Karla Janečka (48) a uvedl, že kdo mu zkříží plány, tomu ublíží.

Landa se později nechal slyšet, že chtěl propagovat svůj projekt nesoucí název právě po známém kouzelníkovi, o rok později již konstatoval, že to nevyšlo podle jeho představ. V roce 2020 se jeho firma ocitla v insolvenci. Český slavík byl letos po pauze právě pod záštitou Karla Janečka obnoven, vyhlášení výsledků uvidíme 19. listopadu.

Foto: Petr Horník / Právo / Profimedia

Při plamenném projevu dělal zpěvákovi společnost kohoutFoto: Petr Horník / Právo / Profimedia

Ricky Gervais (60)

Britský herec a komik se postaral o pořádné pozdvižení, když při moderování Zlatých glóbů v roce 2020 pozurážel celý Hollywood. Přítomným celebritám mimo jiné řekl, aby se při děkovných projevech nezdržovaly kázáním o tom, co je správné, protože ve škole strávily méně času než Greta Thunberg, takže nemají páru, jak funguje skutečný svět. Televizní a filmové funkcionáře dále ve světle kauz týkajících se sexuálního obtěžování označil za zvrhlíky, herec Leonardo DiCaprio (47) to schytal za své mladé partnerky.

Foto: Profimedia.cz

Celebrity se nejdřív smály, ale potom nestačily zíratFoto: Profimedia.cz

Britney Spears (39)

Mělo jít o velký comeback, ale americká zpěvačka za své vystoupení sklidila akorát posměch. Show, kterou předvedla na udílení cen MTV v roce 2007, měla hodně špatně nacvičenou. A to dokonce nezpívala ani naživo. Playback se jí ovšem vůbec nedařil a v určitých momentech písničky Gimme More otevírala pusu úplně špatně. Podobně tragicky dopadl i její pokus o taneční choreografii, pohyby měla toporné, mimo rytmus a vypadalo to, že jela ani ne na půl plynu.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka působila, že rozhodně není ve své kůži. S comebackem měla ještě nějakou dobu počkatFoto: Profimedia.cz

Kanye West (44)

Ostudné bylo chování populárního rappera na udílení cen MTV v roce 2009. I když od muže, který je proslulý tím, že nejdřív mluví, a až potom přemýšlí, nešlo zase o takové překvapení. Když si na pódiu zpěvačka Taylor Swift (31) přebírala cenu za nejlepší videoklip, vyskočil za ní nahoru, aby mohl přítomným sdělit, že si ocenění více zasloužila zpěvačka Beyoncé (40). Diváci jeho troufalost potrestali nesouhlasným bučením.

Foto: Profimedia.cz

Rapper jednal hodně impulzivněFoto: Profimedia.cz

Iveta Bartošová (✝48)

V podstatě každým veřejným vystoupením v posledních letech a měsících života před tím, než spáchala česká zpěvačka sebevraždu, budila v publiku obavy. To, že je ve špatném psychickém stavu a pravděpodobně má smysly omámené alkoholem či léky, bylo vidět na první pohled. V bulváru se tak například v roce 2010 objevilo video, na kterém zpěvačka vystupuje v jednom z klubů. Píseň, která byla částečně na playback, nezvládala udýchat, choreografii všemožně kazila, a dokonce i zavrávorala a upadla.

Foto: Profimedia.cz

Posledních několik let byla zpěvaččina vystoupení velmi rozpačitáFoto: Profimedia.cz

Jan Kraus (68)

Ve speciální kategorii podivných rozhovorů, které skončily trochu jinak, než se předpokládalo, figuruje ten, který vedla Barbora Tachecí (58) s českým hercem a moderátorem v roce 2011. V rámci otázek přišla řeč na politiku a Krausovu nespokojenost s jejím tehdejším stavem. S moderátorkou se ovšem záhy vzájemně obvinili ze lži, host odmítl v rozhovoru pokračovat, sebral jí diktafon a naštvaně odkráčel ze studia. Naštěstí pro moderátorku nešlo o živé vysílání.

Foto: Profimedia.cz

Jan Kraus nebyl spokojený s vývojem rozhovoru, a tak z něj jednoduše odešelFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám